QUOTE(laindrusa @ 2010 11 20, 16:53)
labutis mamos,
pirma karta as pas jus...
pati sergu epi jau 12 metu... su lyga gyventi galima... turiu du nuostabius vaikucius... dukryte sveikute,,, o sunus butu buves sveikas jei ne likimo pokstas

gimdymo metu ivyko insultas jam
Tai bandom iprasti,su tuo susitaikyti... nes suzinojom tik pries menesi...
neurologai perspejo kad greiciausiai turesim epi priepuoliukus...
tai ir bandau su jumis susidraugauti
Vasara sanatorijoje teko sneket su panasaus berniuko mama. Jam buvo insultas kudikysteje. Tik tam berniukui jau 6 metai, jam VCP. TAciau is isvaizdos nieko beveik nesimato. Paskui truputi krito i akis kad prasciau desine plastaka valdo ir viskas. Mama ji pastoviai 6 metus reabiletavo per sanatorijas ir privacias proceduras.
Papildyta:
QUOTE(B.Jones @ 2010 11 21, 00:48)
Labukas, jungiuosi prie jūsų, skaudančia širdim - dukrytei besiformuojanti epilepsija, mes dar mažytės 2 metukai. nuo balandžio turėjome ja 4 traukuliukus prie temperatūros ir vienus ligoninėje kai atsigulėme tirtis traukuliukų priežastį. bedarant kompiuterinę tomogr prasidėjo traukuliai

. Gydytojas paskyrė vaistukus - Depkina, turim po 3 mėn pasirodyti tyrimams, sako turėtume išaugti, bet man dar tai nesuvokiama, tai kaip košmaras. juolab, kad jau senai savo šeimos gydytojai skundžiausi, kad mažoji naktimis šūkauja, išsiriečia, bet nieko ji nereagavo, sakė graži mergaitė, ko tu mama nori

, o ir po 2 traukulių neurollogė neišrašė siuntimo tyrimams, sakė nieko išaugsit, mažiau kompo, tv

esu pikta įskaudinta, be vilties
Skaiciau kad traukuliai gali buti del grybeliu, vyrusu ir t.t. organizme. Nueina ir iki galvos. Daugiau antigrybeliniu-antivyrusiniu, vitaminu, mineralu ir antioksidantu. O jei problemos su skrandziu, tai dar bifolac'o ir fermentu.
Papildyta:
QUOTE(B.Jones @ 2010 11 21, 16:04)
Man dabar kyla klausimas, juk tie vaistai nėra gerai vaikučių kepenėlėm ir dar kokiem organams, tai ką Jūs darote, dar kažkokius papildus duodat ar kažkokios procedūros yra?
Musu vaistai nekenkia kepenim (nors kas ten zino aisku..). Yra papildai ar aliejai kepenu palaikymui su margainiumi arba va toks:
http://www.phoschol.com/faqs/