Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Kaip manot mergytes, mano O laikas grafikelyje dar gali pasikoreaguoti? blush2.gif
Atsakyti
Labas matuotojos smile.gif

Nieko nesuprantu su savo ciklu, FF jau seniausiai nubreze O linija, bet BT kazkokia kiestoka pagal anuos cikus biski zemoka nei iprastai tokiai Dpo. BP visai net linijos nezada duoti man blush2.gif ka jus manote apie mano grafikeli? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irute1984: 12 rugpjūčio 2010 - 08:53
QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 08 12, 09:45)
Kaip manot mergytes, mano O laikas grafikelyje dar gali pasikoreaguoti?  blush2.gif

Manau gali

QUOTE(irute1984 @ 2010 08 12, 09:51)
Nieko nesuprantu su savo ciklu, FF jau seniausiai nubreze O linija, bet BT kazkokia kiestoka pagal anuos cikus biski zemoka nei iprastai tokiai Dpo. BP visai net linijos nezada duoti man  blush2.gif  ka jus manote apie mano grafikeli?  g.gif

Kadanti iš praeitų grafikų tik vieną temperatūrą matau biggrin.gif tai man atrodo kad normaliai čia nubrėžė
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 08 12, 09:45)
Sveikos,

Antroj fazėj pasitaiko visokių tokių išskyrų, ypač implantaciniu laikotarpiu ax.gif

nezinau tikrai, kaip cia kas... o tai kada ir kur ta mano O tada? ND bet kokiu atveju siandien privalomi ax.gif
Atsakyti
irute BP tikriausiai bresti O rytoj ruosiasi jei dar kyli pora dienu veliau nei FF nubreze. bet tai vel eilini karta neatitiks isskyru smile.gif mana FF gerai brezia 4u.gif
Atsakyti
bandziau ivesti BP ryt anukstesne tempa tai vistiek nebres ryt dar linijos. Na gal ir reiktu tyketi FF g.gif seip tai dar vakar ir uzvakar pilva maude kaip pries mm jau atrode kad tuoj tuoj pramus, sian jau normoje viskas tai va ir susibalamutojau visiskai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lekitra @ 2010 08 12, 10:00)
nezinau tikrai, kaip cia kas... o tai kada ir kur ta mano O tada? ND bet kokiu atveju siandien privalomi ax.gif

Ar aš maišau ar tau pagal folikulo dydį turėjo savaitgalį ovuliuot? g.gif Tai gal ir buvo kai brėžia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 08 12, 07:45)
labas rytas, na siandien pakilau, bet manau dar nepakankamai, kad galima butu ko gero tiketis  blush2.gif

Gerai, net labai gerai pakilai, tik laikykis 4u.gif

QUOTE(angel08 @ 2010 08 12, 09:09)
sveikutes,as graziai einu tiesiaja smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif

Labas rytas, pasigiriu, kad dribtelėjau, tiek iš to mano pakilimo ir naudos verysad.gif Nuo vakar jaučiu jau stiprų PMS, regis tuoj 13 ciklą atidarysiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2010 08 12, 09:26)
Gerai, net labai gerai pakilai, tik laikykis 4u.gif
thumbup.gif  thumbup.gif

Labas rytas, pasigiriu, kad dribtelėjau, tiek iš to mano pakilimo ir naudos verysad.gif Nuo vakar jaučiu jau stiprų PMS, regis tuoj 13 ciklą atidarysiu verysad.gif

dribtelejimas laikui ir vietoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane26 @ 2010 08 12, 10:30)
dribtelejimas laikui ir vietoj mirksiukas.gif

Na, man atrodo, kad trečioje fazėje dribtelėjimų neturėtų būti g.gif ir klausimas ar bepakilsiu, o gal vėl šoliuosiu kaip praeitą ciklą doh.gif
Atsakyti
Man is tikruju kuo toliau, tuo labiau atrodo, kad tie visi karsciai musu visu BT veikia ir del to jos taip suoliuoja, kad net suprasti negali nei kas, nei kaip, nei kada...

Savaitgali dar didesni karsciai ateina, taip kad mergaites, laikykites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2010 08 12, 09:35)
Na, man atrodo, kad trečioje fazėje dribtelėjimų neturėtų būti g.gif ir klausimas ar bepakilsiu, o gal vėl šoliuosiu kaip praeitą ciklą doh.gif

as matau dribtelejima, kuris panasus i implantacini 7 DPO smile.gif
Atsakyti