Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *14 Namučiai...

QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 04, 11:16)
Ir kita vakar pabaigta knyga (pasirodo, nebe daug jos bebuvo likę skaityti) - Frederic Beigbeder „14.99 €“ . Iš pradžių knyga, kaip jau rašiau, labai patiko. Pasirodė aštri ir taikli, persmelkta kokybiško jumoro. Bet vėliau, kai atsirado vientisesnis siužetas (reklamos kūrimo proceso aprašymas, meilės peripetijos) , jau nebuvo taip įdomu. Pabaigiau, kad tik pabaigti.

o man si knyga labai patiko. Gal del to, kad artima mano profesijai. Tiesa, kai skaiciau dar mokykloje mokiausi, bet matyt jau polinkis i tai buvo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 04, 13:16)
Labas, merginos 4u.gif

Idomu. bigsmile.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

atsiprašau už įsiveržimą blush2.gif karts nuo karto paskaitinėju temą, susidarau skaitytinų knygų sąrašiuką... bet ne apie tai aš čia norėjau..
Žodžiu iškilo praktinis klausimas rolleyes.gif Mickevičiaus bibliotekoj pabandžiau internetu užsisakyt knygas g.gif ar ta sistema tikrai veikia? Kur jas pasiimt? į abonimento skyrių kur pats pasiimi ar kur kitur?

Labai ačiū iš anksto 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif

QUOTE(Papugele @ 2010 08 03, 22:53)
Na ir as i pagyrūnų vakarėlį jungiuos.  lotuliukas.gif

Romain Gary "Ausros pažadas'
Virginija Woolf  "Ponia Delovej"

Sveikos ir labanakt. Einu skaityt  "Prarastos nekaltybes kelia" rolleyes.gif

abieju noreciau smile.gif

QUOTE(Meskute5 @ 2010 08 04, 09:46)
Vakar parsinesiau knyga NE TAS ZMOGUS, cia kai kurios pasake, kad skaite sito autoriaus kitas knygas - ANALITIKAS IR PAMISELIO ISTORIJA, ir buvo netgi labai neblogos - tai ka gi, as ju dbr ieskau  doh.gif  lotuliukas.gif  siaubas.

drinks_cheers.gif labai gerai padarei, kad parsinesei thumbup.gif

QUOTE(Creed @ 2010 08 04, 09:54)
Tai va kas man is panoses ja nusvilpe mad.gif  biggrin.gif gal perskaicius parduot noresi ? g.gif rolleyes.gif

lotuliukas.gif as kai pamaciau skelbima, iskart puoliau rasyti, galvojau, kad nespesiu, nes gal tik po keliu valandu pamaciau, kai buvo idetas skelbimas g.gif

parduoti tai turbut pardavinesiu, tik neaisku kada unsure.gif

QUOTE(adžani @ 2010 08 04, 10:57)
Labas rytas,na ir pripliurpet,veliu prisesiu labiau paskaitinesiu,o dabar tik akimis permeciau.  4u.gif
As irgi isigijau knyga Prarastos negaltybes kelias,tik nezinau ar jau Papugele issiunte.  biggrin.gif

jei kas pardavinesit, noreciau sitos cool.gif

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 08 04, 11:38)

aciuuuuuu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
gal galit ka nors pasakyti apie ''Gimę šešėliuose'' (Andrea Busfield), vis vartau ir neapsisprendziu.... ax.gif
Atsakyti
Na va, suilig sia tema baigiau skaityti Jodi PIcoult GAILESTINGUMA smile.gif Laaaabai patiko, nors kazkas sake, kad silpniausia jos knyga. O man kaip tik - kuo toliau tuo geriau, pradejau nuo Mano sesers globejo ir tikrai galvojau daugiau jos knygu neskaitysiu.. bet jau 4 perskaiciau ir matau kad viena uz kita geresne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 04, 13:16)
Ir kita vakar pabaigta knyga (pasirodo, nebe daug jos bebuvo likę skaityti) - Frederic Beigbeder „14.99 €“. Beje, gašlumų šioje knygoje irgi per akis. Kai kuriose vietose jie dar net riebesni nei kad knygoje "Kauliukų žmogus".

Aha, isdykes Beigbederis. Nors is foto toks seksas neatrodo.
user posted image
QUOTE(Dorifore @ 2010 08 04, 13:18)
Ingėnai, ačiū už atsiliepimą  4u.gif  Visgi traukiu kauliukus į sąrašą, patinka man gašlios knygos  blush2.gif

Kokia isdykusi Dorifore. wub.gif Tada tau turetu patikt S.King "Dzeraldo zaidimai". Irgi padykusi knyga, pamaisyta su kraupumais.
Atsakyti
QUOTE(Ai neskauda @ 2010 08 04, 13:55)
Laba diena  4u.gif

atsiprašau už įsiveržimą  blush2.gif  karts nuo karto paskaitinėju temą, susidarau skaitytinų knygų sąrašiuką... bet ne apie tai aš čia norėjau..
Žodžiu iškilo praktinis klausimas  rolleyes.gif  Mickevičiaus bibliotekoj pabandžiau internetu užsisakyt knygas  g.gif  ar ta sistema tikrai veikia? Kur jas pasiimt?  į abonimento skyrių kur pats pasiimi ar kur kitur?

Labai ačiū iš anksto  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

bent jau toje, kurioje lankausi, reikia abonemente pasiimti. gal ir Mickevičiaus tas pats.. na, lauk kitų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 08 04, 13:04)
Aha, isdykes Beigbederis. Nors is foto toks seksas neatrodo.
user posted image

Aga tongue.gif Aš irgi skaitydama vis žvilgteldavau į jo foto viršelyje tongue.gif Vis pagalvodavau, atrodo toks simpatulka, o toks padykęs tongue.gif
Na bet prancūzai (jei neklystu, jis prancūzas?) matyt tokie jau yra smile.gif
Pvz. aprašinėja sceną moters darančios feliaciją arkliui doh.gif blink.gif
Atsakyti
Viskas, lagaminus jau visos susikrovet? As tai jau blink.gif einam is cia 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti