QUOTE(*Candela* @ 2011 05 06, 19:04)
O koją reikia statyti daugiau kulnu. Jokiu būdu negalima atsispirti nuo pirštų.
QUOTE(GinCherry @ 2011 05 06, 19:36)
Sio menesio angliskam zurnale Focus, kaip tik rasho,kad begiojimo bateliai yra negerai, nes zmogu vercia deti peda nuo kulno, o begiojant basomis, butu dedama nuo pirstu ir tai kur kas geriau

Net yra visi paaiskinimai kaip ir kam kenkia pedos dejimas nuo kulno
QUOTE(bamba @ 2011 05 07, 13:30)
aš esu mačius bėgikų kurie nuo piršto deda, bet taip gaunasi, kad bėga kaip ir pasistiebę. Man atrodo nepatogu turėtų būt

Basom, gal ir gerai, bet su batais kaip jie tai padaro nežinau... Aš tai dedu, kaip ernesin rašė, lyg ir visa pėda, bet labiau nuo kulnu
O kokia dangą stadionuose, kur bėgiojat: mikšta, asfaltas?
Na pas Jus ir valia, gi kaip žiauru bėgioti stadione

kad ir muzika ausyse groja, vis tiek...
Kažkada bėgau grynai asfaltu ir dėjau pradžioj kulną (nes po miško ir parko takelių taip buvau įpratus), tai per pirmus 100 m kulną atsimušiau ir paskui raumenis žiauriai skaudėjo, negalėjau pėdos aukštyn žemyn kelnoti ir 3 dienas vaikščiojau kaip su sulaužytom kojom.
Vat tada ir pagalvojau kaip ten tą koją reikia dėti
Univere tai liepdavo bėgti ale pasistiebus (dėti pradžioj pirštus), tai nžn, juokinga buvo

Bėgi ir jautiesi tokia ledi skubanti su aukštakulniais į autobusą
Prie tokio bėgiojimo ko gero įprasti reikia... po to karto kai atsimušiau kulnus, bandžiau persiauklėti.. tai neduok, Dieve, užsigalvosi
Ir pirštais bėgant visai kiti raumenys dirba... Galvoju gal blauzdos tuomet lieknesnės būtų taip bėgant