Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *14 Namučiai...

QUOTE(luiziana @ 2010 08 01, 12:54)
Kurybingas tu zmogutis 4u.gif
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 01, 12:56)
drinks_cheers.gif  Baltai pavydžiu Sielos Sparnai tokios gyslelės ir žaviuosi jos sugebėjimais thumbup.gif Beje, šįkart sukurtos SS temos apipavidalinimas labai artimas mano skoniui rolleyes.gif  Labai įstrigo gerąja prasme. Tie paveikslėliai rolleyes.gif  thumbup.gif ir pan.
Vajiergau blush2.gif 4u.gif Nu vuo, prisirinkau gerų žodžių ir gerų emocijų visai dienai biggrin.gif Dėkavoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 08 01, 11:58)
Su tuo kuklumu tai ir pas mane problemos blush2.gif Labai man sunku save priversti susipažinti akis į akį su naujais žmonėm blush2.gif Daite bandė bandė prikalbinti susitikti, bet vis aš nepasiryždavau ax.gif Paskui išdygo Doriforė biggrin.gif Ta pasirodė atkaklesnė biggrin.gif Bet irgi reikėjo pavargt kol mane iš namų ištempė, ale nebuvo kur dingti, nes a taip a taip turėjau jai atiduoti josios užsisakytas knygas, tai taip ir išlindau į viešumą biggrin.gif Dabar nebeatsikratom viena kitos lotuliukas.gif Ir su linamog bei daite paskui kažkaip jau drąsiau susitikti buvo. Žodžiu mažais mažais žingsniukais, pradėdama nuo knygių, galbūt kaip nors atsikratysiu to kuklumo biggrin.gif

Nu nepasakyciau net,atrodai tokia bendraujanti blink.gif as tai su niekuom nebijau,reiktu ir su prezidente susitikciau kavos pagert biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2010 08 01, 11:59)
Pyktis cia netinka,tik liudna,kad kuklumas sutrukde pasimatyti...o as jau buvau pamaniusi,kad isvis niekas nenori susitikti,nes i foruma nelindau,o per fc Dorifores prasiau paorganizuoti,tai norinciu nebuvo....pamaniau,kad kai rasiau,kad noriu atostogu nuo visu forumu ir pan...norejau pailset,va ir gavau ko norejau,tipo jei jau nori nuo musu pailset,tai ir ilsekis sau  biggrin.gif

Nea, susitikti, susipažinti norėjosi. Bet buvo toks jausmas, kad bus jūsų sava chebra, visos jau seniai pažįstamos, susibendravę. Tai naujams nedrąsiam žmogui buvo nesmagu ten veržtis blush2.gif
Reik tikėtis, bus dar kitų kartų mirksiukas.gif

QUOTE(luiziana @ 2010 08 01, 12:01)
Nu nepasakyciau net,atrodai tokia bendraujanti  blink.gif  as tai su niekuom nebijau,reiktu ir su prezidente susitikciau kavos pagert  biggrin.gif

Na juk virtualiai bendrauti yra vienaip, o gyvai - visai kitaip. O tokios drąsos tau pavydžiu thumbup.gif
Kad SS nedrįstu su kuo tiktis, jos postus paskaičius ir man sunku kuo patikėti. Atrodo labai komunikabili ir linksma mergina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2010 08 01, 13:01)
Nu nepasakyciau net,atrodai tokia bendraujanti  blink.gif  as tai su niekuom nebijau,reiktu ir su prezidente susitikciau kavos pagert  biggrin.gif

O ohmy.gif biggrin.gif
Atsakyti

Man niekaip iš galvos neiškrenta kažkieno iš jūsų vieną kartą įdėta daina wub.gif Šita My Webpage wub.gif Jei galit kas nors ją įmeskit į blog'ą, jei žinoma nieko prieš rolleyes.gif Nu negaliu kaip man patinka šios dainos žodžiai ir mintis pati thumbup.gif

