Įkraunama...
Įkraunama...

~*~ Epilepsiukai ~*~

QUOTE(Sviesioji @ 2010 09 16, 15:56)
Pas mus zidinine epi pakausio srityje.

tai aišku, jie tik tiek traukuliukų, kam ta dieta.

mano duktė traukuliavosi kelis kartus per dieną, todėl dietos poveikis pasirodė akivaizdus, kai traukuliai sumažėjo 10 kartų.
QUOTE(geleta @ 2010 09 17, 09:58)
sveikos mergaitės smile.gif vakar su Gabyte buvom grybauti,tiek daug tų didelių erkių gyvulinių su aparniukais,kad siaubas,radom ant rūbų,bet nei viena neįsisiurbė ačiū dievui rolleyes.gif ,gal kas žinos gal jos nesisiurbia į žmogų-tik į gyvulius?

nekanda, jos labiau briedžius "myli"
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2010 09 17, 12:20)
tai aišku, jie tik tiek traukuliukų, kam ta dieta.

mano duktė traukuliavosi kelis kartus per dieną, todėl dietos poveikis pasirodė akivaizdus, kai traukuliai sumažėjo 10 kartų.

nekanda, jos labiau briedžius "myli"

aisku thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes visos 4u.gif

Vis paskaitau, paskaitau, o rasyti tingisi .... tuo labiau, kad ir naujienos paskutiniu metu ne kokios cia sad.gif Vaima, laikykites, galbut sulaukusi pilnamestystes mergina galutinai atsikratys priepuoliuku. Nuosirdziai linkime wub.gif

Mergaites, gal zinot, jei paskambinciau, kelinti mes eilej magnetiniam KMUK, ar pasakytu telefonu? Kai buvom balandzio menesi - gydytoja sake, kad mus irasys i eile, o ji beveik metus laiko, kol prieina. Dabar galvoju, ar tikrai mes i ja irasyti.... smile.gif kazkaip noretusi pasitikrinti smile.gif

gal kas zinot? aciu smile.gif

Kiek Gabyte grybu rado ax.gif , ar tik erkes skaiciavot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SandraB @ 2010 09 17, 20:30)
Mergaites, gal zinot, jei paskambinciau, kelinti mes eilej magnetiniam KMUK, ar pasakytu telefonu? Kai buvom balandzio menesi - gydytoja sake, kad mus irasys i eile, o ji beveik metus laiko, kol prieina. Dabar galvoju, ar tikrai mes i ja irasyti.... smile.gif kazkaip noretusi pasitikrinti smile.gif

Tai tu pasiskambink savo gyd ir paklausk kaip ten reikalai su ta eile, kelinti ir kada ir p? As tai su savo gyd apie tai kalbedavau, o kadangi buvo po priepuoliu kai kuriu komplikaciju, mazgei padare ekstrini MR 4u.gif Nes siaip eiles ilgos, tai vieneims buna pagereja ar isauga ir nebereik jo, ar suserga vaikas paskirtai datai, taip ir slenkasi viskas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2010 09 17, 20:42)
Tai tu pasiskambink savo gyd ir paklausk kaip ten reikalai su ta eile, kelinti ir kada ir p? As tai su savo gyd apie tai kalbedavau, o kadangi buvo po priepuoliu kai kuriu komplikaciju, mazgei padare ekstrini MR 4u.gif  Nes siaip eiles ilgos, tai vieneims buna pagereja ar isauga ir nebereik jo, ar suserga vaikas paskirtai datai, taip ir slenkasi viskas. 4u.gif

aciu, Miranda. mes buvom KMUK pereita menesi, norejau pasitikrinti, ar mums nereikia nauju EEG tyrimu, nes darytas jau sausyje. tai su gydytoja sutarem, kad EEG pakartosim kartu su MR, kai ateis eile. o man kazkaip neramu, ar tikrai ji mus i ta eile irase. nes, kartais gydytojai gali ir pamirsti, juk irgi zmones smile.gif)) man sake, kad eile prieis metu gale. tai gal truputuka dar pakentesiu, o paskui jau atakuosiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SandraB: 17 rugsėjo 2010 - 20:58
QUOTE(SandraB @ 2010 09 17, 21:58)
aciu, Miranda. mes buvom KMUK pereita menesi, norejau pasitikrinti, ar mums nereikia nauju EEG tyrimu, nes darytas jau sausyje. tai su gydytoja sutarem, kad EEG pakartosim kartu su MR, kai ateis eile. o man kazkaip neramu, ar tikrai ji mus i ta eile irase. nes, kartais gydytojai gali ir pamirsti, juk irgi zmones smile.gif)) man sake, kad eile prieis metu gale. tai gal truputuka dar pakentesiu, o paskui jau atakuosiu smile.gif

Taigi nieko baisaus jei pasiskambinsi ir paklausi mirksiukas.gif nes naturalu, kad ir jums reik laika planuot ir p. Nes as abejoju ar bet kuri gyd pasakytu, nors gal, gi per galva neduos. biggrin.gif As tai turbut "ijungus durniu" paskambinciau i gyd kabineta ir paklausciau atsiliepusios gyd, kad pamirsau kada ir gal galit pasakyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SandraB @ 2010 09 17, 20:30)
Sveikutes visos  4u.gif

