Labas rytas, suvalgiau vakar Prarastos nekaltybes kelia iki puses dvieju,
uztat dabar negalejau atsikelti.
Labai labai idomi knyga,nors vietomis ir ziauroka,vercianti susimastyti.
Kartais mes is savo problemu ispuciame labai dideli burbula,bet nepagalvojame,kad yra kam blogiau negu mums.Labai keista budavo,kad vis kur nueidavo ta mergaite kas nors ja isprievartaudavo.
Siaubas pagalvoji kiek jai teko iskentet.Siaip nemegstu nei liudnu knygu,nei filmu,turiu didele nuostata,kad gyvenimas ir taip sunkus,neapsunkinu jo skaityda tokias knygas,ar ziuredama filmus,bet sioje knygoje viskas kitaip,nors ir nemazai buvo ziaurumu,bet kazkaip ne taip jau ir baisu buvo,norejosi skaityti ir skaityti toliau.
Net negalejau paleisti is ranku kaip ir rasoma knygoje,o man retai taip buna.
QUOTE(adžani @ 2010 08 07, 07:56)
Kartais mes is savo problemu ispuciame labai dideli burbula,bet nepagalvojame,kad yra kam blogiau negu mums.Labai keista budavo,kad vis kur nueidavo ta mergaite kas nors ja isprievartaudavo.
Siaubas pagalvoji kiek jai teko iskentet.Siaip nemegstu nei liudnu knygu,nei filmu,turiu didele nuostata,kad gyvenimas ir taip sunkus,neapsunkinu jo skaityda tokias knygas,ar ziuredama filmus,bet sioje knygoje viskas kitaip,nors ir nemazai buvo ziaurumu,bet kazkaip ne taip jau ir baisu buvo,norejosi skaityti ir skaityti toliau.

O tai gal parduoti šią knygą nori?
Labas rytas
Vakar nebuvau prisijungus, uztad pabaigiau Kinsellos "Nepaprasta namu seimininke"
Prisijuokiau, atsipalaidavau
Jei lygintume "Nepaprasta namu seimininke" ir "Ar moki islaikyt paslapti?", tai pastaroji man patiko labiau
Dabar skaitysiu Kinsellos "Parduotuviu maniake isteka", nes daugiau nieko neturiu
O pirmadieni trauksiu i biblioteka ieskot ziaurumu
Aciu, ieskosiu dabar net keliu knygu
Vakar nebuvau prisijungus, uztad pabaigiau Kinsellos "Nepaprasta namu seimininke"
Dabar skaitysiu Kinsellos "Parduotuviu maniake isteka", nes daugiau nieko neturiu
QUOTE(Vessta @ 2010 08 06, 11:37)
yra kita ,,Chirurgo" dalis ,,Dingusios". Dar ne su vienu lavonu yra detektyvas David Baldacci ,,Žaidimas su laiku". Kazkur skaiciau atsiliepima, kad i tavo mineta knyga panasumo turi Val McDermid ,,Undinių vilionės".
Aciu, ieskosiu dabar net keliu knygu
Labas rytas
Pasigirsiu, kad skaičiau kažkada, tik nepasigirsiu patiko ar ne, nes neprisimenu - kažkaip neužsifiksavo
QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 06, 23:41)
Dar susitikau su drauge, paskolino paskaityti Guy Champahne "Aš buvau narkomanas", gal yra skaičiusių? 
Pasigirsiu, kad skaičiau kažkada, tik nepasigirsiu patiko ar ne, nes neprisimenu - kažkaip neužsifiksavo
Labas rytas, siandien sake bus rekordinis karstis Lietuvoje
belieka pasiimti knyga ir saltoj vonioj sedet.
Vis delto jus apgavau, Drambliu neskaitau
pasilikau prie juros. Skaitau ta Egiptieti ir laaaabai patinka man tie pusiau istoriniai veikalai.
Vis delto jus apgavau, Drambliu neskaitau
rytas labas,
pas mus apsiniauke. kazin, ar lys?
labai norisi aplankyt plenera....paganyti akis po spalvas.... bet kazin kaip cia su tuom lietum
pas mus apsiniauke. kazin, ar lys?
labai norisi aplankyt plenera....paganyti akis po spalvas.... bet kazin kaip cia su tuom lietum
Labas rytas.
Aš vis per tą stiprų darbinį apkrovimą neturiu kada net prie kompiuterio prieiti.
Kaip už tokią gerą knygą - nesvietiškai pasisekė.
* Nemėgstu didelių karščių, tai mane tokia prognozė gąsdina.
** Šita knyga man nepakartojama.
Dabar esu pradėjusi C. Bukowski "Paštą". Nežinau, nei patinka, nei ne, pakolkas.
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 06, 23:59)
Buvau Parke, nupirkau 3 knygas "Aklumo" - sau, Papugelei ir Sielos Sparnai. Po 4,50 Lt kainavo.
Kaip už tokią gerą knygą - nesvietiškai pasisekė.
QUOTE(Meskute5 @ 2010 08 07, 10:12)
*Labas rytas, siandien sake bus rekordinis karstis Lietuvoje
belieka pasiimti knyga ir saltoj vonioj sedet.
**Skaitau ta Egiptieti ir laaaabai patinka man tie pusiau istoriniai veikalai.
**Skaitau ta Egiptieti ir laaaabai patinka man tie pusiau istoriniai veikalai.
* Nemėgstu didelių karščių, tai mane tokia prognozė gąsdina.
** Šita knyga man nepakartojama.
Dabar esu pradėjusi C. Bukowski "Paštą". Nežinau, nei patinka, nei ne, pakolkas.
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 07, 09:01)
Kad nelabai,kaupiu savo biblioteka.
QUOTE(adžani @ 2010 08 07, 08:56)

Man baisiausi dalykai buvo, kad vyrai prievartaudami penkiametes, prapjauna joms maksti, nes kitaip netelpa.
Kad zinat nekaltu mergaiciu didziule paklausa, jos po pirmo karto be jokio nuskausminimo uzsiuvamos ir vel parduodamos kaip nekaltos. Taip daroma 4-5 kartus..
Ir, pats baisiausias -ten esantis isitikinimas, kad sergantis AIDS, isgyja isprievartaves nekalta mergaite. Taip jos uzkreciamos jau pati pirma karta
QUOTE(Papugele @ 2010 08 07, 15:17)
Man baisiausi dalykai buvo, kad vyrai prievartaudami penkiametes, prapjauna joms maksti, nes kitaip netelpa.
Kad zinat nekaltu mergaiciu didziule paklausa, jos po pirmo karto be jokio nuskausminimo uzsiuvamos ir vel parduodamos kaip nekaltos. Taip daroma 4-5 kartus..
Ir, pats baisiausias -ten esantis isitikinimas, kad sergantis AIDS, isgyja isprievartaves nekalta mergaite. Taip jos uzkreciamos jau pati pirma karta
sveikos visos
QUOTE(Papugele @ 2010 08 07, 15:17)
Va mane ir tas labiausiai skaudino,tik uzmirsau pamineti.