QUOTE(luiziana @ 2010 08 01, 13:01)
Nu nepasakyciau net,atrodai tokia bendraujanti  blink.gif
Kai labiau susipažįstu su nauju žmogum, tada jau biškutį atsigaunu, bet pirmas susitikimas man visada būna pats baisiausias unsure.gif Gerai, kad Doriforė pasitaikė tokia super lengvai bendraujanti ir neieškanti žodžio kišenėj, tai jos dėka ir tas susitikimas nebuvo toks baisus biggrin.gif O čia su jumis bendraut tai kitas reikalas, jaučiuos kaip namie biggrin.gif O ir iš kitos pusės, rašyti visada lengviau nei kalbėtis akis į akį rolleyes.gif Bent jau man rolleyes.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 01, 13:06)
Kad SS nedrįstu su kuo tiktis, jos postus paskaičius ir man sunku kuo patikėti. Atrodo labai komunikabili ir linksma mergina thumbup.gif
Tokia esu tik internetinėj erdvėj blush2.gif biggrin.gif arba su žmonėmis, kuriuos jau geriau ir ilgiau pažįstu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 01 rugpjūčio 2010 - 12:11
Įsivaizduojat, kad suka ratus apie mane migrena, jau savaitės pradžioje rašiau. Bet tik penktadienį vakarop ji įsikabino. Dabar dar tebėra. Be to pas mane paskutiniu metu išeina kažkoks migrenos - trišakio nervo uždegimo mixas (skauda galvą, dantis, ausis pakaitom arba kartu, na ir padidėjęs jautrumas kvapams, kartais pykina, nervuotumas) doh.gif
Dabar kovoju su ja Salpadeine tirpiu, sakyčiau, kažkiek padeda. Na ir stengiuosi, kiek galima, atitraukti mintis nuo skausmų. Užtat ir kabu prie kompo biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 01, 13:13)
Be to pas mane paskutiniu metu išeina kažkoks migrenos - trišakio nervo uždegimo mixas (skauda galvą, dantis, ausis pakaitom arba kartu, na ir padidėjęs jautrumas kvapams, kartais pykina, nervuotumas) doh.gif
O jaaazau koks miksiukas blink.gif Laikykis mergužėl lelijėl 4u.gif 4u.gif 4u.gif Nėra to blogo, kas neišeitų 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 08 01, 13:10)
Man niekaip iš galvos neiškrenta kažkieno iš jūsų vieną kartą įdėta daina wub.gif Šita My Webpage wub.gif Jei galit kas nors ją įmeskit į blog'ą, jei žinoma nieko prieš rolleyes.gif Nu negaliu kaip man patinka šios dainos žodžiai ir mintis pati thumbup.gif

Aš pirmą kartą matau šį video, koks fainuolis. thumbup.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 01, 13:13)
Įsivaizduojat, kad suka ratus apie mane migrena, jau savaitės pradžioje rašiau. Bet tik penktadienį vakarop ji įsikabino. Dabar dar tebėra. Be to pas mane paskutiniu metu išeina kažkoks migrenos - trišakio nervo uždegimo mixas (skauda galvą, dantis, ausis pakaitom arba kartu, na ir padidėjęs jautrumas kvapams, kartais pykina, nervuotumas) doh.gif
Dabar kovoju su ja Salpadeine tirpiu, sakyčiau, kažkiek padeda. Na ir stengiuosi, kiek galima, atitraukti mintis nuo skausmų. Užtat ir kabu prie kompo biggrin.gif

Užjaučiu tave labai labai. 4u.gif 4u.gif Žinau pati ką tai reiškia, deja. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 08 01, 12:15)
O jaaazau koks miksiukas blink.gif Laikykis mergužėl lelijėl 4u.gif 4u.gif 4u.gif Nėra to blogo, kas neišeitų 4u.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Biancca @ 2010 08 01, 12:16)
Aš pirmą kartą matau šį video, koks fainuolis. thumbup.gif
Užjaučiu tave labai labai. 4u.gif  4u.gif Žinau pati ką tai reiškia, deja. rolleyes.gif

Ačiū, merginos 4u.gif
Na turiu viltį, gal rytoj, blogiausiu atveju, antradienį, visa tai jau baigsis.
Tas mixas man labai nepatinka. Galbūt po mmm organizmas pasilpsta, gal kokio skersvėjo pagaunu, kad tie skausmai visur įsimeta. Esu dėl to trišakio... lankiusis pas neurologę, bet jos skirtas gydymo metodas man visai nepadėjo, nusispjoviau, ir gydausi tik simptomiškai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 01, 13:18)
Ačiū, merginos 4u.gif
Na turiu viltį, gal rytoj, blogiausiu atveju, antradienį, visa tai jau baigsis.
Tas mixas man labai nepatinka. Galbūt po mmm organizmas pasilpsta, gal kokio skersvėjo pagaunu, kad tie skausmai visur įsimeta. Esu dėl to trišakio... lankiusis pas neurologę, bet jos skirtas gydymo metodas man visai nepadėjo, nusispjoviau, ir gydausi tik simptomiškai cool.gif

Tau reiktu neurorubino kursa isgert jei tokie dalykai. Laikykis console.gif
Atsakyti
Pabaigiau šiandiena Robert Ludlum 'The Chancellor Manuscript' (Čanslerio rankraštis). Knyga tikrai įdomi. Bet manau ne kiekvienam patiks. Kam patinka knygos apie valdžią, korupciją ir politiką bus tikras saldainiukas. Deja, šios temos nėra mano arkliukai. Dėl to pati pradžia skaitėsi labai nuobodžiai ir sunkiai, po to knyga tikrai pagavo, bet vis tiek tu machinaciju, slaptų tarnybų ir pan. buvo per akis.
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 08 01, 12:20)
Tau reiktu neurorubino kursa isgert jei tokie dalykai. Laikykis console.gif

Ačiū 4u.gif
Einu į www.vaistai.lt skaityti, kas čia do daiktas.
Pakeičiau šiaip poliklniką, gal ten geresni neurologai (nes prieš tai buvusioje dzin jiems buvo mano visi skausmai unsure.gif ). Bet apskritai labai nemėgstu aps gydytojus vaikščioti unsure.gif
Atsakyti