Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(auxxe @ 2010 08 07, 12:01)
neirida del to grafikelio, tai as manau, jog O breziama negerai.. manau ji buvo 25 CD, o ND galbut buve 26 CD nakti, o pazymeti kaip kad jau kita diena..

nu sitaip tai jau reliau atrodo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 08 07, 14:01)
neirida del to grafikelio, tai as manau, jog O breziama negerai.. manau ji buvo 25 CD, o ND galbut buve 26 CD nakti, o pazymeti kaip kad jau kita diena..

aš manau, kad čia ne visi ND sužymėti ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 08 07, 14:01)

nu jeigu taip tai tada suprasciau, bet as nebuciau garantuota nei programa nei tavim del O laiko biggrin.gif nezinau kuri teisi , bet pagal rezultatus , tikeciau tavim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 08 07, 12:04)
nu jeigu taip tai tada suprasciau, bet as nebuciau garantuota nei programa nei tavim del  O laiko  biggrin.gif  nezinau kuri teisi , bet pagal rezultatus , tikeciau tavim  biggrin.gif

as irgi kai pasiziurejau tai ir pagalvojau kad O buvo 25CD ax.gif nes man labiau panasu kad O tada buvo.o BP daznai nusigrybauja i pievas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantida: 07 rugpjūčio 2010 - 13:08
QUOTE(jolantida @ 2010 08 07, 14:08)
as irgi kai pasiziurejau tai ir pagalvojau kad O buvo 25CD  ax.gif nes man labiau panasu kad O tada buvo.o BP daznai nusigrybauja i pievas  smile.gif

eee kibo man reik FF zymeti BT g.gif bet ten as nic nieko nesuprantu doh.gif bet kolkas tai man BP visai gerai viska breze g.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 08 07, 12:19)
eee kibo man reik FF zymeti BT  g.gif  bet ten as nic nieko nesuprantu  doh.gif  bet kolkas tai man BP visai gerai viska breze  g.gif

an buvo kazkuri cikla kad breze O 10 CD kai tuo tarpu OT teigiami buvo 14-15CD mirksiukas.gif ir siaip yra grybaves ne karta ,man tai labiau FF patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantida @ 2010 08 07, 14:30)
an buvo kazkuri cikla kad breze O 10 CD kai tuo tarpu OT teigiami buvo 14-15CD  mirksiukas.gif ir siaip yra grybaves ne karta ,man tai labiau FF patinka  ax.gif

o pagal BT kaip buvo? nes as OT nelabai pasitikiu
Atsakyti
Prisiduo su savo BT 4u.gif
http://www.babyplan....mp;t=1281182525
Kažkaip ir aš dėl O su BP negaliu sutikti g.gif , o ką jūs manot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2010 08 07, 15:03)
Prisiduo su savo BT  4u.gif
http://www.babyplan....mp;t=1281182525
Kažkaip ir aš dėl O su BP  negaliu sutikti  g.gif , o ką jūs manot  mirksiukas.gif

nu man tai atrodo kad teisingai, ir pagal OT ir pagal BT manau BP teisingai nubreze
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 08 07, 15:18)
nu man tai atrodo kad teisingai, ir pagal OT  ir pagal BT manau BP  teisingai nubreze

O aš galvoju kad 14 cd įvyko O, nu gal klystu g.gif
Atsakyti
jolantida, jutute, su jumis jau keturios mergytes su 10 DPO thumbup.gif lauksim visos atomazgu ir nelauksim kartu mm wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Belissima @ 2010 08 07, 16:55)
jolantida, jutute, su jumis jau keturios mergytes su 10 DPO thumbup.gif lauksim visos atomazgu ir nelauksim kartu mm wub.gif

Oi kaip norėčiau 4u.gif
Atsakyti