Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

[quote=ilonux,2010 08 18, 12:15]

Maciau, kad vieni zmones kvartale turi, reiks prie progos paklaust, kur pirko. Bet man ju plastikine ciuozykla nelabai patiko, nes labai status nusileidimas, musu medine-metaline zymiai maloniau nusileidzia. Musu vienodos "Strevos" supynes+ciuozykla, tik mes emem pilna komplekta, o jie uzsisake plastikine ciuozykla. Beje, jie artimiausi pra kaimynai smile.gif

aga, mes ta ciuozykla jau isbande... blush2.gif Kadangi Gvidukas dar nelabai moka ciuozti, tai kelis kartus kaukstelejo galva, o tos mergaiciukes ipratusios, moka pristabdyti... Tai joms puikiai sekasi... Siaip smagi ciuozykla. Tik kur pirko nezinau... g.gif
beje, ilonux, kur reikia rasyti tuos prasymus dujoms: pas pirmininke ar duju ukyje?
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2010 08 18, 12:39)

Na va, dabar jau aisku 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pra @ 2010 08 18, 12:42)

aga, mes ta ciuozykla jau isbande...  blush2.gif Kadangi Gvidukas dar nelabai moka ciuozti, tai kelis kartus kaukstelejo galva, o tos mergaiciukes ipratusios, moka pristabdyti... Tai joms puikiai sekasi... Siaip smagi ciuozykla. Tik kur pirko nezinau... g.gif
beje, ilonux, kur reikia rasyti tuos prasymus dujoms: pas pirmininke ar duju ukyje?

Reikia vaziuoti i dujas, tik nezinau, i kuri kabineta, nes dabar ne namie esu, negaliu pasiziuret. Ir kaimynus reiketu paragint, kad daugiau zmoniu norinciu susirinktu, tada per 2011 m. ivestu. Man atrodo, kad reiketu pasiskambint i dujas ir pasiklaust, kur eiti reikia ir kokius dokumentus atsinest. Kiek pamenu, kad vienam sklypui ivadas kainuotu 5000 Lt.
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2010 08 18, 12:50)
Na va, dabar jau aisku  4u.gif
Papildyta:
Reikia vaziuoti i dujas, tik nezinau, i kuri kabineta, nes dabar ne namie esu, negaliu pasiziuret. Ir kaimynus reiketu paragint, kad daugiau zmoniu norinciu susirinktu, tada per 2011 m. ivestu. Man atrodo, kad reiketu pasiskambint i dujas ir pasiklaust, kur eiti reikia ir kokius dokumentus atsinest. Kiek pamenu, kad vienam sklypui ivadas kainuotu 5000 Lt.

aisku. 4u.gif
Atsakyti
Pas mus 200 l boileris, tai manau tikrai niekada nepritruksim, nes vyras irgi norejo mazesni 160 l pirkti, bet sveciavomes pas draugus ir ten kai nuejo paeiliui 5 asmenys praustys ir karsto vandeniuko jau kaip ir nebebuvo, tai pagalvojau, o jeigu seima pagauses tai geriau is karto didesni pirkti nei poto gailetis clap.gif bet aisku jiems pritruko, nes musu seima kaip sakant prisidejo tai manau 4 asmenu seimai pilnai uztenka 160 l wink.gif

Labukas, asaraa, mano tevu namas irgi Slengiuose wink.gif smagu, kad prisijungsi i buri rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal pasidalinsit info pagal kokius kriterijus rinkotes kieto kuro katilus g.gif kurie KKK geriau: tiesioginio degimo (viadrus ir kt), duju generaciniai (atmos ir kt) ar tie zvakes principo doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
aš su panašiu klausimu - pagal kokius kriterijus nuotekų valymo įrenginius renkantės? Mes tai apie http://august.lt/31august galvojam, viena mama (tik nepamenu kuri ax.gif ) irgi juos gyrė. gal kokios parodas žinot armiausiu metu, kur pasidairyt būtų galima?
Atsakyti
QUOTE(Simonne @ 2010 08 18, 15:10)
Sveikos  4u.gif

Gal pasidalinsit info pagal kokius kriterijus rinkotes kieto kuro katilus  g.gif kurie KKK geriau: tiesioginio degimo (viadrus ir kt), duju generaciniai (atmos ir kt) ar tie zvakes principo  doh.gif  doh.gif  doh.gif

O kodel nenorit dujinio katilo g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Simonne @ 2010 08 18, 16:10)
Sveikos  4u.gif

