Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(auxxe @ 2010 08 13, 09:02)
Linukas taip, jei O anksciau, tai ir mm anksciau.. o pas tave ND atlikti, tai ko cia pergyveni? o del ND tai gal ne siandien, bet pvz koki ryt dar atlikit.. na de viso pikto jei netycia kazkas pasikeistu su O wink.gif

Tai va atlikinejam ND su ta viltim, kad dar kazkas pasikeis g.gif kas belieka 4u.gif
Tik kazkaip vistiek pikta, kad greiciausiai visgi organizamas mane isdure su savo ta ankstyva ir nelaukta tokiu metu O

O tie ND per tariama O tai cia vyras mano iniciatorius buvo (gal jis geriau jaucia mano O uz mane doh.gif ), nes as buvau linkusi "pasitaupyti" vaisingajam periodui doh.gif o jis po mm jau buvo manes pasiilges blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, pasakykit savo nuomone, kada man O buvo? ar dar nebuvo? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 08 13, 10:05)
labas rytas,mergytes  smile.gif  siek tiek dar palipejau http://www.babyplan.ru/profile/58300
AISTUZELE, manau kad savo mmm jau nesulauksi
NEIRIDA, dar ne pabaiga,pazigzagavai ir pakilk  4u.gif
RENATAJ ,iki mm dar yra laiko mirksiukas.gif
AGNIESHKUTE, nu labai grazus grafikiukas,dziaukis  nestuke.gif

bigsmile.gif grazu ax.gif dabar tiik laikykis.
O man iki mmm dar 3 dienos, ziuresim kas cia bus...
Atsakyti
Znetito VIP tai kai FF rodo visko daugiau, galimas O dienas, Tikimybes kiek esi nescia ir pan.
Lekitra gali visko buti, kad FF teisus del O g.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 08 13, 09:25)
Audra susirask FF laukeli Home Page Settings ir nukopijuok nuoroda is ten, tai mes ir matysim iskart grafikiuka per FF

AČIŪ 4u.gif
Bandau blush2.gif http://www.fertility...com/home/3059e2
PAPILDYTA: O pavyko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AUDRA86: 13 rugpjūčio 2010 - 09:16
QUOTE(lekitra @ 2010 08 13, 10:09)
Merginos, pasakykit savo nuomone, kada man O buvo? ar dar nebuvo?  verysad.gif

sunku pasakyti, nes kai man buvo toks grafikiukas FF breze, o tyrimai parode kad O neivyko . teko gerti dufa ir laukt mmm
grafikiukas
Atsakyti
ir man ismete vip lentele siand,tipo rodo siai dienai 10dpo 49 pts ankstyvo nestumo pozymiu,ar tame yra kiek tiesos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angel08: 13 rugpjūčio 2010 - 09:20
Sveikos,
QUOTE(Belissima @ 2010 08 12, 19:29)
zinai ka?  lotuliukas.gif  pastebejau kad sukurei gana vaisinga temuke wub.gif  ta tradicija reiketu pratesti 

Nu bile mačyjo biggrin.gif
Žinai, aš tai vis laukiu kol atsiras tokia kuri sukurs ir man vaisingus namučius lotuliukas.gif

QUOTE(Riedgute @ 2010 08 12, 20:15)
Tai va, paskutinės mmm buvo liepos 15, ciklas 31-32 dienos (II fazė apie 14 dienų), O turėjau apie liepos 30, dabar yra kažkur 12 DPO, pasidariau testą, yra II  Tik va dabar pastebėjau, kad mano išskyros nėra labai švarios, na tokios šiek tiek rožinės, bet nėra gausios, tiesiog pastebėjau ant popieriaus....  Kaip manot, gal čia po implantacijos man teplioja? 

