Įkraunama...
Įkraunama...

Šienligė, alerginė sloga

Geriu cetirizina (Zyrtec, Aceterin ir kt...) jau gal penkti metai,be pertrauku,liga praktiskai pamirsau,prisimenu gal tik per zydejimo pika jei pamirstu isgerti tablete ax.gif Anksciau,kai nebuvo geru vaistu,kankinausi nezmoniskai,jautrumas mano toks kad net meginiu nelabai gali padaryt doh.gif
O siaip,norint,kad vaistai padetu,reikia pradeti juos gerti dar pries zydejimo sezona,bent menesi,kad is anksto "nujautrint" organizma.Purskiami i nosi vaistai (hormoniniai) taip pat pradedami vartoti anksciau,norint,kad efektas butu.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2010 08 08, 23:00)
Geriu cetirizina (Zyrtec, Aceterin ir kt...) jau gal penkti metai,be pertrauku,liga praktiskai pamirsau,prisimenu gal tik per zydejimo pika jei pamirstu isgerti tablete ax.gif Anksciau,kai nebuvo geru vaistu,kankinausi nezmoniskai,jautrumas mano toks kad net meginiu nelabai gali padaryt doh.gif
O siaip,norint,kad vaistai padetu,reikia pradeti juos gerti dar pries zydejimo sezona,bent menesi,kad is anksto "nujautrint" organizma.Purskiami i nosi vaistai (hormoniniai) taip pat pradedami vartoti anksciau,norint,kad efektas butu.

http://webcache.goog...r...=clnk&gl=lt

apie nuolatinį hormonų vartojimą išvis tyliu schmoll.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gryda: 09 rugpjūčio 2010 - 15:17
QUOTE(gryda @ 2010 08 04, 11:26)
organizmo valymas neapsiriboja vien tik žarnų valymu  bigsmile.gif  Yra ir kitų, švelnesnių priemonių. Pradėti reikia vėlai rudenį-žiemą. Pvz. aš vartojau kai kuriuos Tianši papildus. Man padėjo.

O gal galėtum konkrečiau parašyti, kokius būtent papildus vartoji? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rasuolė @ 2010 08 09, 21:39)
O gal galėtum konkrečiau parašyti, kokius būtent papildus vartoji? blush2.gif

Dabar nebevartoju, nes nebereikia. Nereikia ištisai vartot. Gal mano alergija buvo švelnesnė, tai per žeimą ir dingo. O vartojau iš Tianši: chitozaną, dvigubą celiuliozę ir antilipidinę arbatą. Paskui pavartojau kalcio, profilaktiškai. Kaulams gerai bigsmile.gif O peršalus - cinkas ir kordicepsas thumbup.gif Jokie gripai nepuls.
Atsakyti
sveiki:) pirma karta susiduriau su siuo malonumu nors tiksliai nezinau ar tai sienlige bet kankina ciaudulys sloga niezti gerkle ir labai istinus nosis kad net ikvept sunkiai sekesi. gal zinote mazu galima kokius kompresus uzsidet ant nosies kad lengviau butu? geriu tavegili bet kazkaip jauciu antra banga pareina unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes, keliu tema i virsu.... ar yra cia kurias pavasari uzpuola sienlige ? smile.gif is pradziu maniau sloga, bet kur tau...sienlige. Nosis uzsikimsusi ir niekas nepadeda tik cirrus o sito cirrus galima gerti tik dvi sav... zodziu dabar meginu hemeopatini rhinital... verysad.gif

Kaip pasireiškia šienligė?
Šienligė gali pasireikšti nosies tekėjimu, užsikimšimu, čiauduliu, ašarojimu, niežėjimu, užkimimu, kosuliu, patinusiais melsvais paakiais, skausmais ir spaudimu veido srityje. Ja sergantis asmuo taip pat gali jaustis mieguistas, irzlus, pavargęs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 04 balandžio 2011 - 21:18
QUOTE(Lucero @ 2011 04 04, 22:17)
Sveikutes, keliu tema i virsu.... ar yra cia kurias pavasari uzpuola sienlige ? smile.gif

Yra yra doh.gif
Atsakyti
O aš turėjau šienligę 20 metų,bet praeitą pavasarį gydžiausi kitą ligą dedant dėles, ir žinokit praeitą vasarą šienligė mane aplenkė,matysiu kaip bus šiemet 4u.gif
Atsakyti
Man šienligė jau 11 metų. Iš pradžių užsiėmiau savigyda, tipo kai pradedu ašarot ir čiaudėt, tai vaistinėj nuo alergijos nusipirkdavau tablečių ir gerai buvo. Bet vienais metais tokia stipri eiga buvo, kad galvojau uždusiu nuo blogos savijautos. Tai vat 3 metai, kai man daro testus odos Alergologiniam centre Vilniuj ir išrašo atitinkamų vaistų. Konkrečiai mano atveju tinkami nosies purškalas Avamys. Neaišku, ar kiekvienai šienligei jie tinkami.
Ir šiaip reikia dienos metu net keletą kartų veidą nusipraust, nosies skyles prasiplaut ir vazelinu sutept, kad tik kuo mažiau alergenų nusėstų ant odos ar į nosį sulįstų.Tai daryti per piką, kai jaučiat simptomus.
Atsakyti
As niekada per daugiau nei 20 metu neturejau jokiu sienligiu, isvis uzaugau prie pat dideles pievos, visa vaikyste prazaisdavau vasaromis toje pievoje su draugais ir budavo viskas gerai! Ir tik paskutiniai 3 metai kai pradejau turet sienlige.
Padare tyrimus ir pasake, kad as medziams visiskai nesu alergiska ir alergiska tik kai kurioms zolems... Tai israse gert:

Tabletes AERIUS 1 karta per diena
Nosi purkstuka AVAMYS 1 karta per diena
Ir as pati nusipirkau akiu lasiukus MURINE panaudoti, nes man labiausiai ant akiu perstejimo metasi...
Tai naudoju siuos vaistus ir galiu siek tiek ramiau atsikvepti, nes dazniausiai jauciuosi kaip is vidaus tinstu kai lauke bunu jei neturiu vaistu... schmoll.gif
Atsakyti
as irgi turiu sienlige, daug metu jau doh.gif
is pradziu ant akiu krenta man, skauda akis labai, ypatingai is ryto kai atsikeli ir kai reikia eiti miegoti persti baisiausiai unsure.gif
ir sloga..kai atsikeli ir negaliu prakvepuoti, istisai ciaudulys kankina, gerkle niezti unsure.gif
na viskas kas blogiausia biggrin.gif doh.gif
tai visus situos simptomus kazkiek pamazina akiu lasiukai, naudoju lecrolyn, ir geriu claritine tabletes, ankciau zirtec naudojau bet nelabai padejo schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kas susidūrėt su rinosinusitu g.gif jau stogas važiuoja nuo uoslės nebuvo karts nuo karto unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D.E.V.A: 25 birželio 2012 - 19:53