Įkraunama...
Įkraunama...

~*~ Epilepsiukai ~*~

QUOTE(Domicele @ 2010 09 28, 13:38)
cia su viena mama kalbejomes, jiems niekaip Diazepamo klizmos nenuima priepuolio, tai kazkaip atsiminiau, kad tu kazka buvai minejusi, kad i burna lasini, gal sakau efektyviau suveikia per burnos gleivine  g.gif  gal kaip nors greiciau  g.gif
A tai tu viena su mazium varei i pajuri?  bigsmile.gif Kur apsistojot?

mum nei taip nei anaip, nepadedavo Dizepamas. tik Luminalis nuimdavo priepolius, reanimacijoj... sad.gif
varem eksprontu su draugu seima, as su vyresnele ir mazyliu. Atene su teciu paikom namie, nes jai jau per salti tokie orai... sad.gif
QUOTE(Elitute @ 2010 09 28, 15:07)
Taigi va, kad keistokai

sveiki, man i Epi visai nepanasu. aisku butinai nueikite pas neurologa, tegu jis pasako savo speco nuomone, nes keistas tas kakliuko rietimas, bet per epi su akim buna kad vercia, o cia tai visai normaliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2010 09 28, 20:52)
mum nei taip nei anaip, nepadedavo Dizepamas. tik Luminalis nuimdavo priepolius, reanimacijoj... sad.gif

Luminalis yra skystas Fenobarbitalio variantas.

Atsakyti
QUOTE(bulba @ 2010 09 28, 04:26)
Aciuks, atsigaukit ir stiprekit.Ka jus darote po priepuoliu, kas padeda vaikams greiciau atsigauti? Penktadieni snekejau su darzelio vedeja ir aukletojomis, truputeli aprimau, vienos aukletojos pacios du vaikai su epilepsija, tai ji gerai zino kaip elgtis, garantavo, kad nebus jokio samysio, lakstymo, mano mergyte priziures jei vel priepuolis istiks. O jusu vaikai naktimis griezia dantimis? Manoji istisus koncertus groja, skaiciau kad cia irgi tokie lyg ir mini traukuliukai zandikauliuose, tiketi ar ne? Dabar nakti keliuosi ir vartau ja nuo sono ant sono, kad aprimtu, kartais padeda, kartais ne g.gif

Labas rytas,

mano mazasis epilepsiukas negriezia dantimis, bet va 10-metis brolis grieze daznai ir ilgai.... net dantuku gaila budavo. bet dabar nebegriezia smile.gif gal isaugo smile.gif kazkur skaiciau, kad tai gali buti vienas is pozymiu, kad vaikas gali tureti kirminuku.
as netgi kazkur interneto platybese buvau uzskaiciusi, kad epi gali isprovokuoti kirminai. tai savo maziaus kakulius net 2 kartus i laboratorija veziau, kad isitikinti, kad mums jie ne nuo kirminu. ir nieko - nerado smile.gif
pagaliau sulaukiau gentiniu tyrimu atsakymu... viskas pas mus su genetika gerai smile.gif ir medziagu apykaita gera. dziugu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SandraB @ 2010 09 29, 08:43)
pagaliau sulaukiau gentiniu tyrimu atsakymu... viskas pas mus su genetika gerai smile.gif ir medziagu apykaita gera. dziugu smile.gif

Tikrai, geros zinios thumbup.gif
Atsakyti
Laba,
tai va, grįžom iš psichologinės tarnybos, šiaip viskas gerai su mergina mano, na kad švepliuoja tai švepliuoja, sunkių žodžių neištaria, bet tai sakė tokios mažiaus vaikui normalu. Bet pažymą gausime, kad darželis pigesnis būtų, nes tai traktuoja, kaip kompleksinį susirgimą, šveplavimas+epilepsija. Dar pažymos neišrašė, po geros savaitukės.
Atsakyti
QUOTE(DainaM @ 2010 09 29, 14:55)
Laba,
tai va, grįžom iš psichologinės tarnybos, šiaip viskas gerai su mergina mano, na kad švepliuoja tai švepliuoja, sunkių žodžių neištaria, bet tai sakė tokios mažiaus vaikui normalu. Bet pažymą gausime, kad darželis pigesnis būtų, nes tai traktuoja, kaip kompleksinį susirgimą, šveplavimas+epilepsija. Dar pažymos neišrašė, po geros savaitukės.

