Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga 9 dalis

QUOTE(Karelija @ 2010 08 24, 09:29)
Pirmoje foto ta kairėje nereali.
Antra suknelė taip pat labai graži, tik gal su spalva kažką daryti reiktų.
O trečioje tai super super smile.gif

Man labiausiai kaip tik ir patiko antrosios sukneles spalva biggrin.gif , tik kitoki modeli rinkciaus, bet spalvyte liuks-neiprsta, "nesaukianti", galima ryskesnes gelytes derinti ir salia jos balta, manau, gerai ziuretusi.... Na, bet cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
http://www.wed.lt/th...t...w=700&h=427

http://www.wed.lt/th...t...w=700&h=468

Nuostabios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2010 08 24, 17:03)

Lygiai tokios pat spalvos tik trumpos pamergiu sukneles buvo mano drauges vestuvese smile.gif
Atsakyti
O as turiu kls g.gif ka rengiates antra diena? jei pvz sodyboj toliau vyksta? g.gif ar galima juoda suknute detis? turiu labai grazia.. bet sakau gal pamergei negalima.. bet antra diena juk bus g.gif
Papildyta:
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2010 08 24, 16:03)

schmoll.gif jau sitos tai ne.. tiksliau spalva.. ciut ne jaunosios visos.. neissiskiria jaunoji, man kazkaip schmoll.gif o antroji foto super wub.gif ir spalvyte labai grazi
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 08 24, 19:13)
O as turiu kls g.gif ka rengiates antra diena? jei pvz sodyboj toliau vyksta? g.gif ar galima juoda suknute detis? turiu labai grazia.. bet sakau gal pamergei negalima.. bet antra diena juk bus g.gif

pas mus ir pamergė viena buvo su juoda suknute. juodi plaukai, pati tamsios odos, juoda suknutė, bet atrodė fantastiškai thumbup.gif smile.gif o kad rengtis juodą suknelę tai manau, kad tikrai galima. aš rengiausi palaidinę - marškinukus ir sijoną, tai jaučiausi oficialiai labai biggrin.gif biggrin.gif o buvo ir su labai trumpom suknutėm (tunikom), ir su baltom/juodom suknutėm.. niekam neberūpi jau tą dieną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 08 24, 19:13)

aš tai be baimės dėčiaus juodą suknelę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 24, 19:39)
aš tai be baimės dėčiaus juodą suknelę ax.gif

4u.gif supratau... as ir manau, kad nieko tokio gal.. klasikine, iki keliu juoda suknele smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Almost @ 2010 08 24, 19:16)
pas mus ir pamergė viena buvo su juoda suknute. juodi plaukai, pati tamsios odos, juoda suknutė, bet atrodė fantastiškai  thumbup.gif  smile.gif o kad rengtis juodą suknelę tai manau, kad tikrai galima. aš rengiausi palaidinę - marškinukus ir sijoną, tai jaučiausi oficialiai labai  biggrin.gif  biggrin.gif o buvo ir su labai trumpom suknutėm (tunikom), ir su baltom/juodom suknutėm.. niekam neberūpi jau tą dieną  biggrin.gif

M.. jasna 4u.gif as dar galvoju, kad priklauso trb nuo to, kur vyksta ta antra diena.. jei toj pacioj sventimo vietoj, vel su muzikantais, uzsedant stala ir t.t tai gal reik biski taip puosniau, o jei seip i koki soda ar i namus persimeta tai gal vel kitaip g.gif mh.. reiks dar pamastyt, bet manau, kad tikrai desiuos ir nieko cia tokio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 08 24, 22:27)
M.. jasna 4u.gif as dar galvoju, kad priklauso trb nuo to, kur vyksta ta antra diena.. jei toj pacioj sventimo vietoj, vel su muzikantais, uzsedant stala ir t.t tai gal reik biski taip puosniau, o jei seip i koki soda ar i namus persimeta tai gal vel kitaip g.gif mh.. reiks dar pamastyt, bet manau, kad tikrai desiuos ir nieko cia tokio biggrin.gif

vyko ten pat, salėj, su stalo užsėdimu, su dalinėm tradicijom, bet buvo ŽIAURIAI karšta, jaunikis atėjo su šortais tokiais pliažiniais ir marškiniais biggrin.gif sak o kas man? svarbu nesukept. mes irgi jau ten taip laisviau. kažkiek puošniau, ne su treningais aišku sėdi, bet tai vis tiek jau juk ne ta pagrindinė diena... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jollicasa @ 2010 08 24, 15:41)
Man labiausiai kaip tik ir patiko antrosios sukneles spalva biggrin.gif , tik kitoki modeli rinkciaus, bet spalvyte liuks-neiprsta, "nesaukianti", galima ryskesnes gelytes derinti ir salia jos balta, manau, gerai ziuretusi.... Na, bet cia tik mano nuomone 4u.gif

Na gal ir tiesa smile.gif čia jau tik fantazijos reikalas
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 08 24, 22:32)
vyko ten pat, salėj, su stalo užsėdimu, su dalinėm tradicijom, bet buvo ŽIAURIAI karšta

Nu mum manau nebebus jau taip karsta rudeni biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

mano pamergiavimas atrodė taip..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost: 26 rugpjūčio 2010 - 10:49
QUOTE(Almost @ 2010 08 26, 12:23)
mano pamergiavimas atrodė taip..

Nerodo smile.gif
Atsakyti