Mano ciklai buvo mazdaug susireguliave, ir trukdavo nuo 45 d iki 65. (cia vadinu as susireguliavimu, nes nuo pat paauglystes jie labai sutrike).
Bet nuo praeitu metu gruodzio pradejom galvoti apie kudiki, o sausio gale buvo paskutines mano mmm. Joms nepasirodzius kreipiausi i gyd ir geguzes 29 diena pradejau gerti Duphaston, 10 tableciu po viena dienoj. Po tu 10 dienu, dar praejus trims - pasirode ilgai lauktosios

Gydytoja man liepe gerti tas D is viso 3 ciklus nuo 16 CD, aiskiai traktuodama, kad ciklai susireguliuotu ir YPAC, kad jie sutrumpetu. As jos aiskiai paklausiau, ar geriant D imanoma susilaukti vaikelio, ji man tai vienareiksmiskai patvirtino.
Taip pat paciai pasiteiravus, ar nereiktu dar plius kokiu tyrimu pasidaryti, ji man surase, kokiu reiketu. Dali ju pasidariau 4CD, progesterono ir prolaktino laukiu 21 dienos, kada eisiu darytis. Tik va, kaip jus patartumete, ar 16 CD pradeti gerti D, ar palaukti bent iki tos 21 dienos, kol bus paimtas kraujas tyrimams? Nes man gyd sake, gali gerti D, neva ten kazkaip neitakos tu tyrimu

Taip pat, cia pasidomejus, ir pasiskaicius jusu patirciu, paskambinau savo gyd, ir tiesiai sviesiai jos paklausiau, ar Duphaston nenuslopins ovuliacijos, kadangi labai norime susilaukti mazylio, ji man kategoriskai paneige, sakydama, kad jokio slopinimo O D nesukelia

Ko pasekoje esu ganetinai pasimetus, nes informacija pasiskaityta cia, vienareiksmiskai skiriasi nuo info pasakytos mano gines.
Del to, kad man liepe gerti nuo 16 CD, man irgi nelogiska, nes ciklai labai ilgi

RedOne, o kokio jautrumo OT naudoji? Reiks isigyti ir man

Papildyta:
QUOTE(MildukasK @ 2012 06 18, 22:12)
o jei ciklas 50 d, tai labai galimas daiktas, kad O is viso nera, tiesiog po tiek laiko mmm galiausiai pramusa.. Del to as tiek nelaukdavau ir po kokiu 30 d jau pradedavau gerti D, nes ner prasmes ilgiau laukt ir gaist laika.
hmmm, tai galimas dar daiktas, kad man galimai O isvis nevyksta, nes ciklai tokie ir yra apie 50 dienu ir daugiau

O koks tyrimas kraujo nustato ar O ivyko ar ne?