Nu tai svarbiausia, kad viskas gerai pas ja thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes, susirgome ir mes... Gulejome KMUK, skyre Convulex, 5 dienas metilprednizolono pulsoterapija dare, zymaus poveikio nepastebeta, paskyre Topamax, didinom po truputi dabar jau 12 diena kai geriam pilna doze. Spazmai vienu metu buvo sumazeje ir isvis buvo dinge, susirgom virusiuku ir tuo pat metu padidejo spazmu serijos. Virusas praejo, o spazmai tesiasi, serija is 50. Nebesuprantam ar vaistai nebeveikia ar dar pilnai veikt veikt nepradejo? Kodel buvo dinge ir vel prasidejo... Gal kam taip buvo?
Atsakyti
Labas rytas,

mums antras priepuolis po daugiau nei metu pertraukos prasidejo irgi po kiauliu gripo .... nezinau, gal cia ir sutapimas, bet galvoju, kad vaiko imunine sistema galejo susilpninti butent sis virusas.
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2010 09 29, 14:59)
Nu tai svarbiausia, kad viskas gerai pas ja thumbup.gif

Man irgi tai svarbiausia ax.gif Sėdėjau, klausiau, kaip su vaiku dirba, kaip ji atsakinėja, kokia gudrutė man pasirodė blush2.gif Na su manim ji taip nesimoko, jai dažniausiai kantrybės trūksta, o ir aš pedagoginiais sugebėjimais pasigirti negaliu blush2.gif Na, bet kadangi yra švepliojimas + epilepsija, tai kompleksinis susirgimas skaitosi. Bet kokiu atveju, pakliuvom pas labai fainus žmones ax.gif
Atsakyti
QUOTE(reinesta @ 2010 09 29, 23:55)
Sveikos, mamytes, susirgome ir mes...  Gulejome KMUK, skyre Convulex, 5 dienas metilprednizolono pulsoterapija dare, zymaus poveikio nepastebeta, paskyre Topamax, didinom po truputi dabar jau 12 diena kai geriam pilna doze. Spazmai vienu metu buvo sumazeje ir isvis buvo dinge, susirgom virusiuku ir tuo pat metu padidejo spazmu serijos. Virusas praejo, o spazmai tesiasi, serija is 50. Nebesuprantam ar vaistai nebeveikia ar dar pilnai veikt veikt nepradejo? Kodel buvo dinge ir vel prasidejo... Gal kam taip buvo?

Kaip gaila console.gif Pas kitokia situacija, tai nelabai ka galiu pasakyt. O jum daugiau jokiu tyrimu nedare (EEG ar KT)?

QUOTE(DainaM @ 2010 09 30, 08:30)
Man irgi tai svarbiausia  ax.gif  Sėdėjau, klausiau, kaip su vaiku iladirba, kaip ji atsakinėja, kokia gudrutė man pasirodė  blush2.gif  Na su manim ji taip nesimoko, jai dažniausiai kantrybės trūksta, o ir aš pedagoginiais sugebėjimais pasigirti negaliu  blush2.gif Na, bet kadangi yra švepliojimas + epilepsija, tai kompleksinis susirgimas skaitosi. Bet kokiu atveju, pakliuvom pas labai fainus žmones  ax.gif

Smagu del jusu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DainaM @ 2010 09 29, 14:55)
Laba,

šaunuolė mažylė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SandraB @ 2010 09 30, 07:21)
Labas rytas,

mums antras priepuolis po daugiau nei metu pertraukos prasidejo irgi po kiauliu gripo .... nezinau, gal cia ir sutapimas, bet galvoju, kad vaiko imunine sistema galejo susilpninti butent sis virusas.

O kaip gaila, metai laiko be priepuoliu tai juk daug.... o kaip jus gydo?
Atsakyti