QUOTE(wixi @ 2010 08 25, 12:02)
tai tuomet visiskai pirmai konsultacijai registruoja tik po menesio

mat mes pas Baiba kai sedejom, paskambino kazkokie zmones ir labai issamiai visko issiklausinejo apie kainas, grafikus ir t.t. ir Baiba jiems sake, kad pirma konsultacija truks apie valanda laiko, o jai uzsiregistroti galima tik rugs. 24 dienai... o kam tau issami konsultacija, jei jau esi buvusi "Embrions"? nemanau, kad reikia dar syki ziureti i tuos piesinukus ir klausytis gydytojo pasakojimu apie folikulu brandinimus, ovuliacijas, punkcijas ir t.t. man, tiesa sakant, per pirma vizita visas sis pasakojimas, kaip pirmokui, vos ne prailgo, nes pries tai buvau tiek informacijos nete prisirinkus, kad tikrai nieko naujo ten nesuzinojau
Ne tai man tie visi piesinukai irgi nedomina, bet pasikalbeti noriu apie ankstesni IVF, apie embrionus, kodel is 10 apsivaisinusiu tik 2 liko ir pan. Nes man niekas nieko pavasari neaiskino. Man punkcija ir isodinima kitas gydytojas dare, nes Treijsas i sskrido kazkur. tai dabar issiklausinesiu ar nebezada kur lekti, nebenoriu kad pradetu vienas, baigtu kitas. Ir siaip noriu paklausti kodel pvz. vyrui paselio nedare? Gal irgi reiketu pasidaryti
O del tyrimu LT, tai ten jie zymiai pigesni, neapsimoka daryti cia.
Gal galit kuri priminti kuria c.d. prolaktina tirtis reikia? Aciu