Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Garbane26 @ 2010 08 12, 10:38)
as matau dribtelejima, kuris panasus i implantacini 7 DPO smile.gif

Na, tikiuosi, kad taip ir yra 4u.gif
Atsakyti
tamsiaplauke ir tau sveikinimai su mergaiciuke wub.gif ech kaip faina..
Atsakyti
auxxe ne čia pataikei mirksiukas.gif
Atsakyti
oi dabar pati pamaciau biggrin.gif biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RenataJ. @ 2010 08 12, 09:22)

Grazus tavo grafikelis, arteja NT mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkute @ 2010 08 12, 12:25)
Grazus tavo grafikelis, arteja NT mirksiukas.gif

Na arteja, taip noretusi vestuviu metuku proga padovanoti MB dovanele ax.gif be to, jis vakar klausia juokais, ka jam padovanosiu... butu geriausia dovana, manau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 08 12, 10:20)
Ar aš maišau ar tau pagal folikulo dydį turėjo savaitgalį ovuliuot? g.gif Tai gal ir buvo kai brėžia mirksiukas.gif

turejo ovuliuoti savaitgali arba pirmadieni, nu veliausiai antradieni (gine taip sake), bet man tom dienom ir visi O pojuciai buvo... O dabar grizau is miesto, galva plysta pusiau, nueinu i WC ir vel tas pats, kas vakar. Visokiausiu isskyru, pasirinkimas didelis doh.gif maziau nei vakar, bet lygiai tokios pat, bet dar tik puse dienos tepraejo schmoll.gif kas cia darosi? nezinau schmoll.gif bet BT snd vos pakilo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lekitra @ 2010 08 12, 13:07)
turejo ovuliuoti savaitgali arba pirmadieni, nu veliausiai antradieni (gine taip sake), bet man tom dienom ir visi O pojuciai buvo... O dabar grizau is miesto, galva plysta pusiau, nueinu i WC ir vel tas pats, kas vakar. Visokiausiu isskyru, pasirinkimas didelis doh.gif  maziau nei vakar, bet lygiai tokios pat, bet dar tik puse dienos tepraejo schmoll.gif  kas cia darosi? nezinau schmoll.gif  bet BT snd vos pakilo  doh.gif

gal kokie nesklandumai su bakterijom... sunku pasakyti, kas darosi... g.gif tikekimes, kad viskas tvarkoj.
Atsakyti
QUOTE(RenataJ. @ 2010 08 12, 13:19)
gal kokie nesklandumai su bakterijom... sunku pasakyti, kas darosi... g.gif tikekimes, kad viskas tvarkoj.

kad jokiu blogu rezultatu gine nerado, pasidarem tyrimus nuo visko, jokiu itartinu isskyru nera, kaklelis grazus ir svarus... tai kas belieka, tik laukti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lekitra @ 2010 08 12, 13:20)
kad jokiu blogu rezultatu gine nerado, pasidarem tyrimus nuo visko, jokiu itartinu isskyru nera, kaklelis grazus ir svarus... tai kas belieka, tik laukti unsure.gif

Tuomet belieka laukti, ir tikekimes sulaukti palankiausio rezultato ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 08 12, 08:40)
oo.. kaip idomu  4u.gif o galima butu ir man nustatyti?  blush2.gif

man i az mirksiukas.gif
Atsakyti
Atejau pasveikinti Belissimos su puikiom ziniom! 4u.gif Lai buna sklandus tau nestumas!
Atsakyti