Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Singerita @ 2010 09 03, 15:01)
O šito nežinojau, pati gydytoja patarė važiuoti į Lenkiją Cetrodite, neminėjo jog ten kitoks, gal pati nežino. Gaila aišku, jau maniau solidžiai sutaupyčiau.

Pažiūrėjau tai ten 3 mg 195 zlotai, vadinasi atitinka musiškius 12 po 0,25.  blink.gif  Tik va kažin kokiam jie ten sunormavime, gal tiktų.  g.gif

Ale kaip issiaiskinti ar mums tiktu, a? g.gif Gal reikia gydytojo paklaust?
O kiek tau, singerita, reikia -man tai 0.25mg/1ml x 10vnt.?
Atsakyti
aš Gonalį iš embrions pirkau, tai už du pieštukus 450 ir 300 IU mokėjau 166,5Lvl, litais gaunasi apie 830lt, o lenkijoj tam neseniai įdėtam puslapiuke paskaičiavau, gaunasi apie 890lt
o lietuvoje, pažiūrėjau, man būtų kainavę dvigubai kai kur kaina rašo 1500-1700lt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2010 09 03, 15:45)
aš Gonalį iš embrions pirkau, tai už du pieštukus 450 ir 300 IU mokėjau 166,5Lvl, litais gaunasi apie 830lt, o lenkijoj tam neseniai įdėtam puslapiuke paskaičiavau, gaunasi apie 890lt
o lietuvoje, pažiūrėjau, man būtų kainavę dvigubai kai kur kaina rašo 1500-1700lt blink.gif

Kokiam cia puslapiuke? Gal tas mano vaikinukas ir iki ten nulektu.. smile.gif

Papildyta:
Tikiuosi negausim velniu, kad labai jau issipletem... blush2.gif g.gif
Viktoriuk, matau esi-taigi kokie skaiciukai? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2010 09 03, 11:49)
Viktoriuk, matau esi-taigi kokie skaiciukai?  wub.gif

Nėra dar, nebus dar pora valandų
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2010 09 03, 14:45)
Ale kaip issiaiskinti ar mums tiktu, a?  g.gif  Gal reikia gydytojo paklaust?
O kiek tau, singerita, reikia -man tai 0.25mg/1ml x 10vnt.?

Man 5 vnt tų standartinių tai reiškias po 0,25. Tai va nežinau žiūriu ir nesuprantu tiktų ar netiktų, aš tai be stimuliacijos pas gydytoją neisiu nėra kaip paklausti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2010 09 03, 13:49)
Kokiam cia puslapiuke? Gal tas mano vaikinukas ir iki ten nulektu..  smile.gif

tam kur pati prieš kelias žinutes rašei 4u.gif
bet aš mažesnį kiekį pirkau nei 900Iu, pas mane gavosi 750IU
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2010 09 03, 15:52)
Man 5 vnt tų standartinių tai reiškias po 0,25. Tai va nežinau žiūriu ir nesuprantu tiktų ar netiktų, aš tai be stimuliacijos pas gydytoją neisiu nėra kaip paklausti.  g.gif

Pabandysiu paklausti daktariuko telefonu... Ale jauciu neatsakys tiksliai, nematydamas rankoje doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ailima @ 2010 09 03, 15:56)
tam kur pati prieš kelias žinutes rašei  4u.gif
bet aš mažesnį kiekį pirkau nei 900Iu, pas mane gavosi 750IU

Atsiprasau, Ailima, ne taip supratau... 4u.gif Jau net akys buvo suzibusios, kad dar pigiau kazkur yra... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2010 09 03, 14:12)
Man jų akcija tai nereali atrodo, 3 mg už 195 zlotus.  blink.gif

Cetrodite

Prie įpokavimo komplekto rašo: "Opakowanie:
1 fiolka z proszkiem + 1 ampułka z rozpuszczalnikiem "
Tai man taip atrodo,kad čia bus tas standartinis vienas buteliukas kaip ir pas mus kurį reikia leistis. Nes aš cebtrotide leidaus 4 kartus-visada jis buvo po 0,25. Nu tada gaunasi panašiai kaip pas mus kaina...arba reikia paskambinti arba parašyti emeilu gal?

Dar prie tos pačios vaistų instrukcijos rašo: " Cetrotide 0,25 mg należy stosować zgodnie z podanymi wskazówkami, jeśli lekarz nie zaleci inaczej".
Taip kad čia greičiausiai suklaidino su tais 3mg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dijav: 03 rugsėjo 2010 - 14:09
QUOTE(avilte @ 2010 09 03, 15:06)
Pabandysiu paklausti daktariuko telefonu... Ale jauciu neatsakys tiksliai, nematydamas rankoje doh.gif

Tai va aš ir pati nelabai įsivaizduoju kaip tai atrodo, nors man tiek daug nereikia, bet kai už tokią kainą tai gerai būtų. bigsmile.gif Parašyk jei sužinosi.
Papildyta:
QUOTE(Dijav @ 2010 09 03, 15:06)
Tai man taip atrodo,kad čia bus tas standartinis vienas buteliukas kaip ir pas mus kurį reikia leistis. Nes aš cebtrotide leidaus 4 kartus-visada jis buvo po 0,25. Nu tada gaunasi panašiai kaip pas mus kaina...arba reikia paskambinti arba parašyti emeilu gal?

Neina suprasti, bet 3 mg nėra 0,25 mg, ar jie čia ką primaišė. Ir kaina pirma buvo 795 zlotai, juk 0,25 mg tikrai tiek nekainuoja. schmoll.gif Kaina tada tokia pati gaunasi jei ten 0,25 mg, gaila o sakė jog ten jis labai pigus. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singerita: 03 rugsėjo 2010 - 14:13
Jauciu, kad cia tas pats 0.25mg. Tuomet kaina mazesne LT doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 09 03, 14:50)
Nėra dar, nebus dar pora valandų

Viktoriukas, ramiai laukiam skaičiukų, juk MonaiJ testas irgi rodė vieną baslį, o Hcg parodė priešingai biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, merginos 4u.gif
gal per anksti dar dziugauti, bet lendu ir as nedrasiai is savo pogrindzio smile.gif noriu tarti gera zodi snaigutems ir pakelti VK reitingus smile.gif
atsisildem savo ledinukus rugpjucio menesi - is 4 atsilo visi, tik vienas prasciau dalinosi, tad isodino 3.
jau 10 dpi testas parode gan ryskias II, o siandien, 14 dpi, hcg atsakymas 782 wub.gif
sodinta buvo visiskai naturaliam cikle, tik po sodinomo kasdien vartoju crinone ir aspirina.
galva neisnesa, kad su manim cia viskas vyksta... saunuoles snaigytes wub.gif

1 IVF man darytas gruodzio menesi, tada isodino 2, o 8 vaikucius uzsalde. Procedura baigesi nesekme - nors ir kabinosi nestumas, bet laaaabai silpnai ir galu gale nutruko. Turim dar 4 ledinukus velesniam laikui wub.gif

labai dideles sekmes visoms bandancioms ir planuojancioms! 4u.gif
Atsakyti