Įkraunama...
Įkraunama...

~*~ Epilepsiukai ~*~

QUOTE(JulieTa @ 2010 08 27, 08:18)
tai gerai,kad siuncia wink.gif cia kur?  g.gif o kodel vienas?  g.gif nepamenu iki keliu metu, bet ligoninej galima kartu  mirksiukas.gif

Sako, kad nuo keturių metų vaikas ligoninėje turi būti vienas doh.gif tarybinių laikų liekana, nėr buvę problemos sakau liksiu ir viskas, jeigu nėra kur gult ant taburetės pasėdėsiu bet savo vaikų vienų nepaliksiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziwiliux @ 2010 08 27, 07:49)
Buvom vakar pas gydytoja. Kaip nekeista, per visa laika p-koj nei vieno priepuolio nebuvo, nors vaikas pas neurologe labai susinervino, kad jam cia su plaktuku palei nosi makaluoja, ir i kojas taikosi  doh.gif  Tai, kaip visada, truputi gydytoja apkulem  blush2.gif
Siuncia mus i Santariskiu ligonine pagulet, pasitirt. Jetau, neisivaizduoju, kaip ten mano vaikas vienas pabus  blink.gif Be manes dar niekada niekur nebuvo, tik porai - trejetui valandu su seneliais esu palikus...
Bet turbut, kol eiles iki ligonines atstovesim dar, tai viskas issispres. Gal spesim kazkaip pasiruost tam.

iki septyniu metu vaikas visad gali guleti su mama, jei tik jums kazkokios aplinkybes neleidzia, bet gal susiderinsit 4u.gif jums tik paciai maitinimo neduos, turesit pati pasirupinti.
Atsakyti
Siuncia mus i Santariskiu ligonine pagulet, pasitirt. Jetau, neisivaizduoju, kaip ten mano vaikas vienas pabus  blink.gif Be manes dar niekada niekur nebuvo, tik porai - trejetui valandu su seneliais esu palikus...
Bet turbut, kol eiles iki ligonines atstovesim dar, tai viskas issispres. Gal spesim kazkaip pasiruost tam.

Tai kad tikrai vieno tokio mazo neguldys. KMUK, apskritai berods iki 5 metu vienu neguldo vaiku, kazkuris is artimuju gulas kartu, o jau vyresni, kaip kuriu kokia bukle, bet ir ten buna kad kiti su vienu is artimuju (na cia gal jau tu vaikiuku, kuriu sunki padetis) 4u.gif
Atsakyti
atsiprasau, dabar nebegarantuoju ar tikrai iki septyniu metu, bet kazkur kitur esu skaiciusi sita, dabar neberandu, bet cia va siek tiek info:

http://tavovaikas.lt...iese-ligonin-je

tikrai mamos nuo vaiko negali atplest 4u.gif kai kur gal vietu trukstant gali prasyti nepasilikt, bet nemanau kad neurologiniam kai planine tvarka guldoma kad taip butu...

pas mus tik reanimacijoj yra kelios nustatytos valandos lankymui ir kitu laiku negali matyt vaiko, ir nedarbingumo pazymejimoneisduoda. bet siaip JAV pvz buvau, tai ten ir renimacijoj leidzia kiek imanoma ilgiau buti su mama mazyliams...
Atsakyti
QUOTE(Vaima @ 2010 08 27, 07:03)
O kodėl vienas ??? Jūs nedideli dar , aš savo beveik penkiamečio nepalikčiau žinau kokia svarbi mama jam .Nieks nevaro aš ir dešimties metų nepalikdavau vienos ir niekas neišvarė reikia tik kalbėtis  mirksiukas.gif

Ok, bandysiu kalbetis, tikiuosi, neisgrus nakciai namo...

QUOTE(JulieTa @ 2010 08 27, 07:18)
tai gerai,kad siuncia wink.gif cia kur?  g.gif o kodel vienas?  g.gif nepamenu iki keliu metu, bet ligoninej galima kartu  mirksiukas.gif

I Vln vaiku universitetine, neurologini, stebejimui, tyrimams, nes p-kos neurologe paklaiko, kai pasakiau, kad 10-15 priepuoliu kartais buna per diena.

QUOTE(Vaima @ 2010 08 27, 07:35)
Sako, kad nuo keturių metų vaikas ligoninėje turi būti vienas  doh.gif  tarybinių laikų liekana, nėr buvę problemos sakau liksiu ir viskas, jeigu nėra kur gult ant taburetės pasėdėsiu bet savo vaikų vienų nepaliksiu  schmoll.gif

QUOTE(Fedes @ 2010 08 27, 08:11)
iki septyniu metu vaikas visad gali guleti su mama, jei tik jums kazkokios aplinkybes neleidzia, bet gal susiderinsit  4u.gif jums tik paciai maitinimo neduos, turesit pati pasirupinti.

