QUOTE(19891010 @ 2013 03 11, 12:12)
Koks aparatas? Nezinau kaip jis vadinas, ji naudoja homeopatinese klinikose, su juo liecia specialius ranku ir koju taskus ir ekranelyje mato viska. Nustato daug ligu, nebutinai kiausintakius. Tempiu guma? Taip, zinoma nenoriu 6-os narkozes, jos visos sveikatos tikrai nedaduoda.
Papildyta:
Gali ateiti klimaksas??? Oj ne, dar tikrai neateis, per jauna esu
Vien noro neuzteks? Taip, zinau. Bet jei nepastebejai si tema yra "netradiciniai gydymo budai", taigi jais as siuo metu ir uzsiemu, tikiuosi, kad pjaustytis nereikes.
LP nera baisu? Nu nzn, skonio reikalas. Pasikartosiu, narkoziu turejau 5-ias, po kiekvienos atsigauti vis sunkiau ir sunkiau. O beto kazkuriam forume skaiciau, kad nuo keliu LP deformavosi kiausintakis
Gal ir viltis durniu motina, bet as jos turiu daug.
Sveika,
jei klausi nuomonės, tai nereikia pykti, kad ją tau ir parašo, nes ne visada čia gauname tik savo minčių patvirtnimą, dažnai kaip tik priešingai

ir tik apsvarsčius visus argumentus pavyksta priimti sprendimą.
Narkozių čia merginos turėjusios ir po 5, ir po 10, ir dar daugiau;) aš pati vien per šiuos metus tris turėjau, LP irgi dvi esu pasidariusi ir ką? Nieko:) Jei tai padėtų susilaukti kūdikio, dar 10 pasidaryčiau net nemirktelėjusi.
Jei esi dar jauna, esi tikra, kad visose kitose srityse viskas ok, vyro sperma superinė ir t. t. gali laukti, bet jei paskui paaiškės, kad yra dar kokių problemų ir pastoti vis tiek nepavyksta, gailėsies, kad tiek laiko iššvaistei. Tiesiog galbūt verta pasverti, kas tau svarbiau, kaip stipriai to leliuko norisi, ar labiau gaila savęs, ar norisi dar išbandyti visus metodus, ar nebaisu
rizikuoti, kad paskui bus per vėlu.

Aišku, jei tavo nick'as reiškia tavo gimimo datą, t. y. tau dabar 23 m, tai laiko dar tikrai turi, JEIGU visa kita tvarkoje.