Įkraunama...
Įkraunama...

Anglisčių tema

Ko gero, kiek žmonių, tiek nuomonių biggrin.gif
Viena mokytoja pas mus per pamoką tiesiai šviesiai pasakė - jei prastai sekasi ir nenorit turėti neigiamą žaymį, ateinat pas mane privačiai tongue.gif Kiek žinau, ji antrą algą užsidirba
Man neteko dėti skelbimą, kažkaip mokiniai, tiksliau jų tėvai, vieni per kitus susižino tel ir skambina. Jau dabar turiu kelis prašymus ir dar praeitų metų mokiniai. Nežinau ar imsiuos, nemėgstu labai privatukų. Nors gerai, galima papildomai užsidirbti, bet man laaaabai ne prie širdies
Tiesa, laikausi taisyklės - niekada nemokinu savo pačios mokinių
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2010 08 13, 20:00)
Ko gero, kiek žmonių, tiek nuomonių  biggrin.gif
Viena mokytoja pas mus per pamoką tiesiai šviesiai pasakė - jei prastai sekasi ir nenorit turėti neigiamą žaymį, ateinat pas mane privačiai  tongue.gif    Kiek žinau, ji antrą algą užsidirba
Man neteko dėti skelbimą, kažkaip mokiniai, tiksliau jų tėvai, vieni per kitus susižino tel ir skambina. Jau dabar turiu kelis prašymus ir dar praeitų metų mokiniai. Nežinau ar imsiuos, nemėgstu labai privatukų. Nors gerai, galima papildomai užsidirbti, bet man laaaabai ne prie širdies
Tiesa,  laikausi taisyklės - niekada nemokinu savo pačios mokinių

Na matai kai dirbi tokioje mokykloje kur tevai nesikisa ir nelabai domisi yra kiek kitaip. As visai noreciau, bet man kai pasake, kad nusikaltima darysiu jei desiu i laikrasti skelbima tai issigandau biski sakau Jusu pasiklausiu. 4u.gif
Atsakyti
Teisingai sako, juk dirbsi privaciai nemokesi mokesciu nusikaltelis NR1 g.gif Negirdi finansu reklamos per radija? bigsmile.gif
O jei rimtai bandyk i interneta deti skelbima, cia juk daug tokiu skelbimu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auda @ 2010 08 13, 21:31)
Teisingai sako, juk dirbsi privaciai nemokesi mokesciu nusikaltelis NR1  g.gif  Negirdi finansu reklamos per radija?  bigsmile.gif
O jei rimtai bandyk i interneta deti skelbima, cia juk daug tokiu skelbimu. mirksiukas.gif

Na tikrai nepagalvojau, kad galiu nusikalsti taip blush2.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
privatukai paprastai atima nemazai laiko,o jei dar saviieji namuose laukia....tai idomu:)stengdavausi mokykloje privatukus mokyti po pamoku...bet dabr labai grieztai tas uzdrausta.Koleges viena kitai iskase duobe ....gal lietuviskas pavydas.O privatukai jau sukrute..Nori kartoto pries mokslo metus si ta,bet kol kas ir taip yra ka veikti...juk vasara dar:)
O kaip kainos siuo metu uz akademine?
Atsakyti
Sveikos, angliste esu jau 11 metu, uzsuku cia kartais pas jus periodiskai biggrin.gif

Niekur nerandu 2010 m. kalbejimo iskaitos uzduociu, gal kas nors turit?
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2010 08 13, 21:00)

Tiesa,  laikausi taisyklės - niekada nemokinu savo pačios mokinių

Ir aš girežtai, ir šiaip net savo mokyklos nemokyčiau privačiai, nes maža mokykla, man visi beveik pažįstami, taip kažkaip nepatiktų.
Atsakyti
QUOTE(mylima @ 2010 08 11, 11:27)
O pas mus visi kontroliniai ir žodžių rašymai turi būti viename sąsiuvinyje, kad reikalui esant būtų galima viską rasti. Nes kartais reikia kokiai spec. poreikių komisijai pateikti ar tėvams parodyti.... O lapelius vaikai tuoj pat sunaikina, kad nebūtų įkalčių  biggrin.gif 
Su antrokais žodynėlius užsirašom irgi angliškai - užrašau ant lentos, o jie liežuvius išleidę patys keverzoja  smile.gif Bet kiek paskui laimės, kad patys užsirašė  biggrin.gif po kelių metų pasižiūrėję joukiasi  tongue.gif

oho, antrokeliai jau zodynelius turi? mane iskart svietimui paskustu, jei nors puse zodzio issitarciau apie sasiuvini antroje klaseje smile.gif
Atsakyti
Mano vaikas pernai buvo antrokas, tai jie taip pat turejo ir zodynelius, ir sasiuvinius. Ir as pati tos nuomones, kad ju reikia smile.gif

O tai kaip tada verciates be zodyneliu ir sasiuviniu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leticija: 15 rugpjūčio 2010 - 20:15
Jjei kalbant apie privatukus tai tikrai atima daug laiko. Pati turejau privatuke, tai gerai jei dar nori kazko ismokti, o jei ne tai vargeli. As labai nemegstu nemotyvuotu vaiku-privatuku tada buna labai sunku dirbti. Siais mokslo metais turbut jokiu privatuku neimsiu, nes atima laiko, o beto nemegstu , kai veluoja doh.gif
Atsakyti
As visada turejau privatuku, vieninteliai metai dabar, kai namie auginu mazyli, kai neturiu, bet nuo rudens vel pradesiu darbuotis. Nepastebejau, kad jie atima daug laiko, arba as labai moku savo laika planuoti biggrin.gif Man tai puikus priedas prie algos tongue.gif , kitaip net neisivaizduoju, o ypac dabar, kai pas mus labai sumazeje kruviai doh.gif
Atsakyti

Aš irgi visada turėdavau, bet kai mama susirgo paprasčiausiai nebėra kada. Laiko marias neužimdavo, bet reikėdavo normaliai pasiruošt. Dabar po pertraukos jau turbūt nebenorėčiau, kad į namus eitų.

Norėjau paklaust apie planus naujus. Šiemet pas mus jau reiks turėt visoms klasėms, bet kažkaip ranka nekyla prie kompo sėdėt. Ar jūs jau rašot?
Atsakyti