Nuo 3-ju metu vaikas guldomas vienas!!! blink.gif verysad.gif Tokios taisykles, jau spejau pasiskaityt. Nu bet gal neisgrus manes, nes vaikas mano tai tornadas kvadratu. Abejoju, ar kas, su juo susipazines, imtusi tenai atsakomybes uz ji... Jis gali ir brangias aparaturas pareguliuot, ir visa skyriu pravizituot, o jei vienas liktu, tai turbut pabegtu jis is ten - jam tai padaryt vieni juokai doh.gif Tik mano zodzio Benukas klauso, visi kiti zmones jam ne autoritetas rolleyes.gif
Del maitinimo ir kitu "malonumu" (lovos ir pan.) tai as visai nepanikuoju. Atsinesiu sulankstoma poilsio kede (toki alia "lezhaka"), o valgyt pica telefonu uzsisakysiu - bus balius skyriuj lotuliukas.gif
Ai, bet ko ascia pradedu anksciau laiko. Dar juk neaisku, nei kada mus ten priims, nei ar apskritai priims. Gal paskirs dienos stacionara. Vaikas juk nera sunkus ligoniukas, kuriam reiketu ypatingos slaugos.

Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2010 08 27, 09:11)
iki septyniu metu vaikas visad gali guleti su mama, jei tik jums kazkokios aplinkybes neleidzia, bet gal susiderinsit  4u.gif jums tik paciai maitinimo neduos, turesit pati pasirupinti.

Del maitinimo mamoms, tai bent jau KMUK ji duoda 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ziwiliux @ 2010 08 27, 09:26)
Nuo 3-ju metu vaikas guldomas vienas!!!  blink.gif  verysad.gif Tokios taisykles, jau spejau pasiskaityt. Nu bet gal neisgrus manes, nes vaikas mano tai tornadas kvadratu. Abejoju, ar kas, su juo susipazines, imtusi tenai atsakomybes uz ji... Jis gali ir brangias aparaturas pareguliuot, ir visa skyriu pravizituot, o jei vienas liktu, tai turbut pabegtu jis is ten - jam tai padaryt vieni juokai  doh.gif Tik mano zodzio Benukas klauso, visi kiti zmones jam ne autoritetas  rolleyes.gif
Del maitinimo ir kitu "malonumu" (lovos ir pan.) tai as visai nepanikuoju. Atsinesiu sulankstoma poilsio kede (toki alia "lezhaka"), o valgyt pica telefonu uzsisakysiu - bus balius skyriuj  lotuliukas.gif
Ai, bet ko ascia pradedu anksciau laiko. Dar juk neaisku, nei kada mus ten priims, nei ar apskritai priims. Gal paskirs dienos stacionara. Vaikas juk nera sunkus ligoniukas, kuriam reiketu ypatingos slaugos.

Na va, pasirodo visur sava tvarka unsure.gif Siaip tai jusu atveju pagrindas dabar yra istirt, tai gal pvz jums ir nereiktu vaiko palikt nakciai, gal uztektu pirmoj dienos pusej i tyrimus suvaiksciot ir viskas g.gif
Atsakyti
I Vln vaiku universitetine, neurologini, stebejimui, tyrimams, nes p-kos neurologe paklaiko, kai pasakiau, kad 10-15 priepuoliu kartais buna per diena.
Nuo 3-ju metu vaikas guldomas vienas!!!  blink.gif  verysad.gif Tokios taisykles, jau spejau pasiskaityt. Nu bet gal neisgrus manes, nes vaikas mano tai tornadas kvadratu. Abejoju, ar kas, su juo susipazines, imtusi tenai atsakomybes uz ji... Jis gali ir brangias aparaturas pareguliuot, ir visa skyriu pravizituot, o jei vienas liktu, tai turbut pabegtu jis is ten - jam tai padaryt vieni juokai  doh.gif Tik mano zodzio Benukas klauso, visi kiti zmones jam ne autoritetas  rolleyes.gif
Del maitinimo ir kitu "malonumu" (lovos ir pan.) tai as visai nepanikuoju. Atsinesiu sulankstoma poilsio kede (toki alia "lezhaka"), o valgyt pica telefonu uzsisakysiu - bus balius skyriuj  lotuliukas.gif

mes sitam gulejom, tai cia maitinimo mamoms bent vyresniuju vaiku tikrai nedave. gal tik kokios sriubos ar pan paprasysit (jei noresit pati ja srebt...smile.gif )
apskritai ligonines daznai savivaliauja del ivairiu dalyku ir susikuria taisykles savo, nors kaip suprantu yra istatymais nustatyta, kad iki metu vaiko mamai duodama valgyt, nuo metu ne - tai antakalny taip ir yra, o santariskese bent jau bedrajam skyriui visai neduoda, neurologiniam tai gulejom su vyresniu, tai nezinau...

