Įkraunama...
Įkraunama...

Ar moterims svarbus jų vyrų demesys?

Kitoje temoje išsirutuliavo diskusija apie žmonoms/draugėms jų vyrų rodoma/nerodoma demesį, tad nutariau, kad bus idomu padiskutuoti moterims šią temą.
Išsakykite ar Jums pakanka vyrų rodomo demesio, jei pakanka, koks pagrinde tai demesys, jei nepakanka,kokio noretumėte ir kodėl.
Atsakyti
Kaip gali nepatikti/buti nesvarbus vyro demesys?Aisku jei jis saikingas.
Megstu kai mano mylimasis demesingas. Kai sako komplimentus,kai matau kaip geidzia manes,kai `ne i tema` pasako myliu. Kai padaro kokia miela staigmenele,kai pagamina valgyti (:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BrandNewSmile: 05 rugpjūčio 2010 - 10:00
Aišku,kad svarbus.
Kartais kai pritrūkstu dėmesio,tai tokioj juoko fomoj sakau:"tu manes nemyli" verysad.gif biggrin.gif
Bet kas per daug irgi nesveika.Kai rodo per daug dėmesio,bent jau man nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
o man kazkaip nepatogu net kartais kai vyras demesi dideli rodo, net nezinau kokiai man tada buti..As turbut esu keistuole, bet man daug maloniau pasipykti, apsizodziuoti nei kaip balandeliais burkuoti kasdiena dienais dienos, per darbo pertraukas telefonu, susitikus namuose vel tas svelnumas neapsakomas, kalbejimas suplonintu balseliu..koktu ir nejauku man tada, lyg netikra kazkas.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleleee_ @ 2010 08 05, 22:20)
Aišku,kad svarbus.
Kartais kai pritrūkstu dėmesio,tai tokioj juoko fomoj sakau:"tu manes nemyli"  verysad.gif  biggrin.gif
Bet kas per daug irgi nesveika.Kai rodo per daug dėmesio,bent jau man nepatinka  schmoll.gif

Pas mane tas `tu manes nemyli` irgi firminis ;DD Tada issireikalauju biski demesio ;D
Atsakyti
O Jums priimtinas toks demesys kaip sakykim papuosalu dovanojimas, kvepalu, apatiniu..siaip be progos.. kaip staigmena..?
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2010 08 06, 11:08)
O Jums priimtinas toks demesys kaip sakykim papuosalu dovanojimas, kvepalu, apatiniu..siaip be progos.. kaip staigmena..?

O kodel turetu buti nepriimtinas?
Idomiai klausimas suformuluotas...
Man netgi labiau patinka, kai be progos. Nes kai yra proga, tai vistiek zinai, kad kazkas bus, tikesi, o kai be progos, tai tikra maloni staigmena gaunasi bigsmile.gif
Atsakyti
Labai priimtinas dalykas ((: Dar maloniau kai be progos. Tada nustebina. Mano brangusis man beveik visad dovanoja papuosalus ir esu labai patenkinta del to,kad paciai ju pirkti nereikia. Autore,o jusu vyrukas daro jums staigmenas?(:
Atsakyti
SM beveik kas antroj temoj rasit pasisakymu, kaip moterims truksta demesio, kad diedai sedi prie kompu, namie neiko nedaro ir pan.

Paskaicius, kazkaip kitaip pradejau ziureti i musu pora: moterys dazniausiai tikisi, kad vyrai parodys daugiau demesio ir tuo demesiu dazniausiai dziaugiasi. Vyras galvoja, va dirbu, parnesu zmonai pinigu, vakarais sedziu namie, po barus ir su kitom mergom nesitrankau, dar kokia lekste laikas nuo laiko suplaunu, galu gale vedziau, padariau jai vaika, kokiu dar meiles irodymu reikia blink.gif
Beje, kai atsiranda vaikai, tai tas pats vyras pradeda skustis, kad jam lieka tik trupiniai, nes moteris skiria visa demesi vaikams ir jei kas lieka nuo ju skiria arba sau arba jam.
Neapibendrinu, tiesiog tokie mano pastebejimai. Dziugu matyti, kad ne visi vyrai vienodo, kad yra nemazai ri tokiu, kurie rodo demesi, tikiuosi, kad ir toliau lepins savo mylimasias thumbup.gif

As, kaip ir dauguma tikriausiai, noriu, kad man rodytu daugiau demesio, kad butu daugiau siurprizu, dovanu, iskylu ir tt kai apie tai prasneku, MB sako, kad ir jis nori ax.gif
tai nusprendziau pradet rodyt pavyzdi, ziuresim kaip bus, ar padauges to demesio...
Atsakyti
Na as dovanu nuo jo dar nesu nieko gavus..ka jau kalbet apie kokius ten papuosalus ir t.t. Bet uztai gaunu kitoki demesi,rupestinguma,supratima,daznai gamina man ka nors valgyt,masazus daro ir t.t ax.gif
Bet kartais,taip truksta kokios staigmenos,kokios dovaneles unsure.gif Bet nieko.
Atsakyti
QUOTE(*badabum* @ 2010 08 06, 18:58)
Vyras galvoja, va dirbu, parnesu zmonai pinigu, vakarais sedziu namie, po barus ir su kitom mergom nesitrankau, dar kokia lekste laikas nuo laiko suplaunu, galu gale vedziau, padariau jai vaika, kokiu dar meiles irodymu reikia  blink.gif

kazkada seniai seniai po vienos kovo 8 vyras is darbo mane pasieme su glebiu geliu. Dabar tas glebys yra gerokaiiiiii sumazejas, bet uztat nuo vyro ta proga pradejau visada geliu sulaukti.
Ir galiu tik pasidziaugti, kad didejant vedyninio gyvenimo stazui, tas demesys pasipildo - pvz per vaiku gimtadienius geles pradejau gauti ir as. Gal ateis laikas, kai gimtadienio nereikes susiplanuoti paciai, o kazkas pasirupins, kas priziures vaikus, o mane paims isodins i masina ir nuves romantiskam savaitgaliui prie juros ( cia as savo trisdesimtmeti taip atsvenciau).
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2010 08 06, 12:08)

Man nepriimtinas, nes musu skoniai skirtingi, kiek yra pirkes, gal tik karta pataike, kad man patiktu. doh.gif Todel sakau visada, nori staigmena padaryti sugalvok kaip kartu mane i parduotuve nusitempti. Per eile metu ismokiau.
Atsakyti