Įkraunama...
Įkraunama...

Duphaston ir pastojimas

QUOTE(pink peony @ 2012 06 18, 12:13)
As dar su vienu klausimeliu apie D smile.gif
Man gyd israse D gerti 3 ciklus, kad menesines susireguliuotu ir isivaziuotu bei kad sutrumpetu ciklai (nes dabar 45 dienos ir daugiau). Bet iskilo klausimas, ar tikrai po tu triju ciklu Duphaston gerimo jie taip ims ir susireguliuos/isivaziuos ir sutrumpes?  g.gif
Kazkaip manau, kad D tam kartui ir tam ciklui padeda reguliuotis, o kai jo nebegersiu - vel bus chaotiskas ciklas?

va butent taip man ir buvo... D vartojau tris menesiu nuo spalio menesio. Tuo metu ciklas buvo 26 dienos wub.gif bet po to emiau skaitinet, kad stabdo O ir pati jas meciau doh.gif blush2.gif nes pas gine lankiaus LT, o gyvenu UK, tai nebuvo tuo metu su kuo pasikonsultuoti.
ir dabar mmm trunka 45-50 dienu... tik anas ciklas buvo ypatingai ir neiprastai trumpas 38 dienos, bet be O (matuoju BT tai tikrai zinau kad O neivyko)

siaip bent jau man ta gine buvo sakius gert D iki kol pastosiu, bet va netycia rasta info kad stabdo O ir priverte nutraukt D
neisigilinau iki galo tuo metu, plius gine neispejo kad pradeciau gert po O

sviestas sviestuotas, tikiuos supratot ka cia bandziau parasyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(pink peony @ 2012 06 18, 14:13)
As dar su vienu klausimeliu apie D smile.gif
Man gyd israse D gerti 3 ciklus, kad menesines susireguliuotu ir isivaziuotu bei kad sutrumpetu ciklai (nes dabar 45 dienos ir daugiau). Bet iskilo klausimas, ar tikrai po tu triju ciklu Duphaston gerimo jie taip ims ir susireguliuos/isivaziuos ir sutrumpes?  g.gif
Kazkaip manau, kad D tam kartui ir tam ciklui padeda reguliuotis, o kai jo nebegersiu - vel bus chaotiskas ciklas?

greiciausiai nustojus gerti D vel su ciklu bus chaosas 4u.gif
Atsakyti
o tai ner kokio kito vaisto men reguliavimui, bet O neslopinimui? unsure.gif nesuprantu, kodel ji israsineja norincioms pastoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(pink peony @ 2012 06 18, 17:55)
o tai ner kokio kito vaisto men reguliavimui, bet O neslopinimui?  unsure.gif nesuprantu, kodel ji israsineja norincioms pastoti  g.gif

ne ne, jis tinkamas naudoti, bet reikia pradeti gerti po O 4u.gif

o manes to neispejo.. ir siaip viena diena benuobodziaudama sakau pasiskaitinesiu kas per vaistas.. ir va kai atradau issigandau, kad slopinuos O ir nepastoju uztai ir meciau doh.gif blush2.gif aisku, negerai padariau... vis tik hormonai... bet tada nepagalvojau 4u.gif

jei tu zinai kada O po jos pradek gerti D 4u.gif bet ir dar pasiskaityk, nes tam tikra laika juos pagerus, negalima iskart nutraukt neisitikinus kad nera nestumo 4u.gif ir taip kiekviena cikla 4u.gif
nes jei pastotum iskart metus gali nestumas neissilaikyti. O jei butum nescia, tai turi gert ir toliau, tik dabar tiksliai nepamenu iki kada, bijau pameluot ar tik ne pirma trimestra.. bet cia gal kuri kita mane patikslins.
Atsakyti
RedOne, labai teisingai parasei, matosi teko susidurti su D gerimu ne viena cikla biggrin.gif O tai po to vel pradejai gerti ir tada nestuke.gif ? kaip ten issisprende po to metimo?
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2012 06 18, 19:10)
RedOne, labai teisingai parasei, matosi teko susidurti su D gerimu ne viena cikla biggrin.gif O tai po to vel pradejai gerti ir tada  nestuke.gif ? kaip ten issisprende po to metimo?

