Įkraunama...
Įkraunama...

Ar moterims svarbus jų vyrų demesys?

Kaip ten sako, kaip geles be vandens, taip moterys be vyru demesio vysta. Ir tai tiesa... vyro demesys labai reikalingas..
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2010 08 05, 10:44)
Kitoje temoje išsirutuliavo diskusija apie žmonoms/draugėms jų vyrų rodoma/nerodoma demesį, tad nutariau, kad bus idomu padiskutuoti moterims šią temą.
Išsakykite ar Jums pakanka vyrų rodomo demesio, jei pakanka, koks pagrinde tai demesys, jei nepakanka,kokio noretumėte ir kodėl.

kaip pradzioj draugystes rode-taip ir dabar biggrin.gif kiekviena karta stebina...va vakar ji bendradarbis zuvyte rukinta pavaisino-tai jis viena ir man parnese 4u.gif kaip smagu, kad zmogus masto apie tave bigsmile.gif neretai su gelytem gryzta ax.gif man demesio tikrai uztenka...ir myliu isgirstu ir kad pasiilgo (nors bunam nesimate kokia 6 valandas lotuliukas.gif )ir kad visa diena galvojo...ech ta meile wub.gif gryzes puola ne apie save, bet pirmiausia isklausia, kaip jauciuos, kas pas mumi gero, kaip diena praejo...o tada istempiu, kaip jam biggrin.gif bet dazniausia pas ji "nieko naujo" biggrin.gif o tipo jau pas mane daug naujo biggrin.gif
Atsakyti
Moterims svarbus ir jų vyrų, ir svetimų vyrų dėmesys. Čia svarbu ne vyras, o dėmesys lotuliukas.gif
Atsakyti
Padovanojo draugei jos vyras kveplaus.Drauge uoste uoste, nelabai koks kvapas.Issprudo:
-Aciu, brangusis, labai geras kvapas kojoms pasipurksti.
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 08 28, 18:37)
Padovanojo draugei jos vyras kveplaus.Drauge uoste uoste

biggrin.gif

arba kvepalu gamintojai turi gera jumoro jausma... arba drauge nescia...
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2010 08 06, 12:08)
O Jums priimtinas toks demesys kaip sakykim papuosalu dovanojimas, kvepalu, apatiniu..siaip be progos.. kaip staigmena..?

Man labai patinka staigmenos be progos wub.gif ir nesvarbu,kad dažnai nepataiko,vis tiek smagu bigsmile.gif Niekada neparodau,kad nepatiko,tiesiog tyliai to daiktelio nusikratau blush2.gif O į temą manau dėmesys yra labai svarbus tiek vyrams tiek moterims smile.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad dėmesys ir yra santykiai. Jei vienas kitam neskirtume dėmesio, liktume kambariokais unsure.gif
Tiesa, įsigijus šunį man dėmesio gerokai sumažėjo, nes jis daug su šunimi užsiima, dresiruoja, treniruoja, tai man lieka gerokai mažiau laiko. Bijau ir pagalvot, kaip viskas pasikeičia atsiradus 2.gif
Atsakyti
QUOTE(palange @ 2010 08 29, 12:45)
Bijau ir pagalvot, kaip viskas pasikeičia atsiradus  2.gif

tada jus visa pasinersite i vaiko prieziura,vyrui neliks laiko.. gales sunimi ir toliau uzsiimti ir jus turesite ka veikti,neieskojus slieku ruroj biggrin.gif
Atsakyti