Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga 9 dalis

QUOTE(Monmorensi @ 2010 08 11, 20:37)
o kokią funkciją / pareigą padeda vykdyti vienodos suknelės? kam jos dar, jei ne nuotraukoms? labai įdomu ax.gif

o kokia funkcija atlieka nevienodos sukneles??? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarelele @ 2010 08 11, 22:42)

juokiasi puodas, kad katilas juodas. bet tai kodėl ne katilas pirmas juoktis pradeda? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

man mama sakė, kad tik žydai atsakinėja klausimu į klausimą (čia ne įžeist bandau, čia konstatuoju faktą apie šitą diskusiją jūsų)...
Atsakyti
QUOTE(gintarelele @ 2010 08 11, 22:42)

o jūs į klausimą gebat atsakyt? biggrin.gif kam tą galvą daužyt. parašėt, kad vienodos suknelės ne tik dėl nuotraukų (kas taip galvoja, liūdnai gyvena, anot jūsų biggrin.gif ) tai ir klausiu, o kam dar jos reikalingos? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 11 rugpjūčio 2010 - 22:10
QUOTE(Monmorensi @ 2010 08 11, 21:10)
o jūs į klausimą gebat atsakyt?  biggrin.gif kam tą galvą daužyt. parašėt, kad vienodos suknelės ne tik dėl nuotraukų (kas taip galvoja, liūdnai gyvena, anot jūsų  biggrin.gif ) tai ir klausiu, o kam dar jos reikalingos?  biggrin.gif

na jau neiskreipkite mano zodziu, as rasiau, kad liudnai skamba, o jus jau iskart liudnai gyvena, nereikia taip. Visos pamerges atlieka funkcija kuri nuo senoves zinoma ir visur aprasoma ir visiskai nesvarbu su kokia ji suknele ir ar sukneles vienodos. Ir dar nuotakos renka ir siulo vienokias ar kitokias suknleles del yvairiu priezasciu, pavyzdziui vyksta temines vestuves...Juk jaunosios savo diena ysivaizduoja skirtingai, nereikia remu uzdeti nei jaunajai, nei suknelei, nei pamergem, nei....
Atsakyti
kaip supratau, atsakymo į klausimą nebus.
taip gražiau ir gražiau atrodo fotkės. taškas. jei kam negražu, tas nieko nesupranta biggrin.gif
vsio jasna biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gintarelele @ 2010 08 11, 23:20)
nereikia remu uzdeti nei jaunajai, nei suknelei, nei pamergem, nei....

taigi...
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2010 08 11, 21:23)
kaip supratau, atsakymo į klausimą nebus.
taip gražiau ir gražiau atrodo fotkės. taškas. jei kam negražu, tas nieko nesupranta  biggrin.gif
vsio jasna  biggrin.gif
Papildyta:

taigi...

na ir kodel nusprendete, kad y jusu uzduota klausima butina atsakyti? 4u.gif cia yra jusu nuomone del vienodu sukneliu paskirties. Tikrai zinau mano pamerges taip nemano ir pacios vienodas suknutes rinkosi. As tiesiog nesureiksminu pamergiu sukneliu, as vertinu pamerges.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2010 08 11, 23:37)
o kokią funkciją / pareigą padeda vykdyti vienodos suknelės? kam jos dar, jei ne nuotraukoms? labai įdomu ax.gif

vienodos sukneles suteikia harmonija, vientisuma.
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2010 08 12, 10:58)

lb jau vaikiskos sukneles. as tokias vaikysteje nesiojau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
na mano pamergiu sukneles bus nevienodos, nes tiesiog nebuvo galimybiu taip pamergytes aprengt nes abi gyvena skirtinguose pasaulio krasttuose ir grys tik pries pat vestuves smile.gif bet as pasakiau kokio stiliaus noreciau ir kokiu spalvu nenoreciau matyt ir jokiu problemu su jomis neturejau nes viena mano sesuo o kita geriausia drauge smile.gif Bet turejau labai daug bedu su susireiksimusia liudininke kuri man yra toli grazu ne drauge (MB brolio zmona jei kam idomu) nes mat grazuole sumane kad desis balta suknele ir savo vestuvinius batelius tada jai nereikes pirkt doh.gif na as nzn gal kam nors tai ir normalu atrodo bet man ne as grieztai jai pasakiau kad jokiu baltu sukneliu, bet ji lb megsta krastutinumus ir pasirinko juoda, kad nesigadint sau nuotaikos as sitam pasirinkimui pritariau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kuckudukas @ 2010 08 12, 12:58)
Sveikos  smile.gif
na mano pamergiu sukneles bus nevienodos, nes tiesiog nebuvo galimybiu taip pamergytes aprengt nes abi gyvena skirtinguose pasaulio krasttuose ir grys tik pries pat vestuves  smile.gif bet as pasakiau kokio stiliaus noreciau ir kokiu spalvu nenoreciau matyt ir jokiu problemu su jomis neturejau nes viena mano sesuo o kita geriausia drauge  smile.gif Bet turejau labai daug bedu su susireiksimusia liudininke kuri man yra toli grazu ne drauge (MB brolio zmona jei kam idomu) nes mat grazuole sumane kad desis balta suknele ir savo vestuvinius batelius tada jai nereikes pirkt  doh.gif na as nzn gal kam nors tai ir normalu atrodo bet man  ne as grieztai jai pasakiau kad jokiu baltu sukneliu, bet ji lb megsta krastutinumus ir pasirinko juoda, kad nesigadint sau nuotaikos as sitam pasirinkimui pritariau  lotuliukas.gif

na bet cia pavare liudininke doh.gif lotuliukas.gif uzsimane buti su balta suknele lotuliukas.gif maniske irgi buvo su juoda ir lb gerai atrode, nes as jai nekeliuajokiu reikalavimu, nes ir taip lb dziaugemes, kad sutiko pirsliauti, nes grese likti be ju doh.gif
o kas del pamergiu sukneliu kai tokia situacija, tai sprendimas pats geriausiausiais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 08 12, 13:01)
na bet cia pavare liudininke doh.gif  lotuliukas.gif  uzsimane buti su balta suknele lotuliukas.gif  maniske irgi buvo su juoda ir lb gerai atrode, nes as jai nekeliuajokiu reikalavimu, nes ir taip lb dziaugemes, kad sutiko pirsliauti, nes grese likti be ju doh.gif
o kas del pamergiu sukneliu kai tokia situacija, tai sprendimas pats geriausiausiais thumbup.gif

taip liudininke kraugere pas mane lotuliukas.gif bet is pagarbos MB broliui stengiuos valdytis biggrin.gif beje ji ta balta suknele butu pasiskolinus is drauges kuri vilkejo ja savo antra vestuviu diena zodzdiu truksta zodziu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kuckudukas @ 2010 08 12, 13:07)
taip liudininke kraugere pas mane  lotuliukas.gif bet is pagarbos MB broliui stengiuos valdytis  biggrin.gif beje ji ta balta suknele butu pasiskolinus is drauges kuri vilkejo ja savo antra vestuviu diena zodzdiu truksta zodziu  doh.gif

na virsune doh.gif o tai kiek jai metu, kad toks idomus mastymas, nes taip gali sugalvoti, tik jaunuole doh.gif juk ne i gimtadieni eina, o i vestuves, kur jaunoji bus su balta suknele doh.gif
Atsakyti