Sveikinu wub.gif Pateplioja kartais ir nėštukėms, jei nebeteplioja jau tai manau gali būti rami ax.gif

QUOTE(aistuzele @ 2010 08 13, 08:34)
nu va, paziurejau, ziurim ka turim, nuo rugpjucio vaisingumo pikas prasideda, iskaitant rugseji, spali ir gruodi, na ziuresim, tikiuosi pries mane pacia neatsisuks visos planetos 

Žinai, grafikas tavo irgi rodo kad vaisingumo pikas, palyginus su praeitais tikrai gražiai viršuje laikosi thumbup.gif Lauksim NT mirksiukas.gif

QUOTE(AUDRA86 @ 2010 08 13, 09:17)
Aš jau 10diena matuoju BT  ir turiu susikurusi grafikeli FF, tik negaliu ikelti paveiksliuko, nes darbe kažko nebeįleidžia į imageshack.us  O Jūs gal galite pažiūrėti pačiame FF puslapyje, aš tai ten naujokė, tai kitų grafikiukų dar nemoku pažiūrėti  Norėčiau, kad kas maniškį grafikiuką pakomentuotų, nes jis toks laaabai nepastovus

Pažiūrėk 1 žinutėje ten rašo ir kaip galima įkelti kaip norodą grafikėlį mirksiukas.gif

QUOTE(irute1984 @ 2010 08 13, 09:31)
As is savo ciklo neko nesitykiu nes jis mano akimis keistas. BP is vis neduoda linijos, pagal FF jau 6 dpo bet sakyciau zemoka BT, jei FF nuemu vaisingas isskyras tada brezia 16 cd O, na visai jau susibalamutijau, nezinau kol ir tiketis 

Jei nesi tikra dėl išskyrų tai galėjo ir 16 cd būti, bet pagal išskyras dabar sakyčiau gerai FF brėžia ax.gif

QUOTE(lekitra @ 2010 08 13, 09:42)
va mano BT http://www.fertility...com/home/3075c0 ir http://www.babyplan.ru/profile/82009  g.gif

o kur O?kada ji buvo? kaip manot, kuri diena?
dziaugiuos tuo, kad bent nekrentu zemyn, bet, kur ta O???? 

Manau 11 cd kaip ir brėžia FF 4u.gif

QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 08 13, 09:47)
O as siand vel pakilau 
Tai reikia suprast, kad O buvo taip kaip ir brezia FF?
Gal tada jau neeikvoti OT ir jegu ND? Kaip manot?

Gali būti kad ten kur ir brėžia FF. Galit biškį apsiraminti su ND, visai pakanka kas 2-3 ir taip biggrin.gif O jei matysi kad galutinai užkilai tai išvis pagal norą ax.gif
Papildyta:
QUOTE(AUDRA86 @ 2010 08 13, 10:14)

Ovuliacijos dar nebuvo ax.gif Sužymėk ir kada mmm buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 08 13, 10:23)
Sveikos,

Manau 11 cd kaip ir brėžia FF 4u.gif

ir as buciau uz ta 11 CD pagal pojucius, bet nezinau net... Lauksim rytojaus ir t.t. Tikslios 100 proc. O nera, vat kas mane baugina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lekitra @ 2010 08 13, 10:36)
ir as buciau uz ta 11 CD pagal pojucius, bet nezinau net... Lauksim rytojaus ir t.t. Tikslios 100 proc. O  nera, vat kas mane baugina schmoll.gif

Pasidaryk 18 cd PRG tyrimą ir žinosi tiksliai ar buvo ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, pakomentuokite mano grafikeli, nes man tai tamsu, nes pirmas ciklas kai matuoju BT
user posted image

kaip suprantu O nebuvo, laukiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 08 13, 10:38)
Pasidaryk 18 cd PRG tyrimą ir žinosi tiksliai ar buvo ar ne mirksiukas.gif

O kur cia toki daikta daro? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(lekitra @ 2010 08 13, 10:39)
O kur cia toki daikta daro? blush2.gif

Jau radau, kad bet kokioj privaciojs klinikoj...Bus matyt dar, palauksiu, pamatuosiu, gal kas isryskes g.gif
Atsakyti