nuejau cia pas UK daktara, tai jis mane ispeike kad sitaip zaidziu su hormoniniais vaistai blush2.gif kad cia kaip KT jei jau pradedi turi vartot ilgesni laika, o ne sugalvojau geriu, sugalvojau ne. Tai taip ir liko mano tos 3-4 pakuotes... dar ir dabar tebestovi.. blush2.gif
galvojau ana menesi pradet vel gerti D, sekiau BT dariausi OT bet taip O ir nesulaukiau... sakau gal cia zenklas, kad neprasidet su D doh.gif biggrin.gif
ziuresim ka sis menuo man atnes.

ir vis dar laukiam ir planuojam tiek laiko, kiek liniuote rodo 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(RedOne @ 2012 06 18, 21:18)
nuejau cia pas UK daktara, tai jis mane ispeike kad sitaip zaidziu su hormoniniais vaistai  blush2.gif kad cia kaip KT jei jau pradedi turi vartot ilgesni laika, o ne sugalvojau geriu, sugalvojau ne. Tai taip ir liko mano tos 3-4 pakuotes... dar ir dabar tebestovi..  blush2.gif
galvojau ana menesi pradet vel gerti D, sekiau BT dariausi OT bet taip O ir nesulaukiau... sakau gal cia zenklas, kad neprasidet su D  doh.gif  biggrin.gif
ziuresim ka sis menuo man atnes.

ir vis dar laukiam ir planuojam tiek laiko, kiek liniuote rodo  4u.gif

aa.. o as pagalvojau, kad cia gal naujoviska nestuke.gif liniuote.. blush2.gif

na, as tai manau, kad D yra geras dalykas visgi.. ir kad OT nieko nerode joks dar ne zenklas smile.gif pas mane jei iki 30 CD nebudavo O, tai as pradedavai gerti D, kad pagaliau mmm ateitu ir nereiktu ju dar belen kiek laukt...
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2012 06 17, 22:17)
ooo.. geras kl kiek man PRG buvo..  g.gif nepomento visai.. Tu pasakyk savo, gal tada ka atgaminsiu smile.gif
D vartodavau po O, tai cia kaip kuri cikla gaudavosi... paprastai nuo kokios 18-20 CD. Ir gerdavau po 2 tabl.
Pirma karta pastojau po 4 ciklu (nors D jau koki pusmeti geriau pastoviai ciklams reguliuoti ir ruosdamasi "planuoti"), bet buvo nesivystantis, tada buvo du anovuliaciniai ciklai, tai irgi mmm issaukdavau su D.. Galvojau ir trecias ciklas vel be O, pradejau gert D, o pasirodo O ivyko gal diena pries, tai kai laukiau jau mmm gavau II smile.gif Netgi D jau pora dienu negeriau... ale tfu tfu, prg rezervo matyt uzteko ir zirnis issilaike smile.gif po to D geriau iki 14 sav.

Mano ivairiai, mazdaug 17-23 nmol/l (lygtias siom normom, neturiu dabar kaip paziuret, bet cia tom normom kur O irodo kad ivyko kai buna virs 25) smile.gif

O nustatydavai su OT, BT ar dar kaip kitaip? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RedOne @ 2012 06 18, 19:00)
jei tu zinai kada O po jos pradek gerti D  4u.gif bet ir dar pasiskaityk, nes tam tikra laika juos pagerus, negalima iskart nutraukt neisitikinus kad nera nestumo  4u.gif ir taip kiekviena cikla  4u.gif

