Įkraunama...
Įkraunama...

BIOSILK produkcija

QUOTE(shopingas @ 2010 08 22, 02:19)

Gal galit palyginti silka su tuo coconut oil?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 08 24, 11:31)
Gal galit palyginti silka su tuo coconut oil?smile.gif

milk... ax.gif Palygint negaliu, nes tas dvi aprasytas priemones tik ant rankos parduotuvej pabandziau. Bendrais bruozais tik galiu parasyt apie si: konsistencija kiek tirstesne nei Biosilk, kvepia man zymiai skaniau ir dar pasirode, kad lengvoka perdozuot (t.y. reikia tikrai maziau nei silko). Bet cia tik ant rankos pabandzius taip pasirode.

O Biosilk pabandziau vakar ant plauku - kiek per daug ant rankos uzpyliau, sutepiau dregnus plaukus ir bedziunant nusprendziau, kadl iks toks riebaliukas. Bet nieko - isdziuvo visiskai, nesusiriebalave niekur, slidus, svlenus plaukuciai thumbup.gif Aisku visokiu smulkiu pasisiausimu man nesuglotnino (pvz anteneliu styranciu), bet turbut jis tam per lengvos konsistencijos... g.gif O kas mane labiausiai atstumia, tai sio silko kvapas - nu toks fe fe fe, vos prisiverciau tept ant plauku. Net nezinau ar noresiu sunaudot visa buteliuka. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 08 24, 15:53)
milk...  ax.gif Palygint negaliu, nes tas dvi aprasytas priemones tik ant rankos parduotuvej pabandziau. Bendrais bruozais tik galiu parasyt apie si: konsistencija kiek tirstesne nei Biosilk, kvepia man zymiai skaniau ir dar pasirode, kad lengvoka perdozuot (t.y. reikia tikrai maziau nei silko). Bet cia tik ant rankos pabandzius taip pasirode.

O Biosilk pabandziau vakar ant plauku - kiek per daug ant rankos uzpyliau, sutepiau dregnus plaukus ir bedziunant nusprendziau, kadl iks toks riebaliukas. Bet nieko - isdziuvo visiskai, nesusiriebalave niekur, slidus, svlenus plaukuciai  thumbup.gif Aisku visokiu smulkiu pasisiausimu man nesuglotnino (pvz anteneliu styranciu), bet turbut jis tam per lengvos konsistencijos...  g.gif O kas mane labiausiai atstumia, tai sio silko kvapas - nu toks fe fe fe, vos prisiverciau tept ant plauku. Net nezinau ar noresiu sunaudot visa buteliuka.  ax.gif

O kokia kainelė to Coconut oil?
Atsakyti
o tema apie ką?
Biosilk atrodo g.gif
Atsakyti
Labai gundausi ir as isbandyti ta Biosilk silka bigsmile.gif O sakykit ji reikia tepti ant dregnu ar ant sausu plauku ? Jei kas uzsisakinejot is ebay, tai is ebay.com ar ebay.co.uk ?
Atsakyti
QUOTE(honey-- @ 2010 08 27, 10:39)
Labai gundausi ir as isbandyti ta Biosilk silka  bigsmile.gif  O sakykit ji reikia tepti ant dregnu ar ant sausu plauku ? Jei kas uzsisakinejot is ebay, tai is ebay.com ar ebay.co.uk ?

Parasyta ant pakuotes,kad naudoti ant sausu arba ant dregnu plauku. As tepu dar dregnus smile.gif Jei matau poreiki, veliau ant sausu dar patepu.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 08 24, 15:53)
O kas mane labiausiai atstumia, tai sio silko kvapas - nu toks fe fe fe, vos prisiverciau tept ant plauku. Net nezinau ar noresiu sunaudot visa buteliuka.  ax.gif

o man jo kvapas fantastinis bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 08 27, 14:02)
o man jo kvapas fantastinis  bigsmile.gif  wub.gif

Tai as apie poveiki savo plaukams galeciau pasakyti bigsmile.gif O kvapas toks ne itin..
Atsakyti
Na del poveikio nekeiciu nuomones - plaukuciai blizga (bet ne labiau nei su kitom priemonem), labai lengvai issisukuoja, lieka slidus. Bet kvapas vistiek nelabai, tik jau ipratau ir nepurto taip kaip pirma karta, bet vistiek nemalonus. Na sunaudosiu as ta banke smile.gif
Atsakyti
Fantastiškas daiktas wub.gif Labiausiai patinka, kad galima tept per visą plauką nebijant kad suriebalins, o su anksčiau naudotais serumais net tekdavo antrą kartą galvą perplaut per daug serumo prikleckinus ax.gif
O ir kvapas toks specifinis, bet skanus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fanfanė: 29 rugpjūčio 2010 - 01:07
Įsigijau ir aš 15ml Biosilk šilką wub.gif Labai faini plaukučiai palieka kai jį užtepu smile.gif Kol kas esu labai patenkinta. Galbūt ateity didesnį kiekį įsigyti reikės.. thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas bandet Biosilk putas plaukams? Idomu butu atsiliepimus isgirsti 4u.gif
Atsakyti