Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *14 Namučiai...

QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 03, 19:24)
Labas 4u.gif
Įlindau tik pasisveikinti, šiandien man nerašadienis unsure.gif  Labai prastai jaučiausi pirmą dienos pusę doh.gif , dėl tos sumautos migrenos VIS DAR visą pusdienį pykino doh.gif, o vėliau vėl galvą įsiskaudo...  Dabar lyg ir neblogai jaučiuosi, gal (noriu tikėti) jau rytoj būsiu sveika.

4u.gif ilsekis ir rytoj tikrai geriau jausies 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(*IsaDora* @ 2010 08 03, 21:30)
Spalio 26 d.  4u.gif
Pastebėta ir atsižymėta mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Šįvakar turėčiau pabaigti "Kauliukų žmogų", jau beliko apie 50 psl.
Atsakyti
Labs vakaras bigsmile.gif as cia pas jus kaip jaunas menulis paskutiniu metu.. biggrin.gif ruosiames draugu vestuvem, tai va suknios ieskojau.. tai ta tai ta.. tuoj mb atostogos, varysim pas uosvius..pasiimsiu paskaityt ten ka nors wub.gif nepamenu ar sakiau, kad baigiau Istumta i bedugne.. tikrai siulau paskaityt.. laaaaaaaaabai patiko.. labai tokia istorija apie sunku gyvenima, didele meile ir didele kancia.. zodziu nemoku aprasyt graziai.. ten tikrai nuostabi knyga, tik mano kazkur dingo sugebejimas suregst grazu sakini doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 03 rugpjūčio 2010 - 20:42
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 03, 19:33)
Ačiū 4u.gif
Šįvakar turėčiau pabaigti "Kauliukų žmogų", jau beliko apie 50 psl.

bus įdomu išgirsti galutinę nuomonę.

o aš irgi šiąnakt turėčiau pabaigti arba 'vėjo šešėlį' arba 'Hotel pastis'. Nes abi prie pabaigos. Bus matyt kokia nuotaika bus biggrin.gif
Atsakyti
Ingenai, laikykis console.gif

Gal kam skaitancio vyruko su pilna knygu lentyna biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 08 03, 16:34)
p.s niekas neužmatėt Provanso knygos? g.gif vis dar medžioju ją g.gif

cia apie kokia konkreciai kalbi?

QUOTE(Limcamca @ 2010 08 03, 17:43)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Kokios knygos apie Provansą ieškai?
Aš, turiu "Metai Provanse", - dabar skaitysiu, ir paskui bus laisva pardavimui  4u.gif

man "Metai Provanse" skaniausia knyga kokia skaiciau, siaip nemegstu knygu be ryskios veiksmo linijos, bet sita toookia skani ir kvepianti wub.gif

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 08 03, 20:19)
Ir, palieku tradicinį užklausimą naujoms skaitytojoms biggrin.gif jei kas nors dar norite būti įtrauktos į gimtadienininkių sąrašėlį, tai tarkit žodį ir būsit įtrauktos mirksiukas.gif cool.gif

as biggrin.gif geguzes 8d.

Ingenai, laikykis 4u.gif jei kartais nebandziusi, pabandyk cinie, turetu nuimt manau..

as ka tik po darbo, nusikalus. tuoj pavakarieniauju ir sausiu i vonia su "miestelio dvasia". labai labai kol kas wub.gif
Atsakyti

QUOTE(_Only_ @ 2010 08 03, 21:45)
Gal kam skaitancio vyruko su pilna knygu lentyna  biggrin.gif
Koks fainuoliškas dalykas bigsmile.gif

QUOTE(bucke @ 2010 08 03, 21:48)
as  biggrin.gif geguzes 8d.
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2010 08 03, 20:45)
Ingenai, laikykis  console.gif

user posted image

Man tik knygas, vyruka pasilikit 4u.gif
Atsakyti
Taip, prisimenu, kad Stiklo karoliukai ieško būtent "Metai Provanse". Man pačiai ji labai labai wub.gif Perskaičiau, pardaviau, vėliau pasigailėjau (nes norėsiu dar kartą skaityti) ir vėl nusipirkau tongue.gif Tiesiog spinduliuojanti meile tam kraštui knyga thumbup.gif

Cinie kažkada bandžiau, bet nelabai pasiteisino. Na tikiuosi, gal jau viskas. Galvojau dieną, gal eiti kraujospūdžio pasimatuoti, mažu su juo kas nors blogai unsure.gif Nes esu paveldėjusi padidėjusį kraujospūdį. Kai tokie orai, tai maža ką.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 03, 21:53)
Na tikiuosi, gal jau viskas. Galvojau dieną, gal eiti kraujospūdžio pasimatuoti, mažu su juo kas nors blogai unsure.gif  Nes esu paveldėjusi padidėjusį kraujospūdį. Kai tokie orai, tai maža ką.

Ir man nekas,siandien vos nenualpau blink.gif pirma syki taip visa diena galva svaigo,atrodo ir pavalgius ir pailsejus. g.gif Einu pakuot siuntinius ir eisiu skaityt. unsure.gif
Atsakyti