Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

sveikutes.. niu ka, matau jog panasu, kad neteksim dar vienos planuotojos.. Agnieshkute linkiu, jog NT tik rysketu ir poryt jau butu galima uztvirtintai sveikinti 4u.gif
Atsakyti
Norejau dar pasiteirauti tu, kuriuos su elekroniniu term matuojates; jus po liezuviu temp matuojates su juo? Nes ant maniskio tai parasyta instrukcijoj, kad po liezuviu reikia laikyti... g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linukas-0131: 07 rugpjūčio 2010 - 11:53
nesvarbu koks termometras, bet patikimiausia matuoti BT yra isangeje arba makstyje. burna labai jau netiksli BT matavimui.
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkute @ 2010 08 07, 07:56)

Na va o cia jusu teismui
user posted image
Na as tai matau, gal cia is to didelio noro blush2.gif

Na ir realiai tai gal geriau matosi

matau matau matau bigsmile.gif
tyliai sveikinu ir linkiu kad tik rysketu mirksiukas.gif

QUOTE(auxxe @ 2010 08 07, 10:40)
sveikutes.. niu ka, matau jog panasu, kad neteksim dar vienos planuotojos.. Agnieshkute linkiu, jog NT tik rysketu ir poryt jau butu galima uztvirtintai sveikinti  4u.gif

o kaip tu kas naujo mirksiukas.gif
labas rytas mergytes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 08 07, 11:54)
nesvarbu koks termometras, bet patikimiausia matuoti BT yra isangeje arba makstyje. burna labai jau netiksli BT matavimui.

Nu tai va, kad pasimatavau dabar burnoje - 36.8 ; o pasimatavau isangeje ; 37.4
kiek matuoju, tiek skirtinga temp rodo... kazkoks jis man visai nepatikimas blink.gif o gyvsidabriniu nebepardavineja sad.gif
Atsakyti
linukas taip ir turi buti, burnoje visada zemesne nei isangeje ar masktyje. viskas cia norma wink.gif

jolantida o as ka, ilsiuosi LT. esu manau 5 DPO, tai skaiciuoju, jog grizti tureciau i UK 10 CD.. butu super duper, pats tinkamiausias laikas ND smile.gif o pati BT nebematuoji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auxxe: 07 rugpjūčio 2010 - 12:06
QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 08 07, 11:00)
Nu tai va, kad pasimatavau dabar burnoje - 36.8 ; o pasimatavau isangeje ; 37.4
kiek matuoju, tiek skirtinga temp rodo... kazkoks jis man visai nepatikimas  blink.gif o gyvsidabriniu nebepardavineja sad.gif

tai kam tu matuoji ir cia ir cia .pasirrink viena matavimo vieta ir viskas.nereiks sukti galvos mirksiukas.gif as visa laika matuodavau su elektroniniu ir jis man thumbup.gif
nes burnoje tempa visada bus daug zemesne nei isangeje ar makstyje mirksiukas.gif todel ir normalu toks skirtumas rolleyes.gif
parasiau ta pati ka ir auxxe lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(auxxe @ 2010 08 07, 11:05)
jolantida o as ka, ilsiuosi LT. esu manau 5 DPO, tai skaiciuoju, jog grizti tureciau i UK 10 CD.. butu super duper, pats tinkamiausias laikas ND smile.gif o pati BT nebematuoji?

na tikrai pataikytum tiesiai ant piko thumbup.gif
o as viena karta susigundziau paziureti ar jau O buvo pamatavau tai dabar jau negaliu sustoti lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantida: 07 rugpjūčio 2010 - 12:10
Aciu, mergytes, nuraminot mane smile.gif Kadangi matavausi diena, tai gal isviso siandienos rodmenis isimsiu, nes visai jie nieko nepasako (kadangi diena matuoti); ziuresim ka ryt rodys smile.gif

Ok, lekiu veziu gaudyti prie ezero;
Gero visoms savaitgalio 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
jolantida o grafikiukas kur? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 08 07, 11:14)
jolantida o grafikiukas kur? smile.gif

http://www.fertility...com/home/2f4469 va ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 08 07, 13:09)
Aciu, mergytes, nuraminot mane smile.gif Kadangi matavausi diena, tai gal isviso siandienos rodmenis isimsiu, nes visai jie nieko nepasako (kadangi diena matuoti); ziuresim ka ryt rodys smile.gif

oi tai jaei diena matavai tai tikrai nerasyk, nes netikslus rodmenys, juk reik matuot ryte tik pabudus
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 08 07, 11:17)
oi tai jaei diena matavai tai tikrai nerasyk, nes netikslus rodmenys, juk reik matuot ryte tik pabudus

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti