Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *15 Namučiai...

QUOTE(Papugele @ 2010 08 08, 16:51)
Paziurekit ko kaunietes nemiegojo blink.gif

SIAUBAS. blink.gif blink.gif Nesiau ka tik siuksles,ziuriu prie namo medis isvirtes. blink.gif
Atsakyti
po pirmojo tevu susirinkimo galesiu pasakyti biggrin.gif

nors nemanau, kad ankstyvas savarankiskas skaitymas priklauso nuo to kiek tevai skiria vaikui demesio. cia veikiau lemia kiti faktoriai. zinoma, jei priverstinai ji sodinti ir mokinti raides ir paties skaitymo - bet cia jau krastutinumai...

as pati pradejau skaityti taip pat anksti, ir eidama i pirma klase skaiciau laisvai dviem kalbom. tevai kazkaip ypatingai tame reikal nebuvo sudalyvave. mano pazystamu berniukas - taip pat. pa juos tiesiog vaikas "vunderkindas" biggrin.gif
kiti vaikai moka, bet tingi arba jiems neidomu. jiems patinka kai skaito kas nors kitas. cia jau apie mano panas. bet velgi... vyresnioji mego knygas nuo pirmuju savo metu. ji galetu valandu valandas sedeti ir klausytis skaitomu knygu, tik vat mamos balsas greitai pradeda kimt biggrin.gif . mazoji nebe. jai pakanka pasakeliu pries miega.
Atsakyti
Na bet ir naktelė blink.gif blink.gif blink.gif

Taip ir nepabaigiau vakar skaityt - dingo elektra doh.gif

Beje, gal kas galit priminti knygų apie Hanibalą Lekterį eiliškumą? rolleyes.gif

Žėkit, ką radau bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Na ir as imesiu pora vaizdu. bigsmile.gif
user posted image
Noreciau tokioj pasedet biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adžani: 08 rugpjūčio 2010 - 19:01
QUOTE(bucke @ 2010 08 08, 12:53)
nu va, o as apie 20 km smile.gif askerio riba, netoli Slependeni ikea'os smile.gif man patiktu turet zmogu cia, kuris skaito ir turi knygu  thumbup.gif galetume keistis.. tik kad atstumas toks, kad reiktu spec. palnuot susitikima ir susitikt smile.gif

man ir patiktu,tik tolokai esam viena nuo kitos verysad.gif I ta puse tenka vaziuot,bet kai tenka tai visad reikalais,nebutu laiko kavutei....

QUOTE(Papugele @ 2010 08 08, 15:51)
Paziurekit ko kaunietes nemiegojo blink.gif

siaubingai,neisivaizduoju to reginio,kokio reik but stiprumo vejui sitokius medzius israut...baisiai unsure.gif

QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 08 08, 18:24)

Žėkit, ką radau  bigsmile.gif

Idomi mintis menininkui sove i galva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 08 08, 18:24)

Beje, gal kas galit priminti knygų apie Hanibalą Lekterį eiliškumą?  rolleyes.gif

„Raudonasis drakonas“ („Red Dragon“) – išleista 1981 m.,
pirmą kartą nufilmuotas 1986 m., antrą – 2002 m. Pirmasis filmo leidimas vadinosi „Žmonių medžiotojas“ („Manhunter“). Antrasis buvo pavadinintas originaliuoju pavadinimu – „Raudonasis drakonas“.
„Avinėlių tylėjimas“ („The Silence of the Lambs“) – išleista 1988 m.,
nufilmuotas 1991 m.
„Hanibalas“ („Hannibal“) – išleista 1999 m.,
nufilmuotas 2001 m.
„Hanibalas: Pradžia“ („Hannibal Rising“) – išleista 2006 metais.
Kūrinyje pasakojama kaip Hanibalas tapo žudiku. 2007 metų vasario 9 JAV kinoteatruose įvyko filmo tuo pačiu pavadinimu premjera.

