Įkraunama...
Įkraunama...

Duphaston ir pastojimas

As D pabaigiau gert vakar. Mmm zenklu jokiu, jokiu absoliuciai pozymiu unsure.gif Toks jausmas, kad man jos vistiek neateis sad.gif kad nieko nepadejo tas D...
Manes tai visiskai nei pykino per tas 10 d kai geriau D, nei kazka pajutau kitokio nei iprastai. Greiciau ateitu tos mmm....
Papildyta:
QUOTE(didi28 @ 2012 06 07, 21:19)
o as lyg ir ne specialiai, bet nenoriu biggrin.gif .. zodziu idomiai man cia taip, ar cia nuo dufo man tai kitoks tas pms, ar cia kas.. sakykit, o nutraukus D vartoti po keliu dienu dazniausiai mmm ateina?

nt gal jum reiktu pasidaryti? rolleyes.gif
as girdejau, kad per 10 dienu g.gif Bet gal kazkas patikslins, nepamenu kaip man ten gine sake, ar per savaite ar per 10 d. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pink peony: 08 birželio 2012 - 07:26
man gine sake, kad mm gali ateiti dar geriant D, arba po mm..bet jei neateina per 5dienas kai nebegeri D, reikia vel apsilankyt pas gine 4u.gif as irgi laukiu mm...tokia visa issiderinus jauciuos doh.gif atrodo ateitu jos ir iskart palengvetu...
Atsakyti
o jus po 1 tbl geriat? gal jei nepramus, gal gine po 2 tabl skirs geti? as nepamenu po kiek geriau reguliuodama cikla, bet planuodama ir budama nescia geriau po 2 tabl smile.gif
Atsakyti
po viena tab smile.gif
niekaip netikiu, kad per 5 dienas man jos ateis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pink peony @ 2012 06 08, 06:25)
As D pabaigiau gert vakar. Mmm zenklu jokiu, jokiu absoliuciai pozymiu  unsure.gif Toks jausmas, kad man jos vistiek neateis sad.gif kad nieko nepadejo tas D...
Manes tai visiskai nei pykino per tas 10 d kai geriau D, nei kazka pajutau kitokio nei iprastai. Greiciau ateitu tos mmm....
Papildyta:

nt gal jum reiktu pasidaryti?  rolleyes.gif
as girdejau, kad per 10 dienu  g.gif Bet gal kazkas patikslins, nepamenu kaip man ten gine sake, ar per savaite ar per 10 d.  g.gif

nt dariausi antradieni, kai pirma diena D nebereikejo gerti, rode neigiama, bet gal per anksti kad ka rodytu g.gif palauksiu iki kitos savaites, niekur neskubesiu.. bet jau savijauta tokia idomi.. pilvas toks pilnas jauciasi, pamaudzia karts nuo karto taip silpnai...o jau apetito visai nera ir silpna visa diena, net rankos nekyla niekam, skrandi skauda... dar kartais taip prakaitas ismusa, raudona visa... gal man cia menopauze ateina biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(didi28 @ 2012 06 08, 21:10)
gal man cia menopauze ateina biggrin.gif  biggrin.gif

laugh.gif
vienas is variantu biggrin.gif arba dar mm arba leliukas. Kazkas tikrai ateina laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(pink peony @ 2012 06 08, 20:53)
laugh.gif
vienas is variantu biggrin.gif arba dar mm arba leliukas. Kazkas tikrai ateina  laugh.gif

na tik laikas cia parodys kas cia bus smile.gif nieko cia neprimastysi, visos mes cia nekntrios, del to ir lauksiu iki bent jau pirmadienio, ir jei dieneles neateis gadinsiu nt dar viena, ir jei jau neigiamas tada skambinsiuos giniuj ir klausiu, nes as ne lt gyvenu ir ginius pas kuri buvau kitam mieste gyvena.. pink peony o tavo mmm dar nera?
Atsakyti
QUOTE(didi28 @ 2012 06 08, 22:11)
na tik laikas cia parodys kas cia bus smile.gif nieko cia neprimastysi, visos mes cia nekntrios, del to ir lauksiu iki bent jau pirmadienio, ir jei dieneles neateis gadinsiu nt dar viena, ir jei jau neigiamas tada skambinsiuos giniuj ir klausiu, nes as ne lt gyvenu ir ginius pas kuri buvau kitam mieste gyvena.. pink peony o tavo mmm dar nera?

