QUOTE(stazyte @ 2010 08 11, 13:36)
Upstream Elementary pernai pradėjom su septintokais, bet liko dar 4 skyriai - trys savaitinės, o ir tai nevisas užduotis darėm, iš pratybų tik Vocabulary ir Grammar Practise. Daug medžiagos, o ir gramatika - jei mokiniai vidutinio lygio - sunkoka. Aštuntoj užbaigsim, po to galvoju pradėt Pre-intermediate. daug kas priklauso nuo mokinių lygio.
Asmeniškai aš pati šių vadovėlių nelabai mėgstu vien dėl medžiagos perkrovimo, bet dirbam su tuo, ką turi mokykla

, o šiaip man bent jau susidarė įspūdis, kad šis vadovėlis orientuotas į stiprų mokinį.
QUOTE(Gule @ 2010 08 11, 13:47)
Mes ždelius dažnai rašome ant lapelių, nes kontroliniame irgi būna užduočių su žodynu. Jei rašyt ir žodžius, ir kontrolinius į vieną, tai gaunasi, kad "špargalkę" turi.
Būtent ir aš taip darau, kad jei tik žodžiai, tai į lapelius, o jau kiti testai į tam skirtą sąsiuvinį. Lapelių neišsimėtom- juos po įvertinimo pasižiūrėję mokiniai gražina man atgal, o aš juos deduosi į papkę, kad turėčiau ką per tėvų susirinkimą parodyt
QUOTE(pulina @ 2010 08 11, 15:49)

ir man gaila savo darbo ir finansų.... bet kad ir kas finansuotų, vien įrašinėt, pabraukinėt ...

Popierių dar reikia taupyti, popierių

Iš tarybinių laikų jau tas posakis atėjo, kai dar krizės nebuvo
QUOTE(Gule @ 2010 08 11, 15:55)
O rašinėlius kokiame sąsiuvinyje kaupiate ?
Labai geras klausimas
Aš ant baltų lapų spauzdintą variantą prašau atnešt, jei tai namų darbai. Ištaisau, duodu pasižiūrėt ir tada jau į kitą papkę sandėliuoju