Labai jums aciu uz paaiskinima 4u.gif
Beda ta, kad savo O nelabai suprantu, nes mano ciklai buna 50 dienu, buna ir dar daugiau, tai reikstu, kad man reiktu laukti pvz kokios 45 dienos, kada ivyks O sad.gif ir tik tada gerti D.. Nors man ji butent ir israse gerti, kad mazinti ciklo dienu skaiciu ir ji gerti nuo 16 CD. Ojei kaip sunku doh.gif Pradejau matuoti BT, ziuresiu, ar paaiskes kada visgi vyksta pas mane ta O unsure.gif Tik dabar nebezinau, ar D gerti 16 CD kaip ir liepe, ar laukti, kai net neisivaizduoju, ar ji bus 30 ciklo diena, ar kokia 50 CD doh.gif

Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2012 06 18, 19:26)
jei iki 30 CD nebudavo O, tai as pradedavai gerti D, kad pagaliau mmm ateitu ir nereiktu ju dar belen kiek laukt...
oho, kaip tu cia gudriai thumbup.gif

QUOTE(pink peony @ 2012 06 18, 20:41)
Labai jums aciu uz paaiskinima  4u.gif
Beda ta, kad savo O nelabai suprantu, nes mano ciklai buna 50  dienu, buna ir dar daugiau, tai reikstu, kad man reiktu laukti pvz kokios 45 dienos, kada ivyks O sad.gif ir tik tada gerti D.. Nors man ji butent ir israse gerti, kad mazinti ciklo dienu skaiciu ir ji gerti nuo 16 CD. Ojei kaip sunku  doh.gif Pradejau matuoti BT, ziuresiu, ar paaiskes kada visgi vyksta pas mane ta O  unsure.gif  Tik dabar nebezinau, ar D gerti 16 CD kaip ir liepe, ar laukti, kai net neisivaizduoju, ar ji bus 30 ciklo diena, ar kokia 50 CD  doh.gif
prasom i mane kreiptis tu blush2.gif

visko gali buti, nors manau uztektu ir maziau.. as BT matuojuos vos keleta ciklu, bet man O ivyksta apie 30 d (plius minus)
cia kazkuri menesi buvo 46CD tai O ivyko 32 CD. Kaip pavyzdi duodu, kad tau lengviau oriantuotis butu. Musu ciklai panasus, tai speju ir tau panasiai O turetu vykti... aisku jei tavo ciklas virs 50 dienu gali O sulaukt ir 45 diena..
tai ir tau panasiu metu turetu vykti O g.gif ir man mmm ateina mazdaug po 11-15 dienu
ana menesi ciklas buvo trumpiausias is visu kiek pamenu 38 dienos, bet O man neivyko, gal del to mmm atejo anksciau.

tik man keista kodel tau butent nuo 16CD ji gerti reiktu g.gif jei O tau tikrai daug veliau vyksta g.gif jei ji vyksta.
nebent pradejus gerti D susireguliuotu ir O ? g.gif bet tada sakyciau kad isitikinimui kad ji tikra, o ne dirbtine ir D sukelta gal reiktu vistiek BT matuotis ar veliau kraujuko nuleist patikrinant ar tikrai ivyko O g.gif
cia jei jau kazka i sona numastau lai pataiso mane 4u.gif nes tarkim ana cikla tikrai jei ne BT ir OT buciau ne nepagalvojus kad galejau neovuliuoti.

o kada tau pas gine dabar reiktu pasirodyt?
tarkim as kai jau zinau kaip ka gerti D tikrai dabar su gine padiskutuociau.. kad kodel butent nuo 16CD
o tavo vietoje, pasitikslinimui gali paskirti dar viena diena pas ja.. sakytum kad pasiskaitei ir tau dabar daug neaiskumu kyla...
arba gal bandyciau pirma matuotis BT ir ziureti ar isvis O bus... o kita menesi pradet gert D.
arba matuotis BT ir po ivykusios O pradet gert D g.gif o kiek tau dienu reikia gert?
man buvo taip, kad 10 dienu geriau po dvi tabletes ir 15 dienu pertrauka, per kuria ateidavo mmm. Bet jokiu NT negadinau, nes manes niekas nebuvo ispeja, kad reikia isitikint kad ne nestuke.gif
nors kazkur buvo diskutuojama, kad kartais ir po 10 dienu ne visi NT rodo vaiduoklius... labai slidus dalykas tas D.
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 06 18, 21:46)
Mano ivairiai, mazdaug 17-23 nmol/l (lygtias siom normom, neturiu dabar kaip paziuret, bet cia tom normom kur O irodo kad ivyko kai buna virs 25) smile.gif

