Įkraunama...
Įkraunama...

Ar moterims svarbus jų vyrų demesys?

QUOTE(*Liūtė* @ 2010 08 07, 00:04)
Man nepriimtinas, nes musu skoniai skirtingi, kiek yra pirkes, gal tik karta pataike, kad  man patiktu. doh.gif Todel sakau visada, nori staigmena padaryti sugalvok kaip kartu mane i parduotuve nusitempti. Per eile metu ismokiau.

pas mus panasiai buvo, nes nepatikdavao man nei jo isrinkti papuosalai, nei kvepalai, nei rubai, tai dabar visada reikia baksnoti pirstu, kad va sito noriu arba sito.
Nezinau, kas geriau ar gauti netiketai dovana, kuri galu gale nepatinka ir buna nenesiojama, ar kaskart paciai issirinkti, bet tada nebuna jokio siurprizo ir siaip lengviausias variantas vyrui, nereikia sukti galvos ir vaiksciot po parduotuves g.gif
Atsakyti
QUOTE(*badabum* @ 2010 08 07, 00:55)
pas mus panasiai buvo, nes nepatikdavao man nei jo isrinkti papuosalai, nei kvepalai, nei rubai, tai dabar visada reikia baksnoti pirstu, kad va sito noriu arba sito.
Nezinau, kas geriau ar gauti netiketai dovana, kuri galu gale nepatinka ir buna nenesiojama, ar kaskart paciai issirinkti, bet tada nebuna jokio siurprizo ir siaip lengviausias variantas vyrui, nereikia sukti galvos ir vaiksciot po parduotuves  g.gif

Tai siuprizas gali buti geles, ar susitaria su mano mama, kad dukra paziures, o mes lekiam i filma mirksiukas.gif bei visa kita veikla. Kazkokiu skanumynu pirkimas mirksiukas.gif Stringu, ar siaip smulkmiu.
Tiesiog gaila kvepalu kurie paskui atiduodami ar purskiama bet kur..
Atsakyti
Man nepakanka,noreciau jog vyras pirmas parasytu sms,nors viena per diena,geliu ar smulkios dovoneles per progas,ar seip karta per metus be progos...kokiu nors steigmenu kartais,nors karta per metus... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liūtė* @ 2010 08 07, 01:40)
Tai siuprizas gali buti geles, ar susitaria su mano mama, kad dukra paziures, o mes lekiam i filma  mirksiukas.gif  bei visa kita veikla. Kazkokiu skanumynu pirkimas mirksiukas.gif  Stringu, ar siaip smulkmiu.
Tiesiog gaila kvepalu kurie paskui atiduodami ar purskiama bet kur..

as bendrai snekejau, nelyginau visapusiskai musu situaciju.

na su gelem, anksciau kai dovanodavo, matyt per mazai demesio skirdavau ax.gif nes apsidziaugdavau, tada geles imesdavau i vaza ir po triju dienu dazniausiai ismesdavau, nes nuvysdavo. Tai MB padare isvada, kad man turbut geles nepatinka doh.gif siaip tai pries vestuves ilga laiko tarpa gyvenom skirtinguose miestuose ar net salyse, tai kaip ir nelabai budavo progu tas geles iteikti, per mano gimtadieni uzsakydavo kokia puokste per interflora, o dovana gaudavau kai susimatydavom.
O dazniausiai jis atvaziuodavo pas mane, tai as sukdavau galva, ka veikti, kur eiti ir tt.

Karta Sv. Valentino proga padovano apatiniu komplekta doh.gif mano oda labai baltai ir blyski, o jis man padovanojo pilkus/kakavinius apatinius su visokiais nerinukai. Nu gerai bent kad dydzius gerai atitaike, bet taip niekada as ju ir neuzsidejau, nes man jie tragiski, siurkstus, visai ne sexy ir i depresija varantys, tokius spalvu negaliu pakesti doh.gif Nu tai zmogus vel uzsigavo, kad stengesi ir neitiko.

