Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (16 tema)

Sveikutes, as savo La paz irgi zadu maziukus jau atskirtib mirksiukas.gif galeciau duoti,kad pacios pasisodintumete su meile ;)Ice tea, zebrina, Teska
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 08 26, 11:33)
<>I love......<>

ar ne per daug Ice Tea La pazu lotuliukas.gif as irgi noreciau vieno biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre.vilnius: 26 rugpjūčio 2010 - 18:57
QUOTE(Lutpede @ 2010 08 26, 18:35)

Dabar jau nesusigaudau  ar čia Red Nymph ar Chery Nymph?

Mano Red Nymph ir tokia wub.gif Foto labai graži thumbup.gif
Lutpede, vietoj Lemon Lime gal norėtum Lovely Garden? Pasižiūrėjau į sąrašiuką, tu neturi jo.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 08 26, 20:59)
Mano Red Nymph ir tokia wub.gif Foto labai graži thumbup.gif
Lutpede, vietoj Lemon Lime gal norėtum Lovely Garden? Pasižiūrėjau į sąrašiuką, tu neturi jo.

Ačiū, ačiū, bet jau baisu ir pagalvoti kur aš dėsiu tuos puodus. Nebent išmesiu su dėmėtais lapais, tai atsiras vietos. Kol kas susilaikau blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras blush2.gif
Gal galetumete patarti:
1.ant lauke augancio amarilio lapu atsirado raudonu demiu ar reiketu gydyt? o gal tai del lietaus? g.gif (svogunas kietas, sveikas atrodo)
2. Ir Susirupinau kaip "uzmigdyti" amarilius,kai pas ziema bute nebuna maziau 25C? ar tai imanoma? blush2.gif
Atsiprasau kad isiterpiau, bet noriu jais kur geriau pasirupint 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karjeriste: 26 rugpjūčio 2010 - 20:41
QUOTE(Mader @ 2010 08 26, 18:36)
Sveikutes, as savo La paz irgi zadu maziukus jau atskirtib mirksiukas.gif galeciau duoti,kad pacios pasisodintumete su meile ;)Ice tea, zebrina, Teska

thumbup.gif Laukiu ziniu i a.ž smile.gif
Atsakyti
na va su Ice tea pasikeitem vaikiukais wub.gif

labai tik nefain, nes mano mamyte atejusi labai pagailejo isdziuvuziu vazoneliu ir palaiste su meile doh.gif kad plaukia doh.gif tai passinesiau i kambari kad greiciau pradziutu net nzn kaip juos greiciau pradziovinti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Karjeriste @ 2010 08 26, 22:40)
Labas vakaras  blush2.gif
Gal galetumete patarti:
1.ant lauke augancio amarilio lapu atsirado raudonu demiu ar reiketu gydyt? o gal tai del lietaus? g.gif (svogunas kietas, sveikas atrodo)
2. Ir Susirupinau kaip "uzmigdyti" amarilius,kai pas  ziema bute nebuna maziau 25C? ar tai imanoma? blush2.gif

Gali būti, kad raudonligė, bet gali būti paraudonavę ir pažeistos vietos. Sunku ką pasakyti nematant. Bet kokiu atveju reikia gydyti. Čia netoks baisumas kaip virusas.
Migdyti labai paprasta. Iškasat svogūnus viduryje rugsejo arba dar vėliau, jei nėra šalnų ir orai geri. Jei naktys šaltos-galima pridengti agro plėvele. paguldot svogūnus sausoje šiltoje vietoje ir laukiat, kol lapai nudžius. Po to merkiat į fungicidą ir laikot puse paros arba para. Po to gerai išdžiovinat svogūną ir išnešat į sausą -vėsią patalpą. Tik ne minusinėjė temperatūroje.Šaknis rekomenduojama užpilti sausomis durpėmis ar kuo kitu, bet tik puriu , kad praeitų oras. Tikiuosi, kad kokį rūsį ar palėpę turit. Galima laikyti ir kambaryje sausai tamsoje labiausiai vėsioje vietoje. Žinoma šiuo atveju svogūnai gali atsibusti anksčiau

Pentarda
Gerai išpurenk žemę. Tiesig išjudink iki vazono dugno ir padėk kur gera ventiliacija. Išdžius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 26 rugpjūčio 2010 - 21:41
labai noreciau nors kokio Nymph ar Lady Jane ax.gif aisku pas liutpede jau pavelavau doh.gif

Mader gal ir man La paz gali rezervuoti bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lutpede @ 2010 08 26, 23:38)
Pentarda
Gerai išpurenk žemę. Tiesig išjudink iki vazono dugno ir padėk kur  gera ventiliacija. Išdžius

ACIU friends.gif

taip ir padarysiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pentarda: 26 rugpjūčio 2010 - 21:45
QUOTE(Pentarda @ 2010 08 26, 23:47)
labai noreciau nors kokio Nymph  ar Lady Jane ax.gif aisku pas liutpede jau pavelavau doh.gif

Kaip sakoma bus tų vaikų, jei nedaug tai bent gražūs. lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 08 26, 23:50)
Kaip sakoma bus tų vaikų, jei nedaug tai bent gražūs.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2010 08 26, 21:47)

Mader gal ir man La paz gali rezervuoti bigsmile.gif

galiu, nors neipatingo didumo, bet wink.gif
Atsakyti