Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(julija_r @ 2010 08 20, 12:25)
Dideliausi sveikinimai!!!!!! Kaip as dziaugiuosi uz jus.  thumbup.gif  Lengvu tau likusiu meneseliu. Gaudau tavo virusiuka.  biggrin.gif

Net neabejoju, kad Jūsų laimė sukasi visai netoliese, labai linkiu kuo greičiau ją prisikviesti 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 08 20, 15:56)
Prisiduodu unsure.gif Apsivaisino tik vienas, nužliumbiau posmą sužinojus unsure.gif Ir parsivežiau namo savo vieną mažiuką ax.gif Dabar kryžiuoju viską, kas įmanoma ir laukiu cool.gif

Laikom kumščius mirksiukas.gif Daug poilsio ir ramybės 4u.gif
Atsakyti
Vic, jei nesunku, parasyk kokios pas jus buvo problemos? ir kokioj klinikoj vist tik pavyko? thumbup.gif
Atsakyti
laba smile.gif mergaites gal yra is jusu gyvenanciu ispanijoje,ir ten atlikusiu IVF?
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 08 20, 15:56)
Prisiduodu unsure.gif Apsivaisino tik vienas, nužliumbiau posmą sužinojus unsure.gif Ir parsivežiau namo savo vieną mažiuką ax.gif Dabar kryžiuoju viską, kas įmanoma ir laukiu cool.gif

Didziausi sveikinimai ir negalvok pergyventi, prisimink ribka - mes dar diskutavome, ar verta darytis ivf su vienu ir dauguma jau siule nutraukti viska. O ji surizikavo ir nestuke.gif . TAi kad aukstyn nosi mirksiukas.gif

Ir nebandyk darytis NT 12 dpi - jis meluoja biggrin.gif . RAmaus laukimo, viskas tik prasideda bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rusla_na @ 2010 08 20, 18:35)
Vic, jei nesunku, parasyk kokios pas jus buvo problemos? ir kokioj klinikoj vist tik pavyko?  thumbup.gif

Ilga istorija, jei sis kartas vis tik bus sekmingas ir mums pavyks, parasysiu prie sekmingu istoriju bigsmile.gif . Jei trumpai, tai si karta, neziurint i neigiamus antifosfolopidinio sindromo tyrimus, mane vis tik pripumpavo kraujo skystinanciais ir priedo paskyre dexametazona imunitetui slopinti - ir kol kas zirniukai manes neatsisake ax.gif . Net nezinau kieki ju ten yra ax.gif Bet kraujuoju verysad.gif , tai is tikruju, nezinia, kaip baigsis

Dariausi VK Vilniuje.

Klausykit, o kur inmama dingo, ji kaip ir pakartotinai turejo HCG darytis - ir jokiu ziniu g.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, už palaikymą wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
sveiki merginos smile.gif
nu tiek geru naujienu smile.gif as dabar grishtu is darbo ir pavalgius i lovyte grozio miego keliauju blush2.gif miegu kaip meshkute paskutine savaite smile.gif
merginops as ir siunciu virusiukus visoms gaudancioms 4u.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif

buvau hcg darytis 19 dpi tai buvo 922 ir daktaras nepasidave kol nepamate mazylio gimdoje smile.gif tai ta diena mes jau buvom 4 mm wub.gif dar ruosiames kita savaite pasirodyt ir trecia syk pasidaryti hcg ax.gif nu cia daktaro tokie nurodymai rolleyes.gif man belieka klausyt ax.gif

o gal kas zinot kiek laiko crinone reix vartoti?
Papildyta:
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 08 20, 19:02)
Ačiū, mergaitės, už palaikymą wub.gif  wub.gif  wub.gif

mano kumshtukai suspausti 4u.gif laikykis mergyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inmama @ 2010 08 20, 21:23)
buvau hcg darytis 19 dpi tai buvo 922 ir daktaras nepasidave kol nepamate mazylio gimdoje smile.gif tai ta diena mes jau buvom 4 mm  wub.gif  dar ruosiames kita savaite pasirodyt ir trecia syk pasidaryti hcg  ax.gif  nu cia daktaro tokie nurodymai  rolleyes.gif  man belieka klausyt  ax.gif

Papildyta:
mano kumshtukai suspausti  4u.gif laikykis mergyt smile.gif

Super naujienos thumbup.gif Sveikinu labiausiai wub.gif wub.gif wub.gif
Man crinone iki 12 savaitės sakė reikės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inmama @ 2010 08 20, 21:23)

dideliausi sveikinimai, saugokit save 4u.gif
man crinone iki 16 sav. ax.gif
Atsakyti
Tik naudokit crinon tiek, kiek reikia mirksiukas.gif Pvz.: dabar man visokios bedos spejama del progesterono stokos, t.y placenta normaliai nesusiformavo, vaikas pasieke 2 kg ir nebeauga doh.gif Nors atrodo naudojau iki 18 sav, bet pradejau veliau, gal tai ir turejo itakos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dizzy___: 21 rugpjūčio 2010 - 06:36
QUOTE(vic @ 2010 08 19, 02:26)
pasidariau HCG - 309  thumbup.gif  , siandien 18 dpi diena  clap.gif  Vis dar nedristu galvoti, kad bus viskas gerai, bet skaiciukai auga yess.gif \

GAlvoju, gal dar testa pasidaryti - tai norisi pamatyti pagaliau tas II  blush2.gif.
Per 15 metu tiek ju pridariau - ir ne karto nemaciau II  wub.gif

Vaje, Vic, buvau isvaziavusi prie juros, dabar grizau, skaitau kiek prirasyta ir laukiu Tavo deidejanciu skaiciuku! Ir sulaukiau! Tyliai tyliai sveikinu ir dziaugiuosi! nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2010 08 21, 09:00)
Vaje, Vic, buvau isvaziavusi prie juros, dabar grizau, skaitau kiek prirasyta ir laukiu Tavo deidejanciu skaiciuku! Ir sulaukiau! Tyliai tyliai sveikinu ir dziaugiuosi!  nestuke.gif  thumbup.gif

aciu, adrija1 4u.gif 4u.gif - kol kas ner su kuo - kraujuoju, tai gal ir neuzsikabins verysad.gif Ir skaiciukai nesidvigubina: 15 dpi - hcg 73, 18 - hcg 309, o turetu buti apie 600 verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vic @ 2010 08 21, 09:17)
aciu, adrija1  4u.gif  4u.gif  - kol kas ner su kuo - kraujuoju, tai gal ir neuzsikabins  verysad.gif Ir skaiciukai nesidvigubina: 15 dpi - hcg 73, 18 - hcg 309, o turetu buti apie 600  verysad.gif

vic, stiprybes tau, skaiciukai tikrai nera labai dideli, na, bet buna stebuklu 4u.gif
Atsakyti