Įkraunama...
Įkraunama...

Ikrai

sveikutes, mano vyras ir as labai megstam raudonuosius ikrus ir visada turim ju saldytuve (gaunam pigiau tongue.gif ), tik kad va jau kazkaip pradeda pabosti tepti ant duonos, gal kas zinot kokiu skaniu receptu, nustebinciau MB 4u.gif
Atsakyti
Gal skamba ne kaip, bet aš ikrus valgau su juoda duona rolleyes.gif ir citrina. Kas ragavo sakė, kad su batonu skaniau, bet tik ne man lotuliukas.gif
Atsakyti
Man skaniausi raudoni, ant prancūziško batono užtepu šeimininkės sviesto ir ikrus uždedu, labai skanu rolleyes.gif
Atsakyti
mamos siulau savo ikru recepteli,reik sviezios zuvies ikru,kiausinio,prieskoniu,miltu sumaisai blynine tesla ir kepi blynelius galima valgyti karstus ir saltus,uzsideti majonezo.labai labai paprasta o kaip skanu smile.gif pabandykit
as dariau net savo gimtadieniui mazus blynelius iskepiau, gavosi isgaubti tarsi dubeneliai dar ydejau raudonuju ir juoduju dirbtinu ikru labai graziai atrode ir visi gyre mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, mano vyras zvejys ir labai megsta visokius patiekalus is zuvytes,o ypac patink patiekaliukai is zuvyciu ikru,gal galit pasiulyti kokiu receptuku,as nesu niekada tokiu patiekaliuku gaminus,jo mama visada pasirupindavo patiekaliukais,bet as ir pati noreciau kazka idomaus pagaminti. gal atsiras mamyciu kurios gales man kazka patarti 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarakoniukass @ 2008 04 22, 18:40)
mamos siulau savo ikru recepteli,reik sviezios zuvies ikru,kiausinio,prieskoniu,miltu sumaisai blynine tesla ir kepi blynelius galima valgyti karstus ir saltus,uzsideti majonezo.labai labai paprasta o kaip skanu smile.gif pabandykit
as dariau net savo gimtadieniui mazus blynelius iskepiau, gavosi isgaubti tarsi dubeneliai dar ydejau raudonuju ir juoduju dirbtinu ikru labai graziai atrode ir visi gyre mirksiukas.gif

kepu tokius, tik man ju spalva negrazi schmoll.gif ir kietoki gaunasi, bet siaip skonis neblogas( gaila, seimyna nevalgo, reik man vienai dorot smile.gif )
Papildyta:

Su bet kokios spalvos ikrais darau tokius sumustinukus:
sutarkuoti fermentinio surio;
sutarkuoti virtu kiausiniu( su burokine tarka);
smulkiai, pusziedziais supjaustyti poro( galima patrinti saujoje, kad nebutu kieti);
ideti ikru ir majonezo ir uztepti ant batono ar sumustiniu duonos trikampiuku.
Skanaus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusaite: 28 balandžio 2008 - 20:59
gathering.gif o as tai valgau su jauis sumustinius ir kazkaip vis neatsibosta
Atsakyti
Na, ypatingo nieko nežinau,bet aš juos paprieskoniuoju žuvų prieskoniais,ir kepu,man labai skanu,jie šiek tiek paskrunda,traška burnoje,niam niam 4u.gif
Atsakyti
as irgi labai megstu juos tiesiog vienus keptus, net nezinojau kad yra kazkokie is ju patiekalai
Atsakyti
Kazkur valgiau lietinius blynus, ant kuriu uzmetyti raudonieji ikrai. Labai skanu.
Nors as tikrus raudonus ikrus galiu valgyt be nieko ax.gif
O jus cia apie tikrus ar dirbtinius daugiau kalbat?
Atsakyti
QUOTE(Lillly @ 2008 08 16, 12:04)
Kazkur valgiau lietinius blynus, ant kuriu uzmetyti raudonieji ikrai. Labai skanu.

ir labai dailiai atrodo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillly @ 2008 08 16, 13:04)
Nors as tikrus raudonus ikrus galiu valgyt be nieko ax.gif
O jus cia apie tikrus ar dirbtinius daugiau kalbat?

labai skanu lietiniai su ikrais,o namu salygom,tai receptukas toks:
istepti lietini blyna grietine,pageidautina riebesne doh.gif deti plona sluoksni raudonu ikru ir uzbarstyti smulkintais svogunais thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif susukti ir......niam niam
Atsakyti