Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas X

Klausimėlis panelės smile.gif o kur js bėgiojat? kokia danga? smile.gif Ir kaip kojas dedat: prištais į priekį, ar kulną pradžioj? biggrin.gif

DUrnai jaučiuos su tokiais klausimais, nu bet noris žinoti kaip ten iš tikrųjų turi bti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fruktozoide @ 2011 05 06, 16:06)
Klausimėlis panelės smile.gif o kur js bėgiojat? kokia danga? smile.gif Ir kaip kojas dedat: prištais į priekį, ar kulną pradžioj? biggrin.gif

DUrnai jaučiuos su tokiais klausimais, nu bet noris žinoti kaip ten iš tikrųjų turi bti smile.gif

Kolkas bėgioju stadiono danga, vasarą tokiais pievų išmintais takais.

Aš koją statau tarsi visu padu, na gal tik šiek tiek nuo kulno, kažkaip kitaip man turbūt net neišeitų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 06 gegužės 2011 - 16:23
Aš taip pat bėgioju stadione, nes ten gera danga, lygu. Tiesa, tie ratai ir tie patys vaizdai labai monotoniškai nuteikia, bet gelbėja muzika. Su ja daug lengviau ir įdomiau bėgti, net nepajunti kaip laikas praeina. thumbup.gif
O koją reikia statyti daugiau kulnu. Jokiu būdu negalima atsispirti nuo pirštų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Candela* @ 2011 05 06, 19:04)

O koją reikia statyti daugiau kulnu. Jokiu būdu negalima atsispirti nuo pirštų. 4u.gif

Sio menesio angliskam zurnale Focus, kaip tik rasho,kad begiojimo bateliai yra negerai, nes zmogu vercia deti peda nuo kulno, o begiojant basomis, butu dedama nuo pirstu ir tai kur kas geriau smile.gif Net yra visi paaiskinimai kaip ir kam kenkia pedos dejimas nuo kulno smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2011 05 06, 19:36)
Sio menesio angliskam zurnale Focus, kaip tik rasho,kad begiojimo bateliai yra negerai, nes zmogu vercia deti peda nuo kulno, o begiojant basomis, butu dedama nuo pirstu ir tai kur kas geriau smile.gif Net yra visi paaiskinimai kaip ir kam kenkia pedos dejimas nuo kulno smile.gif

tai kaip čia tada išeitų, kad reikia bėgiot maždaug pasistiebus? blink.gif biggrin.gif nes tikrai niekaip neįsivaizduoju kaip reikia dėti pėdą nuo prštų
Atsakyti

Pabandyk basa pabegt ir pamatysi,kad peda dedi ne nuo kulno smile.gif Nors man su batais tas irgi sunkiai isivaizduojama smile.gif
Atsakyti
Hmmm, keista. Esu girdėjusi, kad reikia daryti atvirkščiai g.gif Na, bet gal ir jūsų tiesa. Tačiau vėlgi, irgi neįsivaizduoju, kaip tai daryti su batais. Basomis - taip, o su batais? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Candela* @ 2011 05 07, 01:50)
Hmmm, keista. Esu girdėjusi, kad reikia daryti atvirkščiai  g.gif Na, bet gal ir jūsų tiesa. Tačiau vėlgi, irgi neįsivaizduoju, kaip tai daryti su batais. Basomis - taip, o su batais?  unsure.gif

Ish tiesu man tas straipsnis del to ir nepatiko, nes nepateikiama jokia alternatyva, tik paaiskinama kodel basomis begant peda deti gerai, o su bateliais - blogai. Galesiu pabandyt nufotografuoti straipsni, jei idomu mirksiukas.gif
Atsakyti
bet jeigu vaikštant pėdą reikia dėti nuo kulno, tai kodėl bėgant reiktų daryt atvirkščiai? g.gif
Atsakyti
aš esu mačius bėgikų kurie nuo piršto deda, bet taip gaunasi, kad bėga kaip ir pasistiebę. Man atrodo nepatogu turėtų būt unsure.gif Basom, gal ir gerai, bet su batais kaip jie tai padaro nežinau... Aš tai dedu, kaip ernesin rašė, lyg ir visa pėda, bet labiau nuo kulnu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif,
senai jau svajoju apie begiojima, bet visada surandu priezasciu to nedaryti. Bet vakar pirma karta isbegau ryte ir nubegau 2mylias, t.y 3.2km nesustodama. Begau 21min. Tai siandien truputi raumenis skauda.. Bet tik dabar paskaiciau jusu tema, supratau kad nuo per ilgo atstumo pradejau (per ilgo laiko) ir nedariau pertraukeliu paeiti. Kazin nuo kokio lygio toliau begioti ? Ar nuo pacio pirmutinio pradeti?

Atsakyti
QUOTE(*Candela* @ 2011 05 06, 19:04)

QUOTE(GinCherry @ 2011 05 06, 19:36)

QUOTE(bamba @ 2011 05 07, 13:30)
aš esu mačius bėgikų kurie nuo piršto deda, bet taip gaunasi, kad bėga kaip ir pasistiebę. Man atrodo nepatogu turėtų būt unsure.gif Basom, gal ir gerai, bet su batais kaip jie tai padaro nežinau...  Aš tai dedu, kaip ernesin rašė, lyg ir visa pėda, bet labiau nuo kulnu biggrin.gif

O kokia dangą stadionuose, kur bėgiojat: mikšta, asfaltas?
Na pas Jus ir valia, gi kaip žiauru bėgioti stadione doh.gif kad ir muzika ausyse groja, vis tiek...

Kažkada bėgau grynai asfaltu ir dėjau pradžioj kulną (nes po miško ir parko takelių taip buvau įpratus), tai per pirmus 100 m kulną atsimušiau ir paskui raumenis žiauriai skaudėjo, negalėjau pėdos aukštyn žemyn kelnoti ir 3 dienas vaikščiojau kaip su sulaužytom kojom.

Vat tada ir pagalvojau kaip ten tą koją reikia dėti g.gif

Univere tai liepdavo bėgti ale pasistiebus (dėti pradžioj pirštus), tai nžn, juokinga buvo lotuliukas.gif Bėgi ir jautiesi tokia ledi skubanti su aukštakulniais į autobusą ax.gif
Prie tokio bėgiojimo ko gero įprasti reikia... po to karto kai atsimušiau kulnus, bandžiau persiauklėti.. tai neduok, Dieve, užsigalvosi lotuliukas.gif

Ir pirštais bėgant visai kiti raumenys dirba... Galvoju gal blauzdos tuomet lieknesnės būtų taip bėgant blush2.gif

Atsakyti