Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

Indruciuk, dėl to vandens užkaitinimo nežinau...o dėl tarpų - pas mus geri filtrai sudėti, bet vis tiek apsineša tie tarpai.
Kai klijavo mums virtuvėj grindų plyteles, tai pasakiau meistram, kad noriu be tarpų, tai pažiūrėjo į mane kaip į "durną bobą" - jiems žymiai daugiau darbo, plytelės aparici - bet vis tiek kažkiek kreivokos - tai kur jau virtuvinis dėjosi, matėsi, kad "nuvažiavo siūlės", nes dedant be kryžiukų, labai sunku plyteles lygiai dėti.
Atsakyti
Labas rytas. Sedziu su rytine kava smile.gif ir rasau jau is savo namuciu. Kaifuoju thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif ačiū visoms atsakiusioms 4u.gif turim jau boilerį dracize 160 l. thumbup.gif
QUOTE(virgutej @ 2010 08 19, 08:57)
Labas rytas. Sedziu su rytine kava smile.gif ir rasau jau is savo namuciu. Kaifuoju  thumbup.gif

baltaaiii pavydžiu... SVEIKINIMAI thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2010 08 18, 23:10)
Ilononux, ačiū už kvietimą, mielai kada užsuksiu (pasiskambinsiu) 4u.gif
Indruciuk, pas mane viena vonia balta, kita pusiau balta, tai jei pasidarysi siūles baltas, ypač grindų - tai žinok nieko gero ir gražaus  biggrin.gif Grindų siūlės labai greitai apsineša, norint, kad jos gražiai žiūrėtųsi, reiks apie jas nuolatos tupinėt/šveist.
Aš pasidariau siūles pilkas - tai nors nereik grandyt tų tarpų... bet yra kitas minusas - siūlės gaunasi gana ryškios, nebelieka tokio vientisumo, kaip baltos plyteles+balti tarpai 4u.gif

Esat visada laukiami 4u.gif Juk tooookie kandidatai i zentus mano merginoms thumbup.gif biggrin.gif
As irgi visur dariau pilkus tarpus ant grindu, jau buvau pasimokius bute, kad kokia bebutu grazi spalva, ji virsta murzinai pilka, o palaikyt idealia svara net neturint vaiku man buvo sudetinga...

QUOTE(indruciukas @ 2010 08 18, 23:25)
o jus nekaitinat karta per para vandens iki 70laipsniu kad bakterijos tos is l raides (nu uzkrito pavadinimas  doh.gif  blush2.gif ) zutu  g.gif

stai sias plytkas esu issirinkusi- siandien dar ermitaze aparici stende jas nuglosciau ir nuciupinejau  wub.gif  wub.gif

Tos bakterijos vadinasi legioneles, musu katilas kas kazkiek laiko jas naikina ikaitindamas vandeni...
Labai geras pasirinkimas plyteliu - pas mano kaimyne panasios, tai labai elegantiskai atrodo thumbup.gif

Labas rytas. Sedziu su rytine kava smile.gif ir rasau jau is savo namuciu. Kaifuoju  thumbup.gif

Kuo nuosirdziausi sveikinimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 08 18, 23:25)
... tai ir dabar prasysiu meistriuku,kiek imanoma mazesnius tarpus daryti tarp plyteliu (esu girdejus, kad visai be tarpu galima plytkas klijuoti  g.gif )ir desiu toki baltai murzina tarpa  g.gif ...

Kadangi pas mus 1a. grindys bus plytelem tai irgi noriu kad jos butu be tarpu. Bet mano vyras pasake, kad be tarpu negali buti, nes kazkas tada ten negerai, o kas negerai - nebeprisimenu doh.gif
Dar yra toks uzpildas tarpam uzpildyti, specialiai vonioms ir virtuvems. Jis yra ar silikono ar gumos pagrindu, zodziu, kazkoks toks keistas. Pas mus dabar virtuvej plytku tarpai juo uzpildyti, tai valosi thumbup.gif Ir spalvu irgi visokiausiu yra..
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2010 08 19, 07:57)

Su manim sedi biggrin.gif ?
Geras, kaip fainiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif (ach, nu ir man nebe uz kalnu tas jausmas ax.gif )

Sveikos visos bigsmile.gif

O pas mus tempai suleteja visai doh.gif . Visa praeita savaite dare tik kolonas ir arkas tarp virtuves ir saliono. Sia savaite nieks nevyksta, nes MB siaip turi reikalu visokiu, o musu darbininkelis uzpyle.

