QUOTE(pulina @ 2010 08 30, 23:46)
kiek pamenu, anksčiau bendravai su mum, o paskui kažkur dingai

sveika sugrįžus
gramatika tiktų, tik niekaip negalim išsirinkt kokia
vat vat.... man irgi patinka tūpčiot vietoj, kol kiekvieną kaulelį išnarstai... bet spėkim kiek iš to naudos publikai
Na reikėjo drąsos šiek tiek
Dėl gramatikos, tai man patiko "Use of English", tik neturiu dabar jos šalia, nes darbe palikus, tokia violetinė knygutė, gan storoka. Tai kai as pagrinde dirbu su vienuoliktokais ir dvyliktokais tai tikrai gera paspirtis pirmyn.
O jaunesniems t.y. 9-10 kl. tai Murphy "Grammar in Use". Žinoma, tobulo varianto nėra, paskui vėl kažko papildomai ieškaisi.
Papildyta:
norėjau pasidomėti, gal kas dirbate su "Premium" vadovėliais? Aš pernai pradėjau, nalyg ir nieko, žadu ir kitus lygius užsakyt, bet gal kas žino dar geresnius?
Papildyta:
QUOTE(vitutej @ 2010 08 30, 23:33)
Sveikos, šiandien buvo pirmoji mano oficiali darbo diena. Kuo toliau - tuo daugiau klausimų iškyla
Jau vyko diskusija apie Europos kalbų dieną. Visi vieningai sutiko, kad nebereikia dainų ir šokių, bet ką įdomaus suorganizuoti - pasiūlymų nėra. Vienintelė man kilusi mintis buvo - muzikinis žaidimas: paleidžiamos dainos įvairiomis kalbomis ir dalyviai turi įvardinti kokia kalba dainuojama. Kita kolegė pasiūlė vaikams pristatyti tradicinius šalių patiekalus.
Būčiau labai dėkinga už pasidalintą patirtį. Kokius renginius organizuoja jūs?
Mes šiandien irgi diskutavome, nes metų planą susidarėme. Man pačiai irgi nelabai patinko tie šokimai, dainavimai ar deklamavimai eilėraščių įvairiom kalbom, nes pas mus yra ir italų, ir ispanų, ir prancūzų, vokiečių ir anglų. Gal iš pradžių įdomu, bet paskui jau tikrai ne kas. Aš pasiūliau, kad vaikus kažkur pavedžioti: į ambasadas, į britų tarybą (ten esu buvusi ne vieną kartą- labai šiltai priėmė ir info vaikai gavo, ypač apie IELTS egzaminus), Europos namai dar juk yra. Manau, čia ir mums įdomu, ir vaikams