QUOTE(bim-bam @ 2011 04 02, 15:33)
o to vaisiaus uztenka iki pietu ar iki uzkandzio kito. kada paskui valgot ka nors?
Taip, vaisiaus man pilnai užtenka iki pietų

Kadangi propaguoju sveiką gyvenseną, derinu maistą pagal H. Šeltoną, jis teigia, kad iki vidurdienio (12 val.) geriausia valgyti tik vaisius, nes tokiu laiku organizmas šalina ir virškina iš praeitos dienos nesuvirškintą maistą. Pusryčiai pas mane dažniausiai būna tuo pačiu metu - 10 val. ryto. Sekantį kartą valgau per pietus, 13 valandą
QUOTE(Baguska @ 2011 04 02, 16:19)
Merginos norėjau jūsų paklausti, kiek dienų per savaitę leidžiat sau pailsėt ir neišbėgt? Ar bėgiojat visas 7 dienas per savaitę?
Aš bėgu 6 kartus per savaitę. Mano išeiginė diena - ketvirtadienis, nes šią dieną iškrovauju - iškrovas darausi vieną kartą į savaitę, būtent ketvirtadieniais, pakaitomis - vieną savaitę iškrovauju su baltymais, kitą - su angliavandeniais.
QUOTE(bim-bam @ 2011 04 02, 16:31)
o mityba ar labai prisiziurit?
Kaip jau minėjau, mitybą prisižiūriu gana griežtai.
Iš savo maisto sąrašo jau senai išbraukiau šiuos produktus:
- Miltinius patiekalus (išimtys: juoda duona ir makaronai);
- Gazuotus gėrimus;
- Alkoholį;
- Saldumynus (jais lepinuosi tik kartą per savaitę);
- Visokiausius padažus (grietinę, kečupą ir pan. Išimtis: majonezas - jį vartoju labai retai, dažniausiai prie kiaušinių).
- Batoną, bandeles;
- Kiaulieną (valgau tik vištieną, liesą jautieną, kalakutieną);
Ir šiaip labai retai valgau bulves, jų niekada nevartoju prie mėsos. Prie mėsos valgau tik daržoves. Pieną geriu atskirai nuo viso kito maisto, nes jis su niekuo nesiderina ir suvalgius jį su bet kokiu kitu maistu - skrandyje viskas ima rūgti. Šiaip labai daug dar visokių derinimo principų laikausi, bet visko čia neišvardinsiu.
Maitinuosi 4 kartus dienoje: pusryčiai (10val.), pietūs (13val.), pavakariai (16val.) ir vakarienė (19val.) Vakarienei stengiuosi rinktis baltyminį maistą - tuną savo sultyse, žuvį, vištieną, kiaušinius ir pan. Pietūs būna sočiausi, dažniausiai valgau kruopas - virtus ryžius, grikius, avižas ir pan. Na, o pavakariams būna lengvas užkandis, dažniausiai pora riekelių duonos + margarinas arba koks jogurtas