Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *14 Namučiai...

QUOTE(miaubraske @ 2010 08 04, 10:32)

Kas čia tau juokingo pasirodė, aš visiškai rimtai kalbėjau biggrin.gif

Beje, labai džiaugiuosi, kas skaito, skaitė ar dabar susidomėjo "Aklumas", superinė knyga, ji visada liks mano knygų TOP10. Aš dar ilgai aikčiojau ją perskaičius, negalėjau atsigauti, todėl visiems rekomenduoju perskaityt. tai knyga, parodanti, akd demokratija tarp žmonių tėra iliuzija. Toj knygų išparduotuvėj buvo tikrai ne vienas egzempliorius, užteks visiems.

Meskute5, ten aš rašiau apie tą parduotuvę. ir visai supranta, kad jie knygų "prie savęs" neturi. Kadangi reiktų labai didelių investicijų atidarant knygyną ir susiperkant VISAS knygas bent po 1 egzempliorių. Gauna jie užsakymą ir siunčia į leidyklas, surenka ir parduoda. Galbūt dar jauni, žali, neapsižiūrėjo, ko leidyklos neturi, sukrovė iš duomenų bazės viską. Įdėl skelbimą į sena.lt kad jos ieškai, su laiku gal atsiras, kas parduoda. Kaip aš sakau, ilgai laukus, dar palauksi. Joyce Uliso pirmą dalį jau n metų ieškau ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,na ir pripliurpet,veliu prisesiu labiau paskaitinesiu,o dabar tik akimis permeciau. 4u.gif
As irgi isigijau knyga Prarastos negaltybes kelias,tik nezinau ar jau Papugele issiunte. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adžani: 04 rugpjūčio 2010 - 09:58
adžani, atsiprašau už klausimą nekuklų lotuliukas.gif o tu tris vaikelius turi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 08 04, 11:01)
adžani, atsiprašau už klausimą nekuklų lotuliukas.gif o tu tris vaikelius turi? blush2.gif

Ne,ne vieno.
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 08 04, 09:52)
Kas čia tau juokingo pasirodė, aš visiškai rimtai kalbėjau  biggrin.gif

Beje, labai džiaugiuosi, kas skaito, skaitė ar dabar susidomėjo "Aklumas", superinė knyga, ji visada liks mano knygų TOP10.

O koks tas top10 ? Jei ne paslaptis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 08 04, 11:14)
O koks tas top10 ? Jei ne paslaptis?  blush2.gif

Kažkada seniai, kai dar nenumeravom temų, mes čia diskutavom apie savo knygų TOP10ukus ax.gif Kažkur specialiai nesu jo susirašiusi, tai reiktų dabar atsiminti, bet jame tikrai yra: H. Lee "Nežudyk strazdo giesmininko", Remarko "Vakarų fronte nieko naujo", G. Orwell "1984", H. Hesse "Sidharta", Suada "Sudeginta gyva", Stowe "Dėdės Tomo trobelė", J. Picoult "Mano sesers globėjas", Bulgakovas "Meistras ir Margarita". Dabar įtraukčiau ir "Mirtis iš miško".
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 08 04, 10:52)
Beje, labai džiaugiuosi, kas skaito, skaitė ar dabar susidomėjo "Aklumas", superinė knyga, ji visada liks mano knygų TOP10. Aš dar ilgai aikčiojau ją perskaičius, negalėjau atsigauti, todėl visiems rekomenduoju perskaityt. tai knyga, parodanti, akd demokratija tarp žmonių tėra iliuzija.

aš jau gailiuosi, kad nepasiėmiau doh.gif bet kad nebetilpę būtų man doh.gif kitą sykį reiks būtinai pasiimti.
Atsakyti

Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 08 04, 09:52)
Kas čia tau juokingo pasirodė, aš visiškai rimtai kalbėjau  biggrin.gif

Nežinau lotuliukas.gif
Aš vis dar skaitau "Gražus ir šaltas veidas" - kaip kažkas ir sakė paprastas detektyvas, bet man tokie patinka tongue.gif
Atsakyti

Parėjau iš pašto su knygom wub.gif Lupsiu iš pakuočių ir žiūrėsiu kas čia pas mane atėjo, o tada ateisiu ir jums paporinsiu biggrin.gif

QUOTE(miaubraske @ 2010 08 04, 10:20)
blink.gif gal maišai su rugsejo 11 ?  lotuliukas.gif  ar ir rugpjučio kažkas nutiko  biggrin.gif
Jau Meskute5 šį klausimą išsprendė tongue.gif Taip, aš sumaišiau su rugsėjo vienuolikta, ne taip akys man surodė, todėl ta proga išvadinau save didinguoju kalnų ereliu be smegenų ior akylaus regėjimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 08 04, 11:58)
Parėjau iš pašto su knygom wub.gif Lupsiu iš pakuočių ir žiūrėsiu kas čia pas mane atėjo, o tada ateisiu ir jums paporinsiu biggrin.gif

Kaip gerai, kad man nereikia eiti iki pašto, šiandien ryte atnešė knygą į namus. Larnio "Gražioji kiaulininkė" ax.gif
Atsakyti

QUOTE(Dorifore @ 2010 08 04, 12:03)
Kaip gerai, kad man nereikia eiti iki pašto, šiandien ryte atnešė knygą į namus. Larnio "Gražioji kiaulininkė"  ax.gif
Man irgi vieną atnešė į namus, va tongue.gif biggrin.gif O ėjau į paštą, nes reikėjo išsiųsti kitas knygas žmogeliukei vienai biggrin.gif
Atsakyti