Įkraunama...
Įkraunama...

~*~ Epilepsiukai ~*~

pati vartojau depakina 6 metus..... dar 6 geriu trileptali.. depakina pakeite nes su vyru planavom nestuma... tai gydytoja pasake kad depakinas yra vyriskas vaistas kad moteriskos lities ligoniukam nepatartina.... schmoll.gif pradejus vartoti trileptali pastojau ir isnesiojau nuostebia dukryte smile.gif thumbup.gif gal pasiklauskit daktaru ar nieko mazai mergaitei nepakenks juk be depakino yra ir kitu

Papildyta:
QUOTE(bulba @ 2010 11 21, 01:45)
Sveikute, as cia irgi nauja, mes suzinojome apie liga pries 2.5 men,  irgi verkiau, atrode gyvenimas sugriuvo, bet...laikas eina, vaikai auga, kazkaip apsipratau, kad teks gyventi kaip ant tiksincios bombos ir vis tiketis kad ji nesprogs.Tikek ir tu 4u.gif Del daktaru, tai as irgi dideliu iliuziju neturiu, kartais man atrodo, kad jie patys nelabai supranta sita liga.

labutis,
laikykites 4u.gif stebuklu juk kas diena buna smile.gif tik reikia tiketi...
daug pazistu zmoguciu kurie isauga epi. ir pati sia liga prisijaukinau mirksiukas.gif juk buna ir blogiau.... stiprybes!!!!

ll
Atsakyti
na dabar pasimečiau, bet mums darant komp tomografiją, narkozės metu, prasidėjo traukuliai, tai gyd sake, kad su tais vaistais žadėjo gydyti dukryte, bet va, sako, netinka jai, gaila, tik,kad nepamenu pavadinimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laindrusa @ 2010 11 21, 18:05)
pati vartojau depakina 6 metus..... dar 6 geriu trileptali.. depakina pakeite nes su vyru planavom nestuma... tai gydytoja pasake kad depakinas yra vyriskas vaistas kad moteriskos lities ligoniukam nepatartina.... schmoll.gif  pradejus vartoti trileptali pastojau ir isnesiojau nuostebia dukryte smile.gif  thumbup.gif  gal pasiklauskit daktaru ar nieko mazai mergaitei nepakenks juk be depakino yra ir kitu

Mano panelė geria Depakine pusę metų kol kas. Po 3mėn. teko didinti dozę, nes koncentracija gerokai atsiliko nuo apatinės ribos. Dukart darėme kepenų fermentų tyrimą - viskas gerai, bent jau kol kas. Neurologė minėjo, kad būtent nuo šio vaisto mergaitėms gali atsirasti cistos gimdoje, slinkti plaukai, priaugti svorio ar atvirkščiai. Jos plaukučiai buvo visąlaik silpni, dabar pradėjo slinkti - nukirpome trumpai, o šiaip minėjo neurologė, kad po kokių metų bus tyrimas ginekologės, dar kažkokie kitokie organų....
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

mes geriame Depakina jaubeveik metus. kas liecia prakaitavima - tai kaip tik, sakyciau, paprakaituoja .... smile.gif maniskis fule lanko, tai jo plaukuciai buna labiau slapesni, nei kitu vaiku, kai baigiasi treniruote.... bet gal jis daugiau juda tongue.gif

naujai prisijungusioms mamytems - TIKEJIMO 4u.gif , kad vaikai isaugs wink.gif kitaip ir buti negali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laindrusa @ 2010 11 20, 16:53)
labutis mamos,  4u.gif
pirma karta as pas jus...
pati sergu epi jau 12 metu... su lyga gyventi galima... turiu du nuostabius vaikucius... dukryte sveikute,,, o sunus butu buves sveikas jei ne likimo pokstas verysad.gif  gimdymo metu ivyko insultas jam  verysad.gif  verysad.gif
Tai bandom iprasti,su tuo susitaikyti... nes suzinojom tik pries menesi...
neurologai perspejo kad greiciausiai turesim epi priepuoliukus... verysad.gif  verysad.gif
tai ir bandau su jumis susidraugauti  blush2.gif  ax.gif