Jau beveik 10m kaip kartu, ir kazko siais metais as uzsimanaiu, kad musu santykiai butu kaip pirmus menesius, kai jis man sms rasydavo, geles dovanojo visom progom, kai eidavom i restoranus ir kina kiekviena savaitgali ir pan. Nu bet va beda, kad mano brangusis pradeda virsti tikru diedu. Daug dirba, velai grizta is darbo, nera kada po parduotuves lakstyti. Nusprende, kad man geles nepatinka, o jei dovana pats isrinks - tai neitiks, na ir renkasi lengviausia iseiti as issirenku dovana, kuri man patinka, as organizuoju visokias iskylas, isejimus i kina, restorana ar koki koncerta. Kai paimu bilietus i teatra, eina kartu, nors mieliau aisku pamiegotu. doh.gif

Metams begant peremiau i savo rankas visa "uzklasine" veikla ir nezinau, kaip savo "dieda" atversti i jaunuoli ir paskatinti rodyti iniciatyva ir paciam,kazka organizuoti ar padaryti siurpriza g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *badabum*: 07 rugpjūčio 2010 - 17:41
QUOTE(*badabum* @ 2010 08 07, 18:40)

Metams begant peremiau i savo rankas visa "uzklasine" veikla ir nezinau, kaip savo "dieda" atversti i jaunuoli ir paskatinti rodyti iniciatyva ir paciam,kazka organizuoti ar padaryti siurpriza  g.gif

Manau, kad savo pavyzdziu geriausia ismokyti rodyti demesi .. 4u.gif
Atsakyti
apskritai tai reiktu pradeti nuo saves...kaip ir visur kitur, beje...
pacioms moterims reikia gal daugiau demesio jiems skirti, aisku jei tas vyras TIKRAI to vertas...bet jei aklba eina apie grazius santykius, tai vien moterims noreti is vyro visko kas grazu tai mazu maziausiai nesazininga...ir paciai daryti gera kitam, ypac mylimam / gerbiamam, ect. zmogui, yra dar maloniau nei is kt gauti... 4u.gif

ai, o i tema biggrin.gif tai beabejo- vyru demesys net lb reikalingas!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 08 rugpjūčio 2010 - 13:21
Is ties,yra labai malonu padaryti kokia staigmenele savo mylimam zmogui wub.gif
Cia apie ta demesi vienas kitam..Kartais pasidarom sau tokius romantiskus vakarus. Isvaziuojam i soda kur nei vieno zmogaus nera namie,kur galime jaustis laisvai,nevarzomai. Yra taip gera kai gali demesi skirti tik savo mylimam zmogui,megautis vienas kitu,gerti vyna is vienos taures,lepinti masazais..ehh wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BrandNewSmile: 09 rugpjūčio 2010 - 19:11
QUOTE(BrandNewSmile @ 2010 08 09, 20:11)
Kartais pasidarom sau tokius romantiskus vakarus. Isvaziuojam i soda kur nei vieno zmogaus

kiek aru sode?
Atsakyti
Zemdirbyste nori uzsiimti pas mus?
Atsakyti
Žinoma, kad vyro dėmesys svarbus.
Kaip ir žmonos dėmesys vyrui ko gero ne mažiau yra svarbus.
Atsakyti
Man patinka vyru demesys. Ne tik mano, bet ir kitu. Kodel turetu nepatikti?
O kodel patinka, cia jau tikriausiai kiekvienai aisku rolleyes.gif
Atsakyti
Man irgi patinka ne tik saviskio, bet ir kitu vyru demesys wub.gif Ir atsakant i tema, tai man jis tikrai labai svarbus. Kai gaunu vyru demesio, pati jauciuosi kazkaip pakyleta thumbup.gif Ir kaip moteriai labai malonu, kai pakalbina gatveje, ar paflirtuoja vyras blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavasario.gaiva: 12 rugpjūčio 2010 - 19:49