Įkraunama...
Įkraunama...

Duphaston ir pastojimas

sveikos 4u.gif merginos esu cia naujoke tik pries kelias min prisireg. gal galetumete pakomentuot mano situacija rugpjucio men mano gine paskyre dufastona 6men, geriu atsiskaiciavusi nuo paskutiniu mmm16dienu 10dienu D kartu su folio rugstim. Prie esmes: lapkricio 10pradejau gert dufastona baigiau 20diena bet mmmm nepasirode maudzia man apacia pilvo ir krutys jautrios nors pries tai man taip nebuvo ar tai gali buti kad tai nestuke.gif ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nikalope @ 2010 11 24, 19:28)
sveikos 4u.gif  merginos esu cia naujoke tik pries kelias min prisireg. gal galetumete pakomentuot mano situacija rugpjucio men mano gine paskyre dufastona 6men, geriu  atsiskaiciavusi nuo paskutiniu mmm16dienu  10dienu D kartu su folio rugstim. Prie esmes: lapkricio 10pradejau gert  dufastona baigiau 20diena bet mmmm nepasirode maudzia man apacia pilvo  ir krutys jautrios nors pries tai man taip nebuvo ar tai gali buti kad tai  nestuke.gif ? g.gif

Aisku, kad gali but nestuke.gif , bet gali but ir kiti sutrikimai. Pasidaryk nestumo testa, nors man labai ilgai nerode smile.gif
Atsakyti
pasitvirtino kad tai tik sutrikimai laikini unsure.gif o as jau paslapciom kaip ir tikejausi kad tik nesirgt mmm blush2.gif
Papildyta:
QUOTE('LUNYTE' @ 2010 11 25, 09:09)
Aisku, kad gali but nestuke.gif , bet gali but ir kiti sutrikimai. Pasidaryk nestumo testa, nors man labai ilgai nerode smile.gif

4u.gif pasirodo tai tik laikini sutrikimai blush2.gif o taip jau paslapciom kaip ir tikejausi kad jau nesirgsiu mmm ax.gif bet nieko gal pasiseks kita kart wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nikalope @ 2010 11 25, 18:04)
4u.gif  pasirodo tai tik laikini sutrikimai  blush2.gif  o taip jau paslapciom kaip ir tikejausi kad jau nesirgsiu mmm ax.gif  bet nieko gal pasiseks kita kart wub.gif

Jei bandot pastoti, 10 dienu D gali ir nepakakti. Paskaitykite 1 temos posta 4u.gif
Atsakyti

Papildyta:

4u.gif pasirodo tai tik laikini sutrikimai blush2.gif o taip jau paslapciom kaip ir tikejausi kad jau nesirgsiu mmm ax.gif bet nieko gal pasiseks kita kart wub.gif
[/quote]

man taip daktare israse gert tik 10dienu tikriausiai ji vien del mmm man taip siule gert nes pas mane yra ir su skydliauke problemu ji sako gal vien todel ir nepastoju nes seip pas mane viskas grazu kai skanavo.... net nzn ka galvoti su busimu vyru jau bandom 8men bet vis nieko.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(nikalope @ 2010 11 25, 20:04)
4u.gif  pasirodo tai tik laikini sutrikimai  blush2.gif  o taip jau paslapciom kaip ir tikejausi kad jau nesirgsiu mmm ax.gif  bet nieko gal pasiseks kita kart wub.gif

sėkmės gaudant savo "gandro" mėnesiuką!!! kad kuo greičiau tai įvyktų... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mejinga @ 2010 11 30, 13:54)
sėkmės gaudant savo "gandro" mėnesiuką!!! kad kuo greičiau tai įvyktų...  4u.gif

aciu mejinga mes taip ir tikimes bet kuo toliau vis labiau galvoju kad gali prireikti ir tobulosios medicinos isikisimo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(nikalope @ 2010 11 30, 18:01)
aciu mejinga mes taip ir tikimes  bet kuo toliau vis labiau galvoju kad gali prireikti ir tobulosios medicinos isikisimo... g.gif

bet kiek tai kainuoja... doh.gif Ne kiekvienam galimybes leidzia sad.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2010 11 30, 20:47)
bet kiek tai kainuoja...  doh.gif Ne kiekvienam galimybes leidzia sad.gif

zinau tai nera pigus malonumas bet jei kitos iseities nebera o taip norisi turet angeliuka tai ieskai geriausiu iseiciu ax.gif gal kas turit problemele del skydliaukes? g.gif nes man daktere pasake kad gal ir del to negaliu pastot ir normaliai sirkt mmmm
Atsakyti
QUOTE(nikalope @ 2010 12 01, 16:47)
  gal kas turit problemele del skydliaukes? g.gif  nes man daktere pasake kad gal ir del  to negaliu pastot ir normaliai sirkt mmmm

As turiu. Ir tai, panasu, kliude pastoti. Bet skydliaukes problemu yra ivairiausiu. Nesulaukianciu gandro skyrelyje yra atskira tema apie tai wink.gif
Atsakyti
noriu paklaust ar Duphaston parduodamas tik su receptu ar be recepto irgi galima gaut?
Atsakyti
QUOTE(mejinga @ 2010 12 02, 10:39)
noriu paklaust ar Duphaston parduodamas tik su receptu ar be recepto irgi galima gaut?

as perku ir be receptuko
Atsakyti