QUOTE(simutė @ 2010 10 10, 15:54)
Galvoju, ką daryt, kad mes ant grindų miegam, ant čiužinio.... Bus kaip princesė ant žirnio

Nemanau, kad ta liga tiek įtakojo kaštonų buvimą-nebuvimą. Tiesiog bandyk dar ieškoti ten, kur paprastai žmonės nevaikšto - kokiam kaime, aplink Kauną, pasikapstyk po lapais, turėtum rasti pasislėpusį kokį
 Nemanau, kad ta liga tiek įtakojo kaštonų buvimą-nebuvimą. Tiesiog bandyk dar ieškoti ten, kur paprastai žmonės nevaikšto - kokiam kaime, aplink Kauną, pasikapstyk po lapais, turėtum rasti pasislėpusį kokį   

aš taip pat perskaičiusi apie kaštonus išlėkiau jų ieškos ir niekur neradau
 aš taip pat perskaičiusi apie kaštonus išlėkiau jų ieškos ir niekur neradau  Bet iš kelionės buvau parsivežus valgomų, tai galvoju tiks ir šitie
 Bet iš kelionės buvau parsivežus valgomų, tai galvoju tiks ir šitie  Padėjau po lova tris. Vieną dieną mb kažką pametė, pasilenkė pažiūrėt ar po lovą nenuriedėjo ir kai pamatė, tai klausia "kas ten per kiaušiukai voliojas..."
 Padėjau po lova tris. Vieną dieną mb kažką pametė, pasilenkė pažiūrėt ar po lovą nenuriedėjo ir kai pamatė, tai klausia "kas ten per kiaušiukai voliojas..."   

Gerti ji reikia ilgai, 9-is menesius (nestumo ciklas) kiekviena diena, jei tuo metu pastojote- SUPER!
 Gerti ji reikia ilgai, 9-is menesius (nestumo ciklas) kiekviena diena, jei tuo metu pastojote- SUPER!   To visoms mums ir linkiu!
 To visoms mums ir linkiu!