Įkraunama...
Įkraunama...

~*~ Epilepsiukai ~*~

Buriuke, gal namie po kiek laiko ji aprims? 4u.gif

O as turiu klausima: ar yra kuriu vaikai vartoje Nitrozepama ir po to ji nueme?

Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2010 10 05, 13:22)

Mes vartojo Nitrozepama beveik metus laiko ir gana didelemis dozemis doh.gif paskui nuiminejom, po kruopelyte, bet lomkes buvo nerealios blink.gif nenoriu net prisiminti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Buriuke @ 2010 10 05, 13:28)
labukas

atėjau jūsų aplankyti  ax.gif

aš taip pat išrašant paprašiau, kad išrašytų diazepamo klizmučių.

po to ligoninės mažė pasidarė labiau užsispyrus, daug ką atbulai daro negu prašai, mušeika pasidarė.

mano mažoji irgi mušeika biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Miranda80 @ 2010 10 05, 14:22)
Buriuke, gal namie po kiek laiko ji aprims? 4u.gif

mes geriam clonazepamą,čia ne tas pats įdomu?
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2010 10 05, 15:04)
Mes vartojo Nitrozepama beveik metus laiko ir gana didelemis dozemis  doh.gif  paskui nuiminejom, po kruopelyte, bet lomkes buvo nerealios  blink.gif  nenoriu net prisiminti  doh.gif

Gal gali placiau? Nes mano mazgei ir gruodi bus metai kaip vartoja, tik dabar ji geria po 2,5 mg nakciai. Pavasari buvom bande nimt, tai penkta diena kai jau negavo istiko priepuolis...Ir vel pradejom vartot, bet as dabar manau, kad galgi tai buvo per staigus nutraukimas, nes info lapeli raso apie tokia galimybe staigiai nutraukiant. unsure.gif
Musu gyd nelabai nori nutraukt ju, tiksliau bijo, kad gal jie prilaiko priepuolius, nors as abejoju ar jis padeda, tik va, neisivaizduoju koks turetu but nuemimo laikotarpis, nes gyd kaip ir sutiktu, bet ir bijo, vienzo as ir pasimetus... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2010 10 05, 17:07)
Gal gali placiau? Nes mano mazgei ir gruodi bus metai kaip vartoja, tik dabar ji geria po 2,5 mg nakciai. Pavasari buvom bande nimt, tai penkta diena kai jau negavo istiko priepuolis...Ir vel pradejom vartot, bet as dabar manau, kad galgi tai buvo per staigus nutraukimas, nes info lapeli raso apie tokia galimybe staigiai nutraukiant. unsure.gif
Musu gyd nelabai nori nutraukt ju, tiksliau bijo, kad gal jie prilaiko priepuolius, nors as abejoju ar jis padeda, tik va, neisivaizduoju koks turetu but nuemimo laikotarpis, nes gyd kaip ir sutiktu, bet ir bijo, vienzo as ir pasimetus... verysad.gif

ir mes norėtume nuimti clonazepamą,jis slopina labai,bet irgi bijau,o kas per lomkės buvo?priep.nepadaugėjo?
Atsakyti
QUOTE(geleta @ 2010 10 05, 17:04)
mano mažoji irgi mušeika biggrin.gif

smile.gif
Atsakyti
Gal kas galetu pasakyt savo nuomone apie metilprednizolono pulsterapija? Aciu
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2010 10 05, 16:07)

Jokiu budu negalima nuimti visos ar puses dozes staiga schmoll.gif , mums Endziniene buvo sudariusi schema, pagal kuria nuiminejom. Musu vaistai buvo milteliais, tai po ketvirtadali siu milteliu nuiminejom kas dvi savaites berods, zodziu tai ilgas procesas. Jei pas jus tablietkom, tai po maza trupinuka nuiminek irgi kas savaite ar pusantros gal g.gif zodziu labai labai pamazu.

QUOTE(geleta @ 2010 10 05, 18:32)
ir mes norėtume nuimti clonazepamą,jis slopina labai,bet irgi bijau,o kas per lomkės buvo?priep.nepadaugėjo?

Jo jo ziauriai jie slopina doh.gif
pas ja lomkes kaip pas narkomana buvo, klyke reke kai doze mazejo, galva tranke i siena i grindis, pati save draske, labai baisu buvo, jau ir i darzeli musu nenorejo priimti...........aij..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2010 10 05, 16:07)

QUOTE(Domicele @ 2010 10 06, 07:13)
Jokiu budu negalima nuimti visos ar puses dozes staiga  schmoll.gif , mums Endziniene buvo sudariusi schema, pagal kuria nuiminejom. Musu vaistai buvo milteliais, tai po ketvirtadali siu milteliu nuiminejom kas dvi savaites berods, zodziu tai ilgas procesas. Jei pas jus tablietkom, tai po maza trupinuka nuiminek irgi kas savaite ar pusantros gal  g.gif zodziu labai labai pamazu.

Mes irgi siuo metu vaistus nuiminejam, pradejom nuo 09.15 dienos, nuiminejam kas du men po ketvirti tabletes, visai nustosim gert (jei vis bus gerai) tik pavasari unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anaja: 06 spalio 2010 - 07:25
QUOTE(anaja @ 2010 10 06, 07:24)
Mes irgi siuo metu vaistus nuiminejam, pradejom nuo 09.15 dienos, nuiminejam kas du men po ketvirti tabletes, visai nustosim gert (jei vis bus gerai) tik pavasari  unsure.gif

Dziugu girdeti smile.gif manau, viskas bus gerai ir brendimas neiisauks jokiu zarazu atgal 4u.gif

laukiu, nesulaukiu ir as tos dienos, kai gyvensim be vaistuku...
Atsakyti
Man kas keisciausia, kad mano gyd nesudaro jokios schemos tam nuemimui, kaip minejau nors geria po nedidele doze (puse tabletes 5 mg, tai gaunas 2,5mg) ir tik nakciai, jos neslopina, miegui manau geros itakos neturi, apskritai mano akimis nelabai ka jai ten padeda, tiesiog bereikalingai geria. Nes jis ir buvo skirtas su ta mintim, kad pagerint nakties miega bei kazkada pietu miego metu buvo atsirades pirstuku virpejimas, bet to senokai ner. Eisim kaip tik pasirodyt spalio 27 d, tai gal reiks visgi dar krta uzklaust del kokios nors schemos kaip pamazu nuimt ji.
Atsakyti
QUOTE(reinesta @ 2010 10 05, 20:59)
Gal kas galetu pasakyt savo nuomone apie metilprednizolono pulsterapija? Aciu

mum leido metilprednizeloną,bet nebuvo jokio efekto unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Domicele @ 2010 10 06, 08:13)
Jokiu budu negalima nuimti visos ar puses dozes staiga  schmoll.gif , mums Endziniene buvo sudariusi schema, pagal kuria nuiminejom. Musu vaistai buvo milteliais, tai po ketvirtadali siu milteliu nuiminejom kas dvi savaites berods, zodziu tai ilgas procesas. Jei pas jus tablietkom, tai po maza trupinuka nuiminek irgi kas savaite ar pusantros gal  g.gif zodziu labai labai pamazu.
Jo jo ziauriai jie slopina  doh.gif
pas ja lomkes kaip pas narkomana buvo, klyke reke kai doze mazejo, galva tranke i siena i grindis, pati save draske, labai baisu buvo, jau ir i darzeli musu nenorejo priimti...........aij..... verysad.gif

o jėzau koks siaubas unsure.gif ,o kokią dozę gėrėt?mes jau apie tris metus geriam 2 mg per para
Atsakyti