Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas X

sveikos, artimiausiu metu ketinu grįžti prie šio malonaus užsiėmimo. Bėgiojimą atradau prieš porą metų. Tuomet turėjau tikslą sukūsti iki brolio vestuvių. Bėgiojimus pradėjau pavasarį (pabėgiojus namie dar 20 min. visokius pratimus dariau, atsisakiau kavos ir cukraus arbatoje, pasireguliavau maistą) ir po mėnesio buvau bepradedanti nusivilti, nes rezultatų nemačiau. Kaip nemažėjo mano leškos ir celiulitai, taip nemažėjo doh.gif Bet.... kai po mėnesio sportavimo apsilankiau pas kosmetologę, depiliacijai, tai sulaukiau pastebėjimo, kad keičiasi kūno formos plius sutvirtėjęs. Man tiek ir tereikėjo. Po poros savaičių apsilankiau pas ją dėl anticeliulitinių procedūrų. Iš ten išėjau su tokiom kojom, kokių jau seniai nebuvau turėjus bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Be bėgiojimo nebūčiau to pasiekus thumbup.gif Svorio sumažėjimo aš tada nepajutau, bet kūno formos buvo thumbup.gif
Tą vasarą prabėgiojau, bet atšalus orams aptingau. Ir va preitus metus savo sėdimąją į stadiona tik porą kartų buvau išnešus blush2.gif

Fainiausias dalykas bėgant, kad išsikrato visos mintys, ypač blogos. Kitą sykį po sunkios dienos tik ir svajoji, kaip grįžus šoksi į sportinius batus ir bėgsi.

Bėgikė iš manęs nelabai kokia, greitai pavargstu, bet nesvarbu mirksiukas.gif Kai dar trupučiuką atšils, bėgsiu pagal pradedančiosios programą, kad nepersitempti. Beje, man smagiausia bėgti vakare, nes ryte be galo sunku atsikelti. blush2.gif

Gero visoms bėgiojimo. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
saunuoles tos kurios turi tiek valios ir isnesa savo sedimaja i lauka begioti 4u.gif biggrin.gif
as laukiu siltesniu oru truputi ir meginsiu begioti taip pat thumbup.gif pamenu begioti bandziau pries 2metus ir po savaites meciau nes nuolat galva pradedavo skaudeti g.gif tai meginsiu dabar jei niekas nesikeis ta prasme vis dar skaudes galva pirksiu elipsini treniruokli biggrin.gif
Atsakyti
Gal nelabai į temą, bet noriu papasakoti, ką mačiau.
Vakar netyčia per MTV pataikiau laidą I use to be fat. Tai per 111 dienų panelė sportuodama (bėgiojimas ir tas vadinamas work out) plius prisižiūrėdama maistą numetė apie 40 kg (90 svarų) bigsmile.gif Matėsi, kaip jai sunku sportuoti buvo, ypač pačioj pradžioj.
Atsakyti
laba diena visoms bėgiojančioms smile.gif
kaip sekasi bėgimas? po kiek laiko bėgate? smile.gif
Atsakyti
Aš bėgu 30min. Nors, atsukus laiką dar nebėgau, nes vėl ryte tamsu. Bėgčiau gal ir ilgiau, bet bėgioju prieš darbą, tai pakolkas tingu anksti keltis, bet kai bus šviesiau, gal ir ilgiau bėgsiu. Visad bėgu dėl malonumo, nors svorio tai labai nemažai reiktų atsikratyti, tuo pačiu ir formas padailinti.
Atsakyti
Sveikos,perskaičiau visą temą,toookia pasikausčius pasijaučiau ax.gif nes iš tikro nieko nežinojau,sporto salėj begdavau kokį 15min ir būdavau visa šlapia,raudona ir svarbiausia vienintelė tokia.. galvojau kad čia mano toks organizmas,BET kadangi kaip jau minėjau pasikausčiau žiniomis vakar,dar youtubej pažiūrėjau video,patarimus kaip bėgt kad geriau numest svori ir šiandien nuvariau į salę,bėgau lėtai,kojas šiek tiek aukščiau nei yprastai keliau,padarydavau pertraukas su ''i kalną'' lotuliukas.gif ir ką jūs manot,padariau viso mėn rekordą,daugiausia kcal,didžausiais kilometražas ir beveik sakyčiau nei vienas prakaito lašelis nenubėgo rolleyes.gif bet ar čia gerai ar vėl susimoviau ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretukas* @ 2011 03 29, 20:45)
bet ar čia gerai ar vėl susimoviau ?  blush2.gif

Nesu spece doh.gif bet manau, kad gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristute97 @ 2011 03 29, 22:59)
Nesu spece  doh.gif  bet manau, kad gerai  4u.gif

wuhuu smile.gif) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretukas* @ 2011 03 29, 20:45)
Sveikos,perskaičiau visą temą,toookia pasikausčius pasijaučiau ax.gif  nes iš tikro nieko nežinojau,sporto salėj begdavau kokį 15min ir būdavau visa šlapia,raudona ir svarbiausia vienintelė tokia.. galvojau kad čia mano toks organizmas,BET kadangi kaip jau minėjau pasikausčiau žiniomis vakar,dar youtubej pažiūrėjau video,patarimus kaip bėgt kad geriau numest svori ir šiandien nuvariau į salę,bėgau lėtai,kojas šiek tiek aukščiau nei yprastai keliau,padarydavau pertraukas su ''i kalną''  lotuliukas.gif  ir ką jūs manot,padariau viso mėn rekordą,daugiausia kcal,didžausiais kilometražas ir beveik sakyčiau nei vienas prakaito lašelis nenubėgo  rolleyes.gif bet ar čia gerai ar vėl susimoviau ?  blush2.gif

thumbup.gif
Atsakyti
O kuo skiriasi paprastas bėgimas ir bėgimas, siekiant numesti svorio? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zarazka @ 2011 03 29, 23:13)
O kuo skiriasi paprastas bėgimas ir bėgimas, siekiant numesti svorio? smile.gif

Manau, kad žodžiai "siekiant numesti svorio" yra papildoma motyvacija lotuliukas.gif
Atsakyti
nu jetus kaip man smagu begiot žinokit smile.gif) atradau tokį tinkantį dalyką savo kūnui ir sportuoju su malonumu smile.gif
Atsakyti