del dienos stacionaro ten sunku issiprasyt, jie guldo ne tik tyrimams bet ir stebejimui, jei pablogetu vaiko bukle, istiktu smarkesnis priepolis, jie atsakingi, todel visai nenori niekur jusu isleist. mes issiprasem, bet tik todel kad pati buvau nescia su antru, pykino nuo visu kvapu ir vaikas visiskai negalejo uzmigti ten...

isgrust gal irgi neisgrus, bet atskiros lovos neduos, gal kuri pasakys tiksliau, gulejo su vyresniais, bet man rodos buvo su trimeciais mamyciu gulinciu. o ir su mokyklinukais per diena tai tikrai budavo ne vienas tevelis - mamyte, paskui tik nakciai iseidavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 27 rugpjūčio 2010 - 09:23

Žinokit maniškis va beveik jau 7 metų ir tai nepalikau vieno klinikose schmoll.gif gydytoja poliklinikoje paklausė, kiek vaikui metų. Kai pasakiau, kad beveik 7-eri, tai sako, jau didelis vaikas, vienas turės gulėt. Ji klausia, ar priepuolių būna, ar neįgalumą turit, kadangi abu atsakymai buvo neigiami, sako, kad vaikas 7 metų turi vienas gulėt. O aš sakau, jam dar visas mėnuo iki 7m. ir tikrai vieno nepaliksiu. Nelabai patenkinta buvo, bet leido ir man kartu būt. Kitamet kai važiuosim, jau tikrai pagal KMUK taisykles mamai nebepriklausys būt su tokio amžiaus vaiku, bet aš jau apžiūrėjau, kad nesiauros tos lovos didesniųjų vaikų poskyryje, tilpsim ir abu į vieną, o valgyt nusipirksiu, nes vis tiek nevalgom mes jų maisto, baisiai neskanus, lekiam į parduotuvę pirkti ir šiek tiek iš namų atsivežam blush2.gif Tai aš jūsų vietoje tikrai tokio mažiuko nepalikčiau vieno, neturi teisės išvaryt jūsų, gali neduot lovos ir maisto jums, bet išgyvensit ir taip kelias dienas mirksiukas.gif
Atsakyti
Nuo 3-ju metu vaikas guldomas vienas!!! 

pasiskaiciau ir as tas ju taisykles, tai dar parasyta kad slaugantis asmuo aprupinamas lova, patalyne.. deja.... o nuo triju metu esant med indikacijai galima tevams irgi likti apie tai pazymint korteleje, taigi viskas bus gerai, svarbiausia gera nuotaika ir draugiskas bendravimas 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Buvom vakar pas gydytoja. Kaip nekeista, per visa laika p-koj nei vieno priepuolio nebuvo, nors vaikas pas neurologe labai susinervino, kad jam cia su plaktuku palei nosi makaluoja, ir i kojas taikosi  doh.gif  Tai, kaip visada, truputi gydytoja apkulem  blush2.gif

nu gryna nesamonė, susinervinau net, nepaličiau jei ir 5 būtų doh.gif taigi jei užeina priepuoliai jis nėra toks didelis kad pasakytų pats, jau čia tai anekdotus krečia, kad vagyt neduoda tai ir tegul, netoli parduotuvė, kavinukė, bet vaiko nepalikčiau, juk prie kiekvieno sesutės nesėdės, o jei naktį priepuolis? o jei ant puoduko ir nepaprašys? nu absurdas kažkos, susinervinau rimtai rolleyes.gif
Atsakyti

Birželš su sūnum 3metai 11men. gulėjom ligoninėj. niekas nieko nesakė. Ir valgyt man davė lotuliukas.gif tik vaikui nuo3 metų kaip suaugusiam duoda. ir lovos neduoda mamytei. bet čia smulkmė. Manau nieks neišvarys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Buriuke @ 2010 08 26, 13:04)

pamenam pamenam  smile.gif šaunuolė  thumbup.gif

geleta, nusiramink  mirksiukas.gif nors kitais metais turbūt ir mane reiks ramint  biggrin.gif

turbūt mirksiukas.gif ,bet mūsų mokytoja tokia faina...,be to nuo mokyklos iki namų tik 300 metrų mum,tai manau,kad viskas bus ok smile.gif
Papildyta:

aš tai ir septynerių metų savo merginos nepalikčiau vienos ligoninėj,sugalvoja nesąminingas taisykles tai tegu patys jų ir laikosi schmoll.gif
Atsakyti