Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Neirida dar turi laiko kilti mirksiukas.gif

O as jau nieko nebezinau, niekada neturejau tokiu trumpu ciklu, viskas kazkaip issiderine, kad jei ir skaiciuot kokia gimdymo data net nemokeciau su tokiu ciklu biggrin.gif Siaip nekantri as esu juodai, bet... si karta specialiai jokio testo nepirkau, nors vakar tiesesi ranka ji paimti, neemiau.
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 08 13, 08:36)
laba ryteli,prisiduodu ir as savo kritimus. Regis pabaiga aiski verysad.gif

Aistuzele  thumbup.gif  grazus grafikelis,manaubs laiminga pabaiga mirksiukas.gif

kol nera mm visada yra sansu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(RenataJ. @ 2010 08 13, 08:43)

o ka reiskia tie tavo sokinejimai? tik aukstyn kilk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RenataJ. @ 2010 08 13, 07:43)
Labas rytas,

tu tik kilk ir kilk, saunuole  4u.gif
Aistuzele, grazus grafikiukas, gal kaip tik planetos atsisuko i tave si cikla  ax.gif
vis tiek manau, kad per anksti dar tau galutinai kristi... g.gif

O mano BT sviruoja, be to nepatinka, kad ji antroj fazej labai zema, kazkas su mano organizmu nutiko, ar tik nebus per tuos karscius hormonai sustrekave... doh.gif

o man atrodo tavo grafikiukas labai neblogas mirksiukas.gif
Atsakyti
As kazkaip netikiu laiminga pabaiga si cikla, labai jau zemai BT laikosi ir tas sokinejimas...matyt kazka reik remontuot mano organzme doh.gif Dar viena cikla pamatuju BT ir vedu savo organizma i servisa, tegu ziuri kas cia pagede g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2010 08 13, 08:29)

QUOTE(RenataJ. @ 2010 08 13, 08:43)

Na mergaites, tik nebandykit krist 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Beja, labas rytas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkute @ 2010 08 13, 08:51)
Na mergaites, tik nebandykit krist 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Beja, labas rytas blush2.gif

Labas rytas 4u.gif vis atsidarau tavo grafikeli pasigrozeti ax.gif
Atsakyti
Nestukes dabar papasakokit man, kokius pirmus pozymius pajutot, kai supratot, kad laukiates g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2010 08 13, 07:54)
Nestukes dabar papasakokit man, kokius pirmus pozymius pajutot, kai supratot, kad laukiates  g.gif

Jokių mirksiukas.gif apart dingusių mm ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Aš jau 10diena matuoju BT smile.gif ir turiu susikurusi grafikeli FF, tik negaliu ikelti paveiksliuko, nes darbe kažko nebeįleidžia į imageshack.us unsure.gif O Jūs gal galite pažiūrėti pačiame FF puslapyje, aš tai ten naujokė, tai kitų grafikiukų dar nemoku pažiūrėti doh.gif Norėčiau, kad kas maniškį grafikiuką pakomentuotų, nes jis toks laaabai nepastovus schmoll.gif ir vakar pasižymėjau vandeningas išskyras, nes ryte tokios atrodė, o jau vakare lyg ir kiaušinio baltymą priminė, nemoku aš dar savęs suprasti ax.gif
Atsakyti
labas rytas..
aistuzele laukiam laukiam II
ir kodel negali buti toks grafikelis kai jo reikia? lotuliukas.gif ir i III faze perejau doh.gif lotuliukas.gif tik deja vaikai is sventos dvasios neatsiranda biggrin.gif
http://www.fertility...com/home/20ea53
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auxxe: 13 rugpjūčio 2010 - 08:22
Labas rytas 4u.gif

Nekomentuoju savo BT blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Audra susirask FF laukeli Home Page Settings ir nukopijuok nuoroda is ten, tai mes ir matysim iskart grafikiuka per FF
Atsakyti