sveikos, artimiausiu metu ketinu grįžti prie šio malonaus užsiėmimo. Bėgiojimą atradau prieš porą metų. Tuomet turėjau tikslą sukūsti iki brolio vestuvių. Bėgiojimus pradėjau pavasarį (pabėgiojus namie dar 20 min. visokius pratimus dariau, atsisakiau kavos ir cukraus arbatoje, pasireguliavau maistą) ir po mėnesio buvau bepradedanti nusivilti, nes rezultatų nemačiau. Kaip nemažėjo mano leškos ir celiulitai, taip nemažėjo

Bet.... kai po mėnesio sportavimo apsilankiau pas kosmetologę, depiliacijai, tai sulaukiau pastebėjimo, kad keičiasi kūno formos plius sutvirtėjęs. Man tiek ir tereikėjo. Po poros savaičių apsilankiau pas ją dėl anticeliulitinių procedūrų. Iš ten išėjau su tokiom kojom, kokių jau seniai nebuvau turėjus

Be bėgiojimo nebūčiau to pasiekus

Svorio sumažėjimo aš tada nepajutau, bet kūno formos buvo
Tą vasarą prabėgiojau, bet atšalus orams aptingau. Ir va preitus metus savo sėdimąją į stadiona tik porą kartų buvau išnešus
Fainiausias dalykas bėgant, kad išsikrato visos mintys, ypač blogos. Kitą sykį po sunkios dienos tik ir svajoji, kaip grįžus šoksi į sportinius batus ir bėgsi.
Bėgikė iš manęs nelabai kokia, greitai pavargstu, bet nesvarbu

Kai dar trupučiuką atšils, bėgsiu pagal pradedančiosios programą, kad nepersitempti. Beje, man smagiausia bėgti vakare, nes ryte be galo sunku atsikelti.
Gero visoms bėgiojimo.