Gal pasidalinsit info pagal kokius kriterijus rinkotes kieto kuro katilus  g.gif kurie KKK geriau: tiesioginio degimo (viadrus ir kt), duju generaciniai (atmos ir kt) ar tie zvakes principo  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Mes tai rinkomes is tu katilu kur galima tik malkom kurenti, nes uosvis miska turi tad labai ir nesiblaskem emem duju generaciniu principu dirbanti Vigas katiliuka, bet pasirinkimo tikrai yra daug galvojom Visman imti, bet siek tiek per brangus atrode wink.gif

O siaip tikrai geras yra zvakes principo katilas, kaimynas turi tai sake per salcius ejo kas antra diena kurti, bet ji reik pilna prikrauti ir palikti tada veikimas ir pasimato kai pilna ikrova yra dar sake kazkiek ir anglies imesdavo, na bet cia jau jusu apsisprendimas kuom galesite ir noresite kurenti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ilonux @ 2010 08 18, 16:25)
O kodel nenorit dujinio katilo  g.gif ?

Na, siai dienai dujomis neapsimoka sildytis, nes kaina tikrai kandziojasi, zinoma, kas turi galimybiu tai tikrai sildykites tik dujomis ir mano vyras manau to noretu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2010 08 17, 23:00)
Va užeini pas statybininkes, visas naujienas sužinai  bigsmile.gif

Sveikos, tikiuosi visoms sekasi "kaip sviestu patepta"  biggrin.gif

Kas jau gyvenat namučiuose, noriu paklausti, ar pas jus nėra paskutiniu metu tokių JUODŲ kietų didelių VABALŲ, mane jau jie varo iš proto  doh.gif niekaip neatseku, iš kur jie atsiranda, nes daugiausia randu vonioj ir kažkaip jie vakarais išlenda... šiandien vakare jau kokius aštuonis užmušiau  doh.gif paguoskit prašau, kad čia tik šiaip vasariniai kokie, ir atėjus rudenėliui jų nebeliks, bei kaip su kais kovoti  unsure.gif
Kažkaip bute tokių nebuvo  g.gif kažkokie jie man nematyti  g.gif

laba,

pas mus irgi ju uzklysta i vonia, nes jie megsta dregme, bet tik vienas antras dar buvo tik uzejes i svecius biggrin.gif ir dazniausiai buna vasara kai nesildomos patalpos, o taip jie gyvena laukuose po akmenimis, kur vesu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes naujai prisijungusios ir senai cia bendraujancios,as vis paskaitineju,o parasyt dar neturiu ka,pamatukai sutvarkyti,komunikacijos pravestos,dabar laukiaam medienos ir tada prasides darbai smile.gif
norejau paklaust,o jus kai dejotes langus labai akcentavot is kur bus stiklo paketai? ir ar dabar zinot is kur jie (sabonio ar is etnos,o gal latviski?)ar tik kai susudejot langiukus tik tada pamatet,kad tai su pirstu antspaudais ar dar kas netaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2010 08 18, 16:25)
O kodel nenorit dujinio katilo  g.gif ?

Čia jau MB nuostata, nes pagal jį iš visų kuro rūšių malkomis bus pigiausia šildytis ax.gif o tuo labiau ir dujų greičiausiai mūsų kvartale nebus, nes nemažai geoterminiu šildosi
Papildyta:
QUOTE(ilona_24 @ 2010 08 18, 16:54)
norejau paklaust,o jus kai dejotes langus labai akcentavot is kur bus stiklo paketai? ir ar dabar zinot is kur jie (sabonio ar is etnos,o gal latviski?)ar tik kai susudejot langiukus tik tada pamatet,kad tai su pirstu antspaudais ar dar kas netaip  blush2.gif

Mes kažkaip labiau profilius žiūrėjom (jei gerai pamenu jie didesnis šalčio tiltas nei stiklo paketai), tai matyt mum pasisekė kad bent jau be pirštų antspaudų gavom. Siūlyčiau atsirinkti tinkiamiausių pasiūlymų trejetuką ir smulkiau pakapstyt kas ką iš ko ima mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos

iloniux kainos tu putekliu dar neaiskios, bet kazkur virs 1000lt tai tikrai, nes dabar jie renka norincius, tada rinks tiekejus ir perskambins ir siulys ka turi, o tada jau rinksies, siap geras dalykas, kas turi labai patenkinti ax.gif

tu juodu vabalu ir pas mus uzklysta, bet tik i skalbykla g.gif
Atsakyti