O siaip, vis lakstem prie juros, kol orai leido ir plyteles rinkausi. Taigi jau turim parsiveze thumbup.gif, is arsenalo. Mazosios voniai norejau gelsvu, tai jos vienspalves su kazkokiais kringeliais geltonesnio atspalvio. Siena, kur kriaukle suplanavau klijuot iki 115cm. aukscio, o kur vonia - iki virsaus. Veidrodis bus paprastas, priklijuotas prie sienos, tarp plyteliu. Nuo 115cm. sienos baltos bus. Kilimelius ir ranksluoscius turiu svelniai ruzavus (jei gerai pamenu biggrin.gif , nes is usa parsivezta).
Dar tamburui nusipirkom plytkas, parsiveziau dar i nama pasiziuret, tai iskart "prilipo", tokios kremines, sendintos, su rudais, samaniniais papeckiojimais, tokios nelygios. Tikiuosi, kad ant tokiu nesimatys iskart visi pasipurvinimai. Tai tokias pat, tik tamsesnes paemem ir skalbyklai.

Dar nuziurejau plyteles virtuvei, irgi sendintos, nelygios, nu mano skonio biggrin.gif , tik kaina 190lt linejoj g.gif . Bet virtuvei nedaug reikia rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 08 19, 00:40)
biggrin.gif dar kazkur skaiciau,kad nera brangios tos argono dujos,kad neapsimoka nepildyti ju ir geru vardu rizikuoti.....  g.gif  4u.gif

o mes turim draugą, kuris dirba su langais, tai sakė, kad dabar tų tarpu su argonu nebepildo... unsure.gif aišku, klientams tai nesakoma.. doh.gif
Papildyta:

jetus, kaip faina... wub.gif kada gi aš sulauksiu tos dienos.. doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastanka @ 2010 08 19, 10:00)
Kadangi pas mus 1a. grindys bus plytelem tai irgi noriu kad jos butu be tarpu. Bet mano vyras pasake, kad be tarpu negali buti, nes kazkas tada ten negerai, o kas negerai - nebeprisimenu  doh.gif
Dar yra toks uzpildas tarpam uzpildyti, specialiai vonioms ir virtuvems. Jis yra ar silikono ar gumos pagrindu, zodziu, kazkoks toks keistas. Pas mus dabar virtuvej plytku tarpai juo uzpildyti, tai valosi  thumbup.gif  Ir spalvu irgi visokiausiu yra..

na tai tau uzduotis issiaiskinti kodel negalim, ir kas ten per uzpildai tarpams biggrin.gif ax.gif blush2.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastanka @ 2010 08 19, 09:00)
Kadangi pas mus 1a. grindys bus plytelem tai irgi noriu kad jos butu be tarpu. Bet mano vyras pasake, kad be tarpu negali buti, nes kazkas tada ten negerai, o kas negerai - nebeprisimenu  doh.gif
Dar yra toks uzpildas tarpam uzpildyti, specialiai vonioms ir virtuvems. Jis yra ar silikono ar gumos pagrindu, zodziu, kazkoks toks keistas. Pas mus dabar virtuvej plytku tarpai juo uzpildyti, tai valosi  thumbup.gif  Ir spalvu irgi visokiausiu yra..

Negerai, kad susidet gali neidealiai graziai, nes jos juk nera 100% idealiai vienodos g.gif . Ir jei suduztu viena plytka, kaip ja iskrapstyt kai suklijuota be tarpu? Bet jei man patiktu, klijuociau be tarpu ir psio biggrin.gif
Apie tuos tarpus esu girdejus, bet vat konkreciai nieks nepasako apie juos g.gif
Dar kaimyne minejo, kad tiesiog ta paprasta uzpilda kazkuom reik nutept g.gif .
Nastanka, suzinok kas ten per uzpildai pas jus su ta guma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2010 08 19, 08:50)
Kai klijavo mums virtuvėj grindų plyteles, tai pasakiau meistram, kad noriu be tarpų, tai pažiūrėjo į mane kaip į "durną bobą" - jiems žymiai daugiau darbo, plytelės aparici - bet vis tiek kažkiek kreivokos - tai kur jau virtuvinis dėjosi, matėsi, kad "nuvažiavo siūlės", nes dedant be kryžiukų, labai sunku plyteles lygiai dėti.

