Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (16 tema)

QUOTE(Lutpede @ 2010 08 26, 23:50)
Kaip sakoma bus tų vaikų, jei nedaug tai bent gražūs.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

tas tai tikra tiesa thumbup.gif

QUOTE(Mader @ 2010 08 27, 00:05)
galiu, nors neipatingo didumo, bet wink.gif

aciu 4u.gif
lauksim kol pauges ir gales jau keliauti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2010 08 26, 22:47)
labai noreciau  Lady Jane ax.gif

sąrašiuke matau, kad tu man pažadėjusi vaikiuką cibisterio Lima (o aš ką tau žadėjau? Neatsimenu doh.gif ). Lady Jane turėsiu.
Atsakyti
tai as turu 3 jau metai kaip atskirai pasodintus 3 prie mamos dar ( bet tie kur prie mamos tai net didesni biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2010 08 26, 19:36)
Sveikutes, as savo La paz irgi zadu maziukus jau atskirtib mirksiukas.gif galeciau duoti,kad pacios pasisodintumete su meile ;)Ice tea, zebrina, Teska

IMSIU mielu noru bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(giedre.vilnius @ 2010 08 26, 19:54)
ar ne per daug Ice Tea La pazu  lotuliukas.gif as irgi noreciau vieno biggrin.gif

blink.gif aš neturiu NEI VIENO La Pazz unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Pentarda @ 2010 08 26, 22:25)
na va su  Ice tea pasikeitem vaikiukais wub.gif

labai tik nefain, nes mano mamyte atejusi labai pagailejo isdziuvuziu vazoneliu ir palaiste su meile doh.gif kad plaukia doh.gif tai passinesiau i kambari kad greiciau pradziutu net nzn kaip juos greiciau pradziovinti unsure.gif

Oi, nesinervuok hihihi.gif Aš jį persodinau į "vaikų darželį" thumbup.gif Sausai sau sėdi mirksiukas.gif
Papildyta:

Mader, susigalvok ko ar kiek norėsi už La Pazz blush2.gif Ir galim per až pasiplanuoti kaip atsiimsiu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Lutpede @ 2010 08 26, 18:35)
Dabar jau nesusigaudau  ar čia Red Nymph ar Chery Nymph?

Aš už Cherry Nymph mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 08 27, 11:00)
sąrašiuke matau, kad tu man pažadėjusi vaikiuką cibisterio Lima (o aš ką tau žadėjau? Neatsimenu doh.gif ). Lady Jane turėsiu.

vaje doh.gif
doh.gif susimakalojau as jau tarp tu pavadinimu doh.gif blush2.gif
mes ir nutare keisti i Lady Jane yess.gif sokiai.gif

QUOTE(Mader @ 2010 08 27, 11:03)
tai as turu 3 jau metai kaip atskirai pasodintus 3 prie mamos dar ( bet tie kur prie mamos tai net didesni biggrin.gif )

cia La Paz bigsmile.gif tai jau gal galim kazkaip pajamt : bigsmile.gif
kokie mokesciai ar mainai ar kas ax.gif g.gif lauksiu ziniu i az mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2010 08 27, 11:35)

Oi, nesinervuok hihihi.gif Aš jį persodinau į "vaikų darželį"  thumbup.gif Sausai sau sėdi  mirksiukas.gif
Papildyta:

karsta.gif

tai gerai tikiuosi augs toliau sausai rolleyes.gif ir saknys jau is vazoniko lindo lauk doh.gif pas jus va drenazu prideta unsure.gif as va tai biske durpe su darzo zeme maisau ale auga jie pas mane ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2010 08 27, 12:46)
tai gerai tikiuosi augs toliau sausai rolleyes.gif  ir saknys jau is vazoniko lindo lauk doh.gif  pas jus va drenazu prideta  unsure.gif as va tai biske durpe su darzo zeme maisau ale auga jie pas mane  ax.gif

Aha- šaknų tai KUOKŠTAS bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
O drenažas..., tai aš žemės mišinį iš karto su drenažu perku- man ir mano gėlėms tas patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2010 08 27, 12:46)

mes ir nutare keisti i Lady Jane yess.gif sokiai.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano vienas jau sugalvojo eiti miegoti thumbup.gif thumbup.gif PAGALIAU po dviejų metų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 27 rugpjūčio 2010 - 12:39
Šiemet aš sutarmožinta kažkokia doh.gif , nespėjau į jokias vaikų dalybas lotuliukas.gif Tai bent kai užsakinėsit užsieniuose taip greit nešnekėkit, o tai ir užsakymams nespėsiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 27 rugpjūčio 2010 - 13:10
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 08 27, 14:10)
Šiemet aš sutarmožinta kažkokia doh.gif , nespėjau į jokias vaikų dalybas lotuliukas.gif Tai bent kai užsakinėsit užsieniuose taip greit nešnekėkit, o tai ir užsakymams nespėsiu blush2.gif

Jeigu ką tai Lutpede JAU priiminėja užsakymus iš Royal'io mirksiukas.gif Tai kad spėtum į traukinį JAU rinkis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 08 27, 15:20)
Jeigu ką tai Lutpede JAU priiminėja užsakymus iš Royal'io  mirksiukas.gif  Tai kad spėtum į traukinį JAU rinkis  mirksiukas.gif

bigsmile.gif o jeee bigsmile.gif

o kaip ten su siuntimo mokesciais ir muitais g.gif
Papildyta:
tiesa turiu daug paprastu oranziniu kaimietuku, galiu dovanoti kas tik norite 4u.gif
i az nes as irgi cia prazioplinu kartais blush2.gif o dar atostogos baigiasi i darba eit pradesiu tai visai bus ne kas.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pentarda: 27 rugpjūčio 2010 - 14:17
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 08 27, 14:10)
Šiemet aš sutarmožinta kažkokia doh.gif , nespėjau į jokias vaikų dalybas lotuliukas.gif

nesiparink biggrin.gif pradėsim iš žemių traukti, pereis revizijas-atsiras vaikų.
Atsakyti