Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga 9 dalis

QUOTE(pitchy @ 2010 09 08, 18:16)
kazkada diskutavote apie tai, kad kaikurios pamerges nori rengtis baltai... stai radau lietuviskas vestuves, kur visas pulkas su jaunaisiais balti:)

user posted image

Kaip fainai wub.gif gera ideja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Koop @ 2010 09 26, 22:44)
Kaip fainai  wub.gif  gera ideja  thumbup.gif

kam gera ideja? g.gif
Atsakyti
user posted image

pamergės, kaip suprantu, turėtų prie jų derėt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
atsiprašau, bet nesusilaikiau tiesiog.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 09 26, 23:25)
pamergės, kaip suprantu, turėtų prie jų derėt  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
atsiprašau, bet nesusilaikiau tiesiog..  biggrin.gif

nu kas cia dabar blink.gif lotuliukas.gif bet vyrukai tai matosi tokie "geruliai" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 09 26, 22:25)

o siaube blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 26, 23:20)
kam gera ideja? g.gif

Savom vestuvem kad sveciai baltai apsirengtu, labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 09 26, 22:25)

pamergės, kaip suprantu, turėtų prie jų derėt  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

man rodos, čia ne pabroliai, tik atėję kokie jaunikio darbo kolektyvas ar draugeliai pasveikint prie bažnyčios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 26, 19:20)
kam gera ideja? g.gif
as irgi nenoreciau taip blush2.gif

QUOTE(*Gutte @ 2010 09 26, 20:51)
man rodos, čia ne pabroliai, tik atėję kokie jaunikio darbo kolektyvas ar draugeliai pasveikint prie bažnyčios smile.gif

kazin, ar kas eitu taip apsirenge sveikint g.gif sortai, kedai, plezines tapkes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2010 09 27, 00:06)

kazin, ar kas eitu taip apsirenge sveikint  g.gif sortai, kedai, plezines tapkes  g.gif

o kažin kas taip į pabrolius eitų?
Atsakyti
nu jėzus marija, aš nesvarstau, kas čia tokie biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tiesiog įdėjau foto ir pamąsčiau, kaip turėtų atrodyt "pamergės" šalia tokių "pabrolių" biggrin.gif biggrin.gif

p.s. visokių žmonių būna. jei jau su treningais, tai ne žmogus? mastau.gif
Atsakyti
user posted image
is vienos forumietes albumo, man begalo graziai atrodo pamerges, medziaga viena, stilius kiekvienai pagal veida smile.gif
Atsakyti
g.gif o kodel nuotakos nekencia baltai aprengtu pamergiu? g.gif bijo, kad sveciai neatskirs, kuri yra nuotaka? biggrin.gif
man netgi graziai ziurisi, aisku, baltos pamerges geriau, kad butu su trumpom suknelem biggrin.gif dar visada galima pamerges apauti spalvotais bateliais ir spalvotom puokstem 4u.gif

oi tos nuotakos... kompleksuotos, bijancios, kad tik kokios grazesnes pamerges nesumaisytu su tikraja jaunaja biggrin.gif doh.gif
Atsakyti