Vasara sanatorijoje teko sneket su panasaus berniuko mama. Jam buvo insultas kudikysteje. Tik tam berniukui jau 6 metai, jam VCP. TAciau is isvaizdos nieko beveik nesimato. Paskui truputi krito i akis kad prasciau desine plastaka valdo ir viskas. Mama ji pastoviai 6 metus reabiletavo per sanatorijas ir privacias proceduras.
Papildyta:
QUOTE(B.Jones @ 2010 11 21, 00:48)
Labukas, jungiuosi prie jūsų, skaudančia širdim - dukrytei besiformuojanti epilepsija, mes dar mažytės 2 metukai. nuo balandžio turėjome ja 4 traukuliukus prie temperatūros ir vienus ligoninėje kai atsigulėme tirtis traukuliukų priežastį. bedarant kompiuterinę tomogr prasidėjo traukuliai sad.gif. Gydytojas paskyrė vaistukus - Depkina, turim po 3 mėn pasirodyti tyrimams, sako turėtume išaugti, bet man dar tai nesuvokiama, tai kaip košmaras. juolab, kad jau senai savo šeimos gydytojai skundžiausi, kad mažoji naktimis šūkauja, išsiriečia, bet nieko ji nereagavo, sakė graži mergaitė, ko tu mama nori sad.gif, o ir po 2 traukulių neurollogė neišrašė siuntimo tyrimams, sakė nieko išaugsit, mažiau kompo, tv sad.gif esu pikta įskaudinta, be vilties

Skaiciau kad traukuliai gali buti del grybeliu, vyrusu ir t.t. organizme. Nueina ir iki galvos. Daugiau antigrybeliniu-antivyrusiniu, vitaminu, mineralu ir antioksidantu. O jei problemos su skrandziu, tai dar bifolac'o ir fermentu.
Papildyta:
QUOTE(B.Jones @ 2010 11 21, 16:04)
Man dabar kyla klausimas, juk tie vaistai nėra gerai vaikučių kepenėlėm ir dar kokiem organams, tai ką Jūs darote, dar kažkokius papildus duodat ar kažkokios procedūros yra?

Musu vaistai nekenkia kepenim (nors kas ten zino aisku..). Yra papildai ar aliejai kepenu palaikymui su margainiumi arba va toks:
http://www.phoschol.com/faqs/
Atsakyti
Na, kol mums nepadarė miego enc, tol visi sakė, kad tai hipertermija
Atsakyti
Oho, kiek nauju prisijunge, labai liudna, kad su tokiom problemom... Bet drauge tikrai drasiau 4u.gif

Tiesa, maniske depakina geria pusantru metu, po kol kas lyg jokiu pasaliniu poveikiu nematyt unsure.gif Yra siokie tokie nedideli pakitimai kepenu fermentu... Tiesa, maniskei sekantis vaistas, jei sie nebepadetu, butu Topamax, as labai ju bijau, nes jie, kiek esu domejusis, smarkiai "kerta" per raida... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miranda80: 21 lapkričio 2010 - 20:27
Mergaitės, sorry, už neišmanymą, bet ka reiškia nuorodą į magnetinių audrų kalendorių? ir dar, mums diagnozė G40.3 tai ar reikėtų tvarkytis kokius dokumentus dėl lengvatų
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2010 11 21, 20:24)
Oho, kiek nauju prisijunge, labai liudna, kad su tokiom problemom... Bet drauge tikrai drasiau  4u.gif

Tiesa, maniske depakina geria pusantru metu, po kol kas lyg jokiu pasaliniu poveikiu nematyt  unsure.gif  Yra siokie tokie nedideli pakitimai kepenu fermentu... Tiesa, maniskei sekantis vaistas, jei sie nebepadetu, butu Topamax, as labai ju bijau, nes jie, kiek esu domejusis, smarkiai "kerta" per raida... verysad.gif

mes gerima Topamax nu ir tikrai nemanau kad kerta per raidą g.gif nors aš labai užsiimu su ja, mokinamės eilėraščius, jau pati iki 10 suskaičiuoja, palyginus kad vasarą visai nekalbėjo rolleyes.gif Atsikėlė šiandien ryte, mamyte, Saulyte mano, aš taves taip pasiilgau wub.gif
Sveikos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2010 11 22, 08:53)
Atsikėlė šiandien ryte, mamyte, Saulyte mano, aš taves taip pasiilgau  wub.gif
Sveikos  blush2.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti