Įkraunama...
Įkraunama...

Ikrai

QUOTE(Agniska @ 2008 05 17, 14:18)
Na, ypatingo nieko nežinau,bet aš juos paprieskoniuoju žuvų prieskoniais,ir kepu,man labai skanu,jie šiek tiek paskrunda,traška burnoje,niam niam 4u.gif

QUOTE(foox @ 2008 05 20, 01:30)
as irgi labai megstu juos tiesiog vienus keptus, net nezinojau kad yra kazkokie is ju patiekalai

nlb supratau... ir pirma karta girdziu kad ikrai kepami.....ai cia jus apie zalius kalbat doh.gif
tada supratau biggrin.gif
o gal gali kas kokiu rimtesniu recepciuku parasyt, na apart tokiu kad uztepam svisto ant batono ir su ikrai kramsnojam....gal zinot kaip..kas nors idaryta ikrais...ar dar misraine kokia g.gif bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
dar vienas receptukas su ikrais: reikia, krabu lazdeles susmulkinti, sudeti raudonuosius ikrus ir sumaisyti su helmans majonezu ir tept ant pakepintos duonos (baltos). Galima ir ant ne kepintos. niam niam rolleyes.gif
Atsakyti

i 
FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti
QUOTE(Lona @ 2004 05 22, 10:05)
Man tai labai patinka ikrai, tie kur būna kai nusiperki karšto rūkymo strimeles. Fantastika. Ir dar patinka menkių kepenų ir ikrų paštetas, apie 3Lt kainuoja, bet labai skanu. Ir baltyminius valgau, bet jie gi ne tokie. Žodžiu, man patys pačiausi, kol tikrų neįperku, yra rūkyti karšto rūkymo strimelių, bet jū nevisada jose galima rasti, o jau kai randi, ach net dabar seilės tįsta.

Sitie man irgi labai skanus.Taip pat megstu silkes ikrus.Skaniausias patiekalas su ikrais:blyneliai su raudonais ikrais,apipilti trupuciu sviesto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2007 01 12, 09:11)
O kokie jusu visu atsiliepimai butu del dirbtini ikru? smile.gif

Aš dažniausiai irgi dirbtinius perku, labiau mėgstu raudonus.
Nežinau kodėl, bet man dirbtiniai skanesni už natūralius, nes jie tokio macnumo turi lotuliukas.gif
Bet šįkart apsigavau schmoll.gif Nusipirkau jūros dumblių juodųjų dirbtinių ikrų (nes draugė labai gyrė), na skonis įdomus. Bet suvalgius man nelabai gera pasidarė, nevirškino man jų, ir šaltis pradėjo purtyti kaip apsinuodijus verysad.gif
Todėl mečiau lauk, ir jaučiu dabar ilgam nenorėsiu jokių unsure.gif
Atsakyti
Mes darome sumustinukus:
Formine duona + lydytas surelis+ ikrai ( mums skaniausi raudoni). wub.gif
Atsakyti
Asmeniškai man dirbtiniai visiškai nepatinka schmoll.gif Skaniausi visgi lydekų naminiai. Tik juos tinkamai paruošti pakankamai sudėtinga. Bet už tai kas po to paragavę yra pirktinių nei į burną neima biggrin.gif
Atsakyti
Man skaniausi raudoni naturalus ikrai"Keta",valgom ikru sumustinukus su pakepintu batonu ir trupucio sviesto.
Atsakyti
Skaniausia ikrą valgyti tiesiai iš indelio dideliu šaukštu ir dar šampanu užgerti smile.gif čia mano svajonių pusryčiai, pietūs ir vakarienė. O kol kas pasitenkinu retkarčiais sumuštiniais: batonas, sviestas, raudoni ikriukai ir švieži krapai wub.gif
Atsakyti
o man irgi skaniau su duona nei su batonu. karta dariau taip : pakepinau juoda duona patepiau seimininkes sviestu plonai uzdejau raudonu ikru ir po lasiuka citrinos + sampanas. gal ir neiprasta, bet man buvo labai skanu. blush2.gif
Atsakyti
man skanu blynai (tiek lietiniai, tiek bulviniai) su raudonais ikrais. Perku 300 gr. po 28 Lt. Gal kas žino kur pigiau gauti?
Atsakyti
QUOTE(arlina @ 2011 07 03, 19:06)
man skanu blynai (tiek lietiniai, tiek bulviniai) su raudonais ikrais. Perku 300 gr. po 28 Lt. Gal kas žino kur pigiau gauti?

O kur čia už tokią kainą perki?
Atsakyti