na va, trecia diena po D, ir ka gi... siryt man regis parkeliavo unsure.gif bet taip negausiai, tepliojimas tik, ziuresiu kas bus rytoj. Man tik idomu, jei ryt nebebus jokio tepliojimo, ar cia bus galima uzskaityti kaip mmm? g.gif
Ir dar vienas idomus faktorius, kad joookio jokio pozymio nebuvo, taip nesitikejau as tu mm mastau.gif nes man visalaik budavo laaabai skausmingas tas pirmos dienos sirgimas. Tai va, labai keista. Jegu cia tikrai mmm, tai tokios labai nenaturalios, dirbtines...

ddi28, o kaip pas tave reikaliukai?
Atsakyti
QUOTE(pink peony @ 2012 06 10, 18:18)
na va, trecia diena po D, ir ka gi... siryt man regis parkeliavo  unsure.gif bet taip negausiai, tepliojimas tik, ziuresiu kas bus rytoj. Man tik idomu, jei ryt nebebus jokio tepliojimo, ar cia bus galima uzskaityti kaip mmm?  g.gif
Ir dar vienas idomus faktorius, kad joookio jokio pozymio nebuvo, taip nesitikejau as tu mm  mastau.gif nes man visalaik budavo laaabai skausmingas tas pirmos dienos sirgimas. Tai va, labai keista. Jegu cia tikrai mmm, tai tokios labai nenaturalios, dirbtines...

ddi28, o kaip pas tave reikaliukai?

na maniskes sekmadieni irgi parkeliavo, ziauriai skausmingos, raiciausi nuo 6 ryto lovoj, kol nuskausminamieji suveike... ir mano labai gausios, su tokiais kresuliais kad baisu, sako gerai kai kresuliai buna, viskas issivalo tada...sestadieni aisku testuka sugadinau, nes jau tas nekantrumas blush2.gif pink peony, o gal cia taip tau turi buti, o tu D geriai, del to kad mmm nebuvo ir issaukt jas reikejo? gal del to ir negausios kad o nebuvo ir D issauke jas..
Atsakyti
vakar vakare jau pradejo maust pilvo apacia, nakti isvis skaudejo pilva, vistik neitin gausios, bet tikros mmm parkeliavo, irgi su kresuliais, jau matau kad ryt (trecia diena) pateplios lengvai ir nustos. As mastau, kad ner ko laukt, bandysiu darytis visu hormonu tyrimus, nes juk neturetu taip ziauriai nereguliaru but. Pirmuosius tyrimus reikia daryt 3-5 ciklo dienomis. Eisiu nuleist kraujo unsure.gif nors pries tai maniau, kad dar palauksiu, paziuresiu, bet laikas brangus kaip ne kaip
Atsakyti
QUOTE(pink peony @ 2012 06 11, 18:41)
vakar vakare jau pradejo maust pilvo apacia, nakti isvis skaudejo pilva, vistik neitin gausios, bet tikros mmm parkeliavo, irgi su kresuliais, jau matau kad ryt (trecia diena) pateplios lengvai ir nustos. As mastau, kad ner ko laukt, bandysiu darytis visu hormonu tyrimus, nes juk neturetu taip ziauriai nereguliaru but. Pirmuosius tyrimus reikia daryt 3-5 ciklo dienomis. Eisiu nuleist kraujo  unsure.gif nors pries tai maniau, kad dar palauksiu, paziuresiu, bet laikas brangus kaip ne kaip

na manau nieko neprarasi jei pasidarysi tyrimukus. tikiuosi viskas yra gerai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Norejau paklausti o koks turetu buti progesteronas pirmomis pastojimo dienomis?
As dariausi 5DPO ir rode ng 15.07, normos sake nuo 1 iki 25 dar zadu pasidaryti ir 10DPO,
Atsakyti