Saltinis - wikipedia blush2.gif
Atsakyti
apie medzius:

jei kalbeti apie topolius - tai jiems kazkokio ypatingai stipraus vejo ir nereikia, nes ju saknys nera gylios ir raizgosi palei zemes pavirsiu.

sutrunijusiu medziu (ispuvusiu is vidaus) irgi musu mietuose nemazai. tik ju niekas tvarkyti nesiima.

pazestu visokiausiais vabzdziais, medienos edikais, medziu - taip pat pilni miskai....

ir pan.. ir t.t... o vetru musu krastuose buve ir stipresniu ir zalos maziau....
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2010 08 08, 14:06)
Landsbergis, Vytautas. Rudnosiuko istorijos. - kažkaip keistai čia  g.gif juk Landsbergį skaito daugiausiai pradinukai  g.gif

"Rudnosiuko istorijos" turiu audio CD. Man ir mano mažei labai patiko thumbup.gif , mielai nupirkčiau ir knygelę, tik kad nebėra jos prekyboje.
7- mečiai tikrai ne per maži šiai knygai. Nors gali būti, kad ir vyresniems ji patiktų g.gif

QUOTE(Papugele @ 2010 08 08, 15:00)
O man "Nebylys" patiko, kaip ir daugelis senuju kuriniu- "Pikciurniene", "Puodziunkiemis".. wub.gif

Man irgi Vaižganto kūryba patiko drinks_cheers.gif

QUOTE(janna @ 2010 08 08, 15:30)
Kita vertus, ne kiekvienam yra skaitoma, ir jei kokiame darzelyje, ar, kad ir tarp pradinuku padarytu apklausa, tai kazin ar surinktu bent 30 proc. skaitanciu tevu vaikams (paprastai arba nera noro arba laiko)  g.gif .

Aš savęs anaiptol nelaikau gera mamyte, greičiau jau atvirkščiai blush2.gif Ir nemanau, kad saviškei daug skaitau, galėčiau tikrai daugiau (o ji tai tikrai klausytų, tik skaityk). Bet sunku patikėti, jei yra visai savo vaikams neskaitančių tėvų unsure.gif
Dėl laiko, tai 15-20 min prieš miegą tikrai įmanoma surasti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 08 rugpjūčio 2010 - 21:18
Labas vakaras 4u.gif

Šeštadienį buvau knygų komise. Pirkau:
"Žuvys nepažista savo vaikų"
"Mirtis iš miško"
"Geriausios draugės" - Buivydaitės
smartass.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 06, 21:59)
Perverčiau, kad visi jose psl. Dar paklausiau pardavėjos, sakė, kad turi tikrai būti visi psl., jei ne, pakeistų. Nes tokios kainos dėl nekondicinių viršelių aplankalų. Dauguma  truputėlį paplėšyti, vieni mažiau, kiti daugiau. Aš išsirinkau gražiausius smile.gif  Bet dar tikrai nemažai "Aklumo" egzempliorių liko, jei kam reikia.
Beje, buvo ten ir kita šio autoriaus knyga. Bet jos nevarčiau, kainos nežiūrėjau. Kol kas apsiribosiu tik viena.
Bet tos knygos kaina, tai, manau, fantastiška bigsmile.gif  Stora juk knyga, o jei dar ir labai įdomi rolleyes.gif Pilna jos kaina buvusi (nubraukta) 35.50 Lt.

matai, kaip ir sakiau, jei trūktų kokių puslapių turi būti pažymėta. O beto ir kainą būtų tik grašiai. iki 1 lito. Na ir aš nusipirkau viena knygą su truputi įplėštu viršeliu, tai jos kaina yra 76lt o aš mokėjau 37lt biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Ir aš noriu pigių knygų ax.gif
Įpusėjau "Rankraštį". Pradžia ėjosi sunkiai - istoriniai faktai apie autorių ir pačią knygą. Bet kai prasidėjo pati knyga, visai įdomu pasidarė, tai skaičiau sulindus, tik kojytės matėsi lotuliukas.gif
O čia į paveisliukų temą blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Labas rytas skaitovės 4u.gif aš ir visą savaitgalį knygos rankoj nelaikiau, bet nebedaug beliko, kažkur 100psl, tai šiom dienom ilgai netruksiu bigsmile.gif
QUOTE(adžani @ 2010 08 08, 16:58)
SIAUBAS.  blink.gif  blink.gif Nesiau ka tik siuksles,ziuriu prie namo medis isvirtes.  blink.gif

nu čia ir uraganai, pas mus kažkaip nebuvo nieko, na tik vakar šiek tiek tokio "grožio" apturėjom, lietus ir žaibai tiesiogiai prie Sartų ežero, bet nieko, greit viskas nurimo ir iškilos nesugadino blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewe1ina: 09 rugpjūčio 2010 - 10:08