Įkraunama...
Įkraunama...

BIOSILK produkcija

QUOTE(shopingas @ 2010 10 04, 01:44)
O man tai kvapas gryna slykstyne pradzioj buvo, dabar jau ipratau, bet nera skanus tikrai.  schmoll.gif

man tai jis į vyriškus kvepalus pigius tokius neša.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Nepasakyčiau, kad kvapas man patinka,bet šlykštus irgi nėra... Tik va galėtų jis nebūti toks intensyvus ir trumpiau laikytis, nes laikosi visą dieną, iki kito plaukų plovimo laugh.gif

Šiaip tas šilkas man patinka, nors jį naudoti pradėjau visai neseniai. Plaukai nuo jo švelnučiai, lyg ir puresni, žvilga, gražiau krinta... o ir pačios priemonės laaabai nedaug reikia. Kol kas tik privalumus galiu vardinti rolleyes.gif
Atsakyti
O man labai patinka kvapas ir patinka švelnumas, kurį jis suteikia. Bet po kelių užtepimų jau supratau, kad jokio stebuklo jis mano plaukams nedarys - čia tik kaip koks papuošimas biggrin.gif Išsiplauni plaukus, primaitini viskuo, o šilką gali panaudoti kad žvilgėtų, kvepėtų, gražiai kristų plaukučiai ir tiek. Na bent jau man, kai aš šviesiaplaukė tiesiaplaukė esu smile.gif
Atsakyti
Na, silikonas turi ir minimalią apsauginę funkciją, ne tik sulyginimui plaukų ir žvilgesiui.
Šiek tiek (realistiškai) apsaugo nuo karščio, "suklijuoja" plauko žvynelius (cuticle), tad manipuliuojant plaukus yra mažesnė tikimybė, kad tie žvyneliai bus pažeisti, nubyrės, dėl ko plaukas gali tapti pažeistas ir apskritai nulūžti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 04 spalio 2010 - 17:48
Sakykit kaip tą šilką naudoti, ar ant drėgnų ar sausų plaukų?
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 10 10, 21:25)
Sakykit kaip tą šilką naudoti, ar ant drėgnų ar sausų plaukų?

Galima ir vienaip, ir kitaip - aš abiem būdais naudoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2010 10 10, 22:07)
Galima ir vienaip, ir kitaip - aš abiem būdais naudoju  mirksiukas.gif

As irgi smile.gif

Isplovus ant dregnu tepu aliejuka. Palaukiu koki 15 min,tada silka. Jei dar poreiki jauciu,jau tepu ant beveik sausu plauku (silka).
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 10 10, 23:47)
As irgi smile.gif

Isplovus ant dregnu tepu aliejuka. Palaukiu koki 15 min,tada silka. Jei dar poreiki jauciu,jau tepu ant beveik sausu plauku (silka).

Man nuo tokio kiekio aliejukų iš plaukų beliktų vienas didelis riebus plaukas laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2010 10 11, 12:07)
Man nuo tokio kiekio aliejukų iš plaukų beliktų vienas didelis riebus plaukas laugh.gif

biggrin.gif
Mano stori,ilgi,tai pats tas tiek tepti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 10 11, 14:33)
biggrin.gif
Mano stori,ilgi,tai pats tas tiek tepti biggrin.gif

Mano ploni, tiesūs, pusilgiai [žemiau pečių], tad turiu būti atsargi, kad nepritepčiau per daug, nes už kelių valandų gali atrodyti lyg neplauti... unsure.gif
Atsakyti
Jau keleta kartu pabandziau naudoti sias Biosilk priemones, tai galiu atsiliepima parasyti rolleyes.gif

user posted image
Kazkada klausiau atsiliepimu, bet niekas neatsiliepe unsure.gif Tai vat, as pagrinde putas naudoju garbanelems formuoti - man labai jos tinka ir patinka, nesulipina baisiai plauku, o svarbiausia - nesipurskia taip, kaip visos putos, o kiekvienu paspaudimu po truputuka putu islenda, toks jausmas, kad jos ne aerozolines, o su pompa yra viduj ax.gif

user posted image
Tiek prisikaiciau atsiliep9mu apie si silka, turejo buti superinis, bet....nesuprantu kodel?.. g.gif Na taip, galiukus kazkiek padailina plauku, bet lygiai ta pati daro ir visi kiti aliejukai... Sakau, gal jis labiau tinka tiesiaplaukems, pas mane tai siausalas ant galvos, neimanoma jokio blizgesio isgauti to silko pagalba.... Is tikro dar netiesinau - gal tada bus kazkas daugiau matyti, bet siaip antra karta tikrai nepirkciau schmoll.gif
Atsakyti
Plaukų galų aliejukas labai fanas dalykėlis smile.gif
Atsakyti