O nustatydavai su OT, BT ar dar kaip kitaip? smile.gif

nea, as vistiek nepamenu, kiek ten pas mane buvo doh.gif
o as matavau BT ir po to dar OT pradejau daryt smile.gif tai vieninteli karta, kai OT parode II pasirodo ir pastojau biggrin.gif

QUOTE(pink peony @ 2012 06 18, 22:41)
Labai jums aciu uz paaiskinima  4u.gif
Beda ta, kad savo O nelabai suprantu, nes mano ciklai buna 50  dienu, buna ir dar daugiau, tai reikstu, kad man reiktu laukti pvz kokios 45 dienos, kada ivyks O sad.gif ir tik tada gerti D.. Nors man ji butent ir israse gerti, kad mazinti ciklo dienu skaiciu ir ji gerti nuo 16 CD. Ojei kaip sunku  doh.gif Pradejau matuoti BT, ziuresiu, ar paaiskes kada visgi vyksta pas mane ta O  unsure.gif  Tik dabar nebezinau, ar D gerti 16 CD kaip ir liepe, ar laukti, kai net neisivaizduoju, ar ji bus 30 ciklo diena, ar kokia 50 CD  doh.gif

na, gyd nuo 16 CD skiria kaip is vadovelio, nes O "turetu statistiskai buti" 14 CD.. bet realybej taip toli grazu nera... o jei ciklas 50 d, tai labai galimas daiktas, kad O is viso nera, tiesiog po tiek laiko mmm galiausiai pramusa.. Del to as tiek nelaukdavau ir po kokiu 30 d jau pradedavau gerti D, nes ner prasmes ilgiau laukt ir gaist laika.
Papildyta:
QUOTE(RedOne @ 2012 06 18, 23:05)
nors kazkur buvo diskutuojama, kad kartais ir po 10 dienu ne visi NT rodo vaiduoklius... labai  slidus dalykas tas D.

va va, del to as gerdavau ilgiau... nu nes labai baisu budavo nutraukt D, kad o jei netycia nestuke.gif , tai kad nepabegtu zirnis...
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2012 06 18, 21:08)
na, gyd nuo 16 CD skiria kaip is vadovelio, nes O "turetu statistiskai buti" 14 CD.. bet realybej taip toli grazu nera... o jei ciklas 50 d, tai labai galimas daiktas, kad O is viso nera, tiesiog po tiek laiko mmm galiausiai pramusa.. Del to as tiek nelaukdavau ir po kokiu 30 d jau pradedavau gerti D, nes ner prasmes ilgiau laukt ir gaist laika.

bet tada kokia ten per gydytoja, jei aiskiai mergina sako, kad jos ciklai tokie ilgi, o ji vistiek vadovaujasi vadoveliais g.gif

o tau buvo dvi ryskios OT juosteles? ax.gif
nes bent jau man OT nesuryskeja iki kontrolines... nors kai buna netoli jos BT man panasiai ir pakyla... bet va vistiek nezinau ar tai pilnaverte O g.gif niekad nejau tirtis.

ir pink peony patarciau isigyti ovuliacijos testuku, bent man jie labai padeda.... mazdaug nuo 15CD imu testuotis, ir jei matau kad vos blanki juostele zinau kad BT dar artimiausiom dienom nekils, o kai jau ima rysket, tai tikiuos ir BT suolio 4u.gif taip ir tau butu lengviau orientuotis 4u.gif
vat ana menesi mano juosteles buvo toookios mizernos, kol galiausiai kaip is giedro dangaus atejo mmm biggrin.gif tikrai ju tada nelaukiau, bet apsidziaugiau kad bent nesvaiste mano laiko.
Atsakyti