QUOTE(pink peony @ 2012 06 18, 12:13)
As dar su vienu klausimeliu apie D 
Man gyd israse D gerti 3 ciklus, kad menesines susireguliuotu ir isivaziuotu bei kad sutrumpetu ciklai (nes dabar 45 dienos ir daugiau). Bet iskilo klausimas, ar tikrai po tu triju ciklu Duphaston gerimo jie taip ims ir susireguliuos/isivaziuos ir sutrumpes?
Kazkaip manau, kad D tam kartui ir tam ciklui padeda reguliuotis, o kai jo nebegersiu - vel bus chaotiskas ciklas?

Man gyd israse D gerti 3 ciklus, kad menesines susireguliuotu ir isivaziuotu bei kad sutrumpetu ciklai (nes dabar 45 dienos ir daugiau). Bet iskilo klausimas, ar tikrai po tu triju ciklu Duphaston gerimo jie taip ims ir susireguliuos/isivaziuos ir sutrumpes?

Kazkaip manau, kad D tam kartui ir tam ciklui padeda reguliuotis, o kai jo nebegersiu - vel bus chaotiskas ciklas?
va butent taip man ir buvo... D vartojau tris menesiu nuo spalio menesio. Tuo metu ciklas buvo 26 dienos

ir dabar mmm trunka 45-50 dienu... tik anas ciklas buvo ypatingai ir neiprastai trumpas 38 dienos, bet be O (matuoju BT tai tikrai zinau kad O neivyko)
siaip bent jau man ta gine buvo sakius gert D iki kol pastosiu, bet va netycia rasta info kad stabdo O ir priverte nutraukt D
neisigilinau iki galo tuo metu, plius gine neispejo kad pradeciau gert po O
sviestas sviestuotas, tikiuos supratot ka cia bandziau parasyt