QUOTE(*Liūtė* @ 2010 08 07, 01:40)
Tai siuprizas gali buti geles, ar susitaria su mano mama, kad dukra paziures, o mes lekiam i filma

bei visa kita veikla. Kazkokiu skanumynu pirkimas

Stringu, ar siaip smulkmiu.
Tiesiog gaila kvepalu kurie paskui atiduodami ar purskiama bet kur..
as bendrai snekejau, nelyginau visapusiskai musu situaciju.
na su gelem, anksciau kai dovanodavo, matyt per mazai demesio skirdavau

nes apsidziaugdavau, tada geles imesdavau i vaza ir po triju dienu dazniausiai ismesdavau, nes nuvysdavo. Tai MB padare isvada, kad man turbut geles nepatinka

siaip tai pries vestuves ilga laiko tarpa gyvenom skirtinguose miestuose ar net salyse, tai kaip ir nelabai budavo progu tas geles iteikti, per mano gimtadieni uzsakydavo kokia puokste per interflora, o dovana gaudavau kai susimatydavom.
O dazniausiai jis atvaziuodavo pas mane, tai as sukdavau galva, ka veikti, kur eiti ir tt.
Karta Sv. Valentino proga padovano apatiniu komplekta

mano oda labai baltai ir blyski, o jis man padovanojo pilkus/kakavinius apatinius su visokiais nerinukai. Nu gerai bent kad dydzius gerai atitaike, bet taip niekada as ju ir neuzsidejau, nes man jie tragiski, siurkstus, visai ne sexy ir i depresija varantys, tokius spalvu negaliu pakesti

Nu tai zmogus vel uzsigavo, kad stengesi ir neitiko.
Jau beveik 10m kaip kartu, ir kazko siais metais as uzsimanaiu, kad musu santykiai butu kaip pirmus menesius, kai jis man sms rasydavo, geles dovanojo visom progom, kai eidavom i restoranus ir kina kiekviena savaitgali ir pan. Nu bet va beda, kad mano brangusis pradeda virsti tikru diedu. Daug dirba, velai grizta is darbo, nera kada po parduotuves lakstyti. Nusprende, kad man geles nepatinka, o jei dovana pats isrinks - tai neitiks, na ir renkasi lengviausia iseiti as issirenku dovana, kuri man patinka, as organizuoju visokias iskylas, isejimus i kina, restorana ar koki koncerta. Kai paimu bilietus i teatra, eina kartu, nors mieliau aisku pamiegotu.
Metams begant peremiau i savo rankas visa "uzklasine" veikla ir nezinau, kaip savo "dieda" atversti i jaunuoli ir paskatinti rodyti iniciatyva ir paciam,kazka organizuoti ar padaryti siurpriza