maniskiai meistrai jau niekuom nebesistebi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
na vat ta pati vakar man sake del katilines plyteliu- tipo nuvaziuoja siules- bet as kai ziurejau, tai nieko nemaciau kas kur vaziuoja blink.gif blink.gif tai dabar nuarde, perrinks visas plytku dezes ir susides kruvom pagal paklaida milimetrais ir klijuos is naujo doh.gif blink.gif blink.gif
na su tarpeliais teks vargti,bet kad nenoriu nieko kito, tik tu plytku,tai ateity teks papluseti lotuliukas.gif
Renna, dar norejau klausti,kokios firmos vandens filtrus dejot? pas jus irgi vanduo kiausiniais smirdejo? ar padejo filtrai?
dar del peciaus apsimelavau blush2.gif blush2.gif pas uosvius dujinis su tuo mazyciu boileriu,o pas mus bus boileris 200l... tik kazkaip is karto su peciu sujungtas :blink:ir stovi po katilu ... stai musu "grazuolis":
http://www.boileriai...as-200-p-2.html

Atsakyti
[quote=pra,2010 08 18, 13:42]
[quote=ilonux,2010 08 18, 12:15]

Maciau, kad vieni zmones kvartale turi, reiks prie progos paklaust, kur pirko. Bet man ju plastikine ciuozykla nelabai patiko, nes labai status nusileidimas, musu medine-metaline zymiai maloniau nusileidzia. Musu vienodos "Strevos" supynes+ciuozykla, tik mes emem pilna komplekta, o jie uzsisake plastikine ciuozykla. Beje, jie artimiausi pra kaimynai smile.gif

aga, mes ta ciuozykla jau isbande... blush2.gif Kadangi Gvidukas dar nelabai moka ciuozti, tai kelis kartus kaukstelejo galva, o tos mergaiciukes ipratusios, moka pristabdyti... Tai joms puikiai sekasi... Siaip smagi ciuozykla. Tik kur pirko nezinau... g.gif
beje, ilonux, kur reikia rasyti tuos prasymus dujoms: pas pirmininke ar duju ukyje?
[/quote]
o is kur pirkote supynes vaikams. Mes buvom pirke is "vaivorykstes", bet kaina didele, o ir kokybe man ju nelabai. Tai ieskom is kur kitur g.gif
[quote=Reniss,2010 08 18, 18:08]
sveikos

iloniux kainos tu putekliu dar neaiskios, bet kazkur virs 1000lt tai tikrai, nes dabar jie renka norincius, tada rinks tiekejus ir perskambins ir siulys ka turi, o tada jau rinksies, siap geras dalykas, kas turi labai patenkinti ax.gif

[/quote]
Na tie putikliai geras dalykas, kai sniegas purus ir nesuslapes. Bet jei palyja ir pasala, tai tada ji pasalinsi tik su lopeta doh.gif

[quote=indruciukas,2010 08 19, 01:40]
kazkur esu skaicius,kad su ziebtuveliu kazkaip tikrina, ir dar langai tokie kaip tonuoti buna,kai argono dujomis uzpildyti- na pas mus is lauko atrodo kaip truputi "niaukti" biggrin.gif dar kazkur skaiciau,kad nera brangios tos argono dujos,kad neapsimoka nepildyti ju ir geru vardu rizikuoti..... g.gif 4u.gif
[/quote]
Mes darem tuos matavimus kazkokius(buvau cia kazkada rasius apie juos), tai jie parodo kiek tie langa uzpildyti...Pas mus parode, kad kai kurie langa nera uzpildyti, tai daba laukiam turi atvaziuot kazkada pakeist doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sania: 19 rugpjūčio 2010 - 10:14
QUOTE(sania @ 2010 08 19, 11:13)
Mes darem tuos matavimus kazkokius(buvau cia kazkada rasius apie juos), tai jie parodo kiek tie langa uzpildyti...Pas mus parode, kad  kai kurie langa nera uzpildyti, tai daba laukiam turi atvaziuot kazkada pakeist  doh.gif[/b]

ta termo nuotrauka ar dar kazka kita daret?
Atsakyti