Sveikutes, as savo La paz irgi zadu maziukus jau atskirtib
galeciau duoti,kad pacios pasisodintumete su meile ;)Ice tea, zebrina, Teska

QUOTE(Lutpede @ 2010 08 26, 11:33)
<>I love......<>
ar ne per daug Ice Tea La pazu

QUOTE(Lutpede @ 2010 08 26, 18:35)
Mano Red Nymph ir tokia

Lutpede, vietoj Lemon Lime gal norėtum Lovely Garden? Pasižiūrėjau į sąrašiuką, tu neturi jo.
QUOTE(diasaja @ 2010 08 26, 20:59)
Mano Red Nymph ir tokia
Foto labai graži
Lutpede, vietoj Lemon Lime gal norėtum Lovely Garden? Pasižiūrėjau į sąrašiuką, tu neturi jo.

Ačiū, ačiū, bet jau baisu ir pagalvoti kur aš dėsiu tuos puodus. Nebent išmesiu su dėmėtais lapais, tai atsiras vietos. Kol kas susilaikau

Labas vakaras
Gal galetumete patarti:
1.ant lauke augancio amarilio lapu atsirado raudonu demiu ar reiketu gydyt? o gal tai del lietaus?
(svogunas kietas, sveikas atrodo)
2. Ir Susirupinau kaip "uzmigdyti" amarilius,kai pas ziema bute nebuna maziau 25C? ar tai imanoma?
Atsiprasau kad isiterpiau, bet noriu jais kur geriau pasirupint

Gal galetumete patarti:
1.ant lauke augancio amarilio lapu atsirado raudonu demiu ar reiketu gydyt? o gal tai del lietaus?

2. Ir Susirupinau kaip "uzmigdyti" amarilius,kai pas ziema bute nebuna maziau 25C? ar tai imanoma?

Atsiprasau kad isiterpiau, bet noriu jais kur geriau pasirupint

QUOTE(Mader @ 2010 08 26, 18:36)
Sveikutes, as savo La paz irgi zadu maziukus jau atskirtib
galeciau duoti,kad pacios pasisodintumete su meile ;)Ice tea, zebrina, Teska

na va su Ice tea pasikeitem vaikiukais 
labai tik nefain, nes mano mamyte atejusi labai pagailejo isdziuvuziu vazoneliu ir palaiste su meile
kad plaukia
tai passinesiau i kambari kad greiciau pradziutu net nzn kaip juos greiciau pradziovinti

labai tik nefain, nes mano mamyte atejusi labai pagailejo isdziuvuziu vazoneliu ir palaiste su meile

QUOTE(Karjeriste @ 2010 08 26, 22:40)
Labas vakaras
Gal galetumete patarti:
(svogunas kietas, sveikas atrodo)

Gal galetumete patarti:

Gali būti, kad raudonligė, bet gali būti paraudonavę ir pažeistos vietos. Sunku ką pasakyti nematant. Bet kokiu atveju reikia gydyti. Čia netoks baisumas kaip virusas.
Migdyti labai paprasta. Iškasat svogūnus viduryje rugsejo arba dar vėliau, jei nėra šalnų ir orai geri. Jei naktys šaltos-galima pridengti agro plėvele. paguldot svogūnus sausoje šiltoje vietoje ir laukiat, kol lapai nudžius. Po to merkiat į fungicidą ir laikot puse paros arba para. Po to gerai išdžiovinat svogūną ir išnešat į sausą -vėsią patalpą. Tik ne minusinėjė temperatūroje.Šaknis rekomenduojama užpilti sausomis durpėmis ar kuo kitu, bet tik puriu , kad praeitų oras. Tikiuosi, kad kokį rūsį ar palėpę turit. Galima laikyti ir kambaryje sausai tamsoje labiausiai vėsioje vietoje. Žinoma šiuo atveju svogūnai gali atsibusti anksčiau
Pentarda
Gerai išpurenk žemę. Tiesig išjudink iki vazono dugno ir padėk kur gera ventiliacija. Išdžius
labai noreciau nors kokio Nymph ar Lady Jane
aisku pas liutpede jau pavelavau 
Mader gal ir man La paz gali rezervuoti
Papildyta:
ACIU
taip ir padarysiu

Mader gal ir man La paz gali rezervuoti

Papildyta:
QUOTE(Lutpede @ 2010 08 26, 23:38)
Pentarda
Gerai išpurenk žemę. Tiesig išjudink iki vazono dugno ir padėk kur gera ventiliacija. Išdžius
ACIU

taip ir padarysiu

QUOTE(Pentarda @ 2010 08 26, 23:47)
labai noreciau nors kokio Nymph ar Lady Jane
aisku pas liutpede jau pavelavau 

Kaip sakoma bus tų vaikų, jei nedaug tai bent gražūs.

QUOTE(Lutpede @ 2010 08 26, 23:50)

QUOTE(Pentarda @ 2010 08 26, 21:47)
galiu, nors neipatingo didumo, bet