QUOTE(kuckudukas @ 2010 08 12, 12:58)
Sveikos
na mano pamergiu sukneles bus nevienodos, nes tiesiog nebuvo galimybiu taip pamergytes aprengt nes abi gyvena skirtinguose pasaulio krasttuose ir grys tik pries pat vestuves

bet as pasakiau kokio stiliaus noreciau ir kokiu spalvu nenoreciau matyt ir jokiu problemu su jomis neturejau nes viena mano sesuo o kita geriausia drauge

Bet turejau labai daug bedu su susireiksimusia liudininke kuri man yra toli grazu ne drauge (MB brolio zmona jei kam idomu) nes mat grazuole sumane kad desis balta suknele ir savo vestuvinius batelius tada jai nereikes pirkt

na as nzn gal kam nors tai ir normalu atrodo bet man ne as grieztai jai pasakiau kad jokiu baltu sukneliu, bet ji lb megsta krastutinumus ir pasirinko juoda, kad nesigadint sau nuotaikos as sitam pasirinkimui pritariau
na bet cia pavare liudininke

uzsimane buti su balta suknele

maniske irgi buvo su juoda ir lb gerai atrode, nes as jai nekeliuajokiu reikalavimu, nes ir taip lb dziaugemes, kad sutiko pirsliauti, nes grese likti be ju
o kas del pamergiu sukneliu kai tokia situacija, tai sprendimas pats geriausiausiais