Vis paskaitau, paskaitau, o rasyti tingisi .... tuo labiau, kad ir naujienos paskutiniu metu ne kokios cia sad.gif Vaima, laikykites, galbut sulaukusi pilnamestystes mergina galutinai atsikratys priepuoliuku. Nuosirdziai linkime  wub.gif

gal kas zinot? aciu smile.gif

Kiek Gabyte grybu rado  ax.gif , ar tik erkes skaiciavot  biggrin.gif

rado dvi tokias mažytes pintinytes mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Mielosios , man vis kirba mintis vešti Ievą į Kauną, sakoma, kad stipriausi epilepsijo gydytojai klinikose. Kokia sistema ten patekimui, ? Pas kokią gydytoją registruotis, kad neužsišokt ant bele ko doh.gif
Neduoda ramybės durnos mintys, tai bandysim kasinėt dar giliau ne tik EEG. Ar gali taip būt, kad pavasarį EEG švari o pusmečiui praėjus vėl lenda zaraza doh.gif skyriui tada buvom paskutinę dieną prieš uždarymą, gal sumaišė tyrimus, gal koks vaikutis bereikalo geria vaistus doh.gif Nelabai noriu tikėt bet nepaleidžia kvailos mintys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaima @ 2010 09 20, 09:17)
Labutis  4u.gif

Mielosios , man vis kirba mintis vešti Ievą į Kauną, sakoma, kad stipriausi epilepsijo gydytojai klinikose. Kokia sistema ten patekimui, ? Pas kokią gydytoją registruotis, kad neužsišokt ant bele ko  doh.gif
Neduoda ramybės durnos mintys, tai bandysim kasinėt dar giliau ne tik EEG. Ar gali taip būt, kad pavasarį EEG švari o pusmečiui praėjus vėl lenda zaraza  doh.gif  skyriui tada buvom paskutinę dieną prieš uždarymą, gal sumaišė tyrimus, gal koks vaikutis bereikalo geria vaistus  doh.gif  Nelabai noriu tikėt bet nepaleidžia kvailos mintys  doh.gif

Jei man taip kirbetu as irgi vezciau, blogiau nuo to nebus 4u.gif Siaip merginos ne karta kalbejo, kad prof. Endziniene pati paciausia (ji epileptologe), mes pas kita lankomes. O tvarka tai panasi, turit siuntima is savo vaiko gyd, registruojates pas konkretu gyd. Siaip dar galima butu pasiskambint i skyriaus gyd kabineta ir gal eitu "pagaut" Endziniene ir su ja dar pasikalbet, kad sakykim apsitart del guldymo ir p? g.gif Nezinau, mano tokie pamastymai ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Vaimut, liūdnos naujienos pas jus verysad.gif Aš irgi nelaukčiau, važiuočiau į Kauną, nes kažkaip labai greit jums nuėmė vaistukus Klaipėdoj g.gif Mums priepuolių nėra daugiau nei 5m., EEG dabar jau visiškai "švari", bet kai vyrukas apsipras mokykloje, tai konvuleksą po trupučiuką, po trupučiuką nuimsim, didindami lamiktalį. Konvulekso nebegersim po pusmečio. Jūs bandykit skambint prof. Endzinienei (jei ką, tai galiu parašyt jos kabineto tel. nr., greičiau pagausi ją mirksiukas.gif ), tarkitės asmeniškai su ja, nes nesusitarus galit pakliūt pas bet kurį gydytoją, nes jie ten kažkaip pasirenka ligonius, nieks neleidžia ligoniui rinktis gydytojo. Nors iš kitos pusės, vienas gydytojas nieko nesprendžia, apie konkretaus ligonio gydymą tariasi visi skyriaus gydytojai mirksiukas.gif Bet mums ramiau buvo, kai pirmą kartą važiavom su prof. susitarę, žinojom, kad gerose rankose būsim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dite @ 2010 09 20, 09:34)
Labas rytas  4u.gif
Vaimut, liūdnos naujienos pas jus  verysad.gif  Aš irgi nelaukčiau, važiuočiau į Kauną, nes kažkaip labai greit jums nuėmė vaistukus Klaipėdoj  g.gif  Mums priepuolių nėra daugiau nei 5m., EEG dabar jau visiškai "švari", bet kai vyrukas apsipras mokykloje, tai konvuleksą po trupučiuką, po trupučiuką nuimsim, didindami lamiktalį. Konvulekso nebegersim po pusmečio. Jūs bandykit skambint prof. Endzinienei (jei ką, tai galiu parašyt jos kabineto tel. nr., greičiau pagausi ją  mirksiukas.gif  ), tarkitės asmeniškai su ja, nes nesusitarus galit pakliūt pas bet kurį gydytoją, nes jie ten kažkaip pasirenka ligonius, nieks neleidžia ligoniui rinktis gydytojo. Nors iš kitos pusės, vienas gydytojas nieko nesprendžia, apie konkretaus ligonio gydymą tariasi visi skyriaus gydytojai  mirksiukas.gif  Bet mums ramiau buvo, kai pirmą kartą važiavom su prof. susitarę, žinojom, kad gerose rankose būsim  4u.gif

O kaip ten eilės, jeigu tariantis asmeniškai kiek lt tas kainuos ? parašykit telefoną nes kažko kaip niekada drasko širdį klausimai ir abejonės doh.gif , kitą antradienį turim gultis į Klaipėdą
Atsakyti
QUOTE(Vaima @ 2010 09 20, 09:18)
O kaip ten eilės, jeigu tariantis asmeniškai kiek lt tas kainuos ? parašykit telefoną nes kažko kaip niekada drasko širdį klausimai ir abejonės  doh.gif , kitą antradienį turim gultis į Klaipėdą

O per kiek laiko jums vaistus nueme? nes mes labai po mazai, po ketv. tabletes nuiminejam... tik pavasari nusiims, jei viskas bus gerai unsure.gif ir maniskes EEG svari tik dabar, visos kitos buvo blogos, nors kiekviena karta vis geresnes, bet neidealios, tik paskutine gera ir vistik nusprende nuimt... nors biski bijo, nes dar brendimas pries akis...
Zodziu unsure.gif
Atsakyti