Įkraunama...
Įkraunama...

Duphaston ir pastojimas

QUOTE(MildukasK @ 2011 01 22, 23:12)
man A atlikta spali ir po to turejau gan trumpa (irgi be O) cikla, sitas buvo antrasis ir truko 57 d... Ovuliacija taip ir neivyko vel sad.gif Dabar dziaugiuosi bent tuo, kad atejo mmm smile.gif Sugeriau pilna D kursa, t.y. 10 d, nors gine patikino, kad turetu tiek nereiketi, mmm turetu ateiti greiciau..
Dabar laukiu, kaip bus toliau?  g.gif

Na man atejo mmm po dvieju dienu duphastono vartojimo, kazkur 50 d.po A. Labai tikiuosi, kad ciklai bus normalus ir ovulingi ax.gif
Atsakyti
As irgi to tikiuosi smile.gif jau noriu vel planuoti ir bandyti! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2011 01 21, 08:18)
na, man vakar buvo paskutine diena, kai geriau D, dabar lauksiu mmm.. Ir si karta jokiu pozymiu nebuvo, nei krutines skaudejo, nieko... Sakau, net BT nepakilo... Toks jausmas, kad vitaminus buciau gerus  blink.gif
Idomu, po kiek laiko sulauksiu mmm? Nemaciau ju jau beveik 2 men...

man panasiai buvo pora ciklu,keista g.gif tai gal pozymis,kad o neivyko.paprasciausiai pats vaistas issauke mmm.reiks man gydytojos paklausti

Papildyta:
QUOTE(Silver sky* @ 2011 01 19, 13:43)
Merginos, o nuo Duphastono gali skaudeti pilva? unsure.gif

man skauda,kai jau mmm ateina,ir krutine be galo jautri buna unsure.gif
bet pradzioj,kai pradejau gerti D, kaip minejau,nieko nejausdavau
Atsakyti
QUOTE(sincity @ 2011 01 25, 02:34)
man panasiai buvo  pora ciklu,keista g.gif tai gal pozymis,kad o neivyko.paprasciausiai pats vaistas issauke mmm.reiks man gydytojos paklausti

tai taip, pas mane tai faktas, kad O neivyko, nes BT nepaliko visai... visas 57 d. buvo beveik ta pati. O mmm atejo del D vartojimo.
Atsakyti
keliu tema i virsu smile.gif
Man gyd israse Duphaston, kad susireguliuotu ciklas. Per issiblaskyma neuzfiksavau, ar atejus menstruacijoms per tas 10 dienu kol geriamas vaistas, ar ji reiktu nutraukti, ar ne? Ir jei isgerus visa kursa, po kiek laiko nepasirodzius vistiek mmm vel reikia kreiptis i gyd.?
Atsakyti
sveika, pink peony,

jei per tas 10 d ateina mmm, tai D gali nebegerti, jis savo darba padare smile.gif o sugerus 10 d kursa mmm vistiek turi kazkada pasirodyti.. gal po 2-3 d, gal po sav ar 10 d.. Tada reik laukti. Na, jei men mmm vistiek nera, tai gal reiktu nueit pas gine, gal ka patartu dar? Bet as savo praktikoj man atrodo tokio atvejo nepamenu... kiek gerdavau, tiek anksciau ar veliau mm ateidavo smile.gif
Atsakyti
man vakar irgi jo israse.. liepe pradet gert nuo 5 ciklo dienos iki 25 cd
kreipiausi del ne pastojimo,apziuros metu rado cistu.. dar israse vit.E smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gesvita @ 2012 05 29, 09:44)
man vakar irgi jo israse.. liepe pradet gert nuo 5 ciklo dienos iki 25 cd
kreipiausi del ne pastojimo,apziuros metu rado cistu.. dar israse  vit.E smile.gif

mergaites norejau pasiklausti, jei sugerus kursa duphastono 10 dienu pasidarau testa ir jis parodo neigiama, galima ji nutraukti? ar gali buti taip, kad testas nerodo nes dar anksti, o nutraukus zirniukas pabega.. geriu 1 tablete i diena. aciu labai
Atsakyti
QUOTE(didi28 @ 2012 05 31, 22:06)
mergaites norejau pasiklausti, jei sugerus kursa duphastono 10 dienu pasidarau testa ir jis parodo neigiama, galima ji nutraukti? ar gali buti taip, kad testas nerodo nes dar anksti, o nutraukus zirniukas pabega.. geriu 1 tablete i diena. aciu labai

gali taip buti... todel a gerdavau D zymiai ilgiau, kol isitikindavau, kad tikrai NT neigiasmas.. arba kaip mano daktare sake - gerk D kol ateis mmm arba NT bus II, o tada toliau gerk ir pasitarsim kiek dar jo reiks ir kaip nutraukineti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2012 06 01, 12:13)
gali taip buti... todel a gerdavau D zymiai ilgiau, kol isitikindavau, kad tikrai NT neigiasmas.. arba kaip mano daktare sake - gerk D kol ateis mmm arba NT bus II, o tada toliau gerk ir pasitarsim kiek dar jo reiks ir kaip nutraukineti smile.gif

man ginius israse jo del endometriozes, leliuka planuojam po dufo kurso 3 men. bet vat taip jau gavosi kad nepasisaugojom viena karta, tai buvo 17 cd, isgerus buvau tik viena tablete, tai gal nelabai ir galejo uzkibti, nes kiek suprantu D geriamas po ovuliacijos, bet kai buvau pas giniu, man buvo 15 cd tai jis sake man vaisingos dienos ir folikulas jau subrendes o... tai ar kai geri D galima pastoti?
Atsakyti
QUOTE(didi28 @ 2012 06 01, 19:28)
man ginius israse jo del endometriozes, leliuka planuojam po dufo kurso 3 men. bet vat taip jau gavosi kad nepasisaugojom viena karta, tai buvo 17 cd, isgerus buvau tik viena tablete, tai gal nelabai ir galejo uzkibti, nes kiek suprantu D geriamas po ovuliacijos, bet kai buvau pas giniu, man buvo 15 cd tai jis sake man vaisingos dienos ir folikulas jau subrendes o... tai ar kai geri D galima pastoti?

o nuo kelintos ciklo dienos jums irase gerti D? Ar ciklui po 10 tab ar daugiau?
Atsakyti
QUOTE(pink peony @ 2012 06 01, 18:34)
o nuo kelintos ciklo dienos jums irase gerti D? Ar ciklui po 10 tab ar daugiau?

israse nuo 16cd 10 dienu, tai 17cd turejom nesaugius santykius kai( dabar pagalvojau) jau 2 tabletes sugeriau
Atsakyti