Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga 9 dalis

QUOTE(*Gutte @ 2010 09 28, 00:27)
mano giliu įsitikinimu, jeigu tai jaunųjų šventė, tai tegu jie vienas kitu ir rūpinasi, ir džiaugiasi ir puošiasi, kad patiktų, o ne tai, kad jaunoji būtų nepatenkinta, kad va ana pamergė apsiavė ne tos spalvos bateliais ar pasidarė blogą šukuoseną - ir kaip čia dabar nuotraukose atrodys  doh.gif

tai kazkaip nesuprantu tada ka jus veikiate sitoje temoje jei jums nerupi kaip atrodo jusu pamerges g.gif kiekviena savo svente isivaizduoja kitaip ir stato savo salygas, kokias tik sugalvoja. Pas vienas buna 10 poru, pas kitas 3, o kitas visai be poru vestuves buna. ir nereikia cia pirsti savo isitikinimu. Jei jus isivaizduojate savo svente tik dviese tai puiku, sveskit sau dviese namuciuose ir nebus jokiu piktumu del netinkamu bateliu, sukuosenu, sukneliu, makiazu..
Papildyta:
QUOTE(Monmorensi @ 2010 09 28, 00:40)
paskaičius SM peršasi mintis, kad 9 iš 10 sm-inių nuotakų būtent taip ir pasielgtų. nekviestų  lotuliukas.gif

Prajuokinot lotuliukas.gif thumbup.gif o mano atveju, 2 pamerges man asmeniskai buvo grazesnes uz mane lotuliukas.gif (cia siaip gyvenime, o ne per vestuves) lotuliukas.gif bet tai man buvo artimos mergytes ir del to tikrai nesiruosiau ju nekviesti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 28, 17:54)
tai kazkaip nesuprantu tada ka jus veikiate sitoje temoje jei jums nerupi kaip atrodo jusu pamerges g.gif

Tą patį, ką ir Jūs, nors Jūsų vestuvės jau praėjusios ir pamergių jau ilgai nebereiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 09 28, 15:13)
* mes puikiai zinom, kad nuotakos irgi megsta ir spalvotus batelius, ir trumpas sukneles, ir panasiai  mirksiukas.gif  o pamergiu apranga is proncipo buna derinama su nuotaka  mirksiukas.gif  tai va, cia kaip ir ne i tema, kad nuotaku buna visokiu  biggrin.gif

**  blink.gif  sito v tai nesupratau  cool.gif  nes kalbeta buvo apie nuotaku nenormalius kompleksus ir baimes pamergiu su sviesiom suknelem, o ne apie grozi ir figura  doh.gif

*tai va, viskas yra derinama su jaunaja ir nesvarbu ar jos suknele bus ilga ar trumpa. Nuotaka stato savo salygas lotuliukas.gif

**paskaitykit dar karteli 4u.gif "oi tos nuotakos... kompleksuotos, bijancios, kad tik kokios grazesnes pamerges nesumaisytu su tikraja jaunaja".
Papildyta:
QUOTE(*Gutte @ 2010 09 28, 18:57)
Tą patį, ką ir Jūs, nors Jūsų vestuvės jau praėjusios ir pamergių jau ilgai nebereiks  biggrin.gif

oi, aciu uz tokius grazius palinkejimus 4u.gif siaip idomi man si tema lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 28, 17:01)

**paskaitykit dar karteli 4u.gif  "oi tos nuotakos... kompleksuotos, bijancios, kad tik kokios grazesnes pamerges nesumaisytu su tikraja jaunaja".

biggrin.gif bet tai juk ne tiesiogine prasme parasyta buvo doh.gif kompleksuotos ne todel, kad negrazios/storos ar pan., o todel, kad i sveciu/pulko apranga ziuri pro iskreipta padidinamaji stikla 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akutivo @ 2010 09 28, 12:26)

gražu ir labai vasariška thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2010 09 29, 13:59)
gražu ir labai vasariška thumbup.gif

rolleyes.gif
Atsakyti
o as vistiek esu uz tas nuotakas kurios zino ko nori thumbup.gif
nes kai sako, bukit ir atrodykit "bile kaip", tai taip ziurek ir gaunas ta svente doh.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 28, 18:01)

oi, aciu uz tokius grazius palinkejimus 4u.gif siaip idomi man si tema lotuliukas.gif

man irgi cool.gif
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 09 29, 13:57)
biggrin.gif  bet tai juk ne tiesiogine prasme parasyta buvo  doh.gif  kompleksuotos ne todel, kad negrazios/storos ar pan., o todel, kad i sveciu/pulko apranga ziuri pro iskreipta padidinamaji stikla  4u.gif

gal ir netiesiogine, bet man uzkliovo sitie zodziai lotuliukas.gif o va kaip tik pries kelias dieneles ziurejau vestuviu video, kur vyriausioji pamerge buvo su balta suknele ilga, o kitos merginos su kokiom tik turejo ir norejo. na nzn, kazkaip man vistiek "nelimpa" tos baltos suknios pamergmes doh.gif tarp jaunosios ir pamerges buvo skirtumas tik nuometas ir pustas sijonas lotuliukas.gif o kai rodo tarkim tik ta pamerge, tai ir galvoji, kad ji jaunoji lotuliukas.gif kazi kuriai patiktu toks dalykas? g.gif
Papildyta:
QUOTE(*Gutte @ 2010 09 30, 12:04)

sitos lb grazios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2010 09 30, 11:04)

kažkaip įsivaizduoju, kad su tom rausvom vaizdas turėtų būti thumbup.gif
taip pat paskutinė patiko smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti