Indruciuk, dėl to vandens užkaitinimo nežinau...o dėl tarpų - pas mus geri filtrai sudėti, bet vis tiek apsineša tie tarpai.
Kai klijavo mums virtuvėj grindų plyteles, tai pasakiau meistram, kad noriu be tarpų, tai pažiūrėjo į mane kaip į "durną bobą" - jiems žymiai daugiau darbo, plytelės aparici - bet vis tiek kažkiek kreivokos - tai kur jau virtuvinis dėjosi, matėsi, kad "nuvažiavo siūlės", nes dedant be kryžiukų, labai sunku plyteles lygiai dėti.
Labas rytas. Sedziu su rytine kava
ir rasau jau is savo namuciu. Kaifuoju

Labas rytas
ačiū visoms atsakiusioms
turim jau boilerį dracize 160 l.
baltaaiii pavydžiu... SVEIKINIMAI

QUOTE(virgutej @ 2010 08 19, 08:57)
baltaaiii pavydžiu... SVEIKINIMAI

QUOTE(Renna @ 2010 08 18, 23:10)
Ilononux, ačiū už kvietimą, mielai kada užsuksiu (pasiskambinsiu)
Indruciuk, pas mane viena vonia balta, kita pusiau balta, tai jei pasidarysi siūles baltas, ypač grindų - tai žinok nieko gero ir gražaus
Grindų siūlės labai greitai apsineša, norint, kad jos gražiai žiūrėtųsi, reiks apie jas nuolatos tupinėt/šveist.
Aš pasidariau siūles pilkas - tai nors nereik grandyt tų tarpų... bet yra kitas minusas - siūlės gaunasi gana ryškios, nebelieka tokio vientisumo, kaip baltos plyteles+balti tarpai

Indruciuk, pas mane viena vonia balta, kita pusiau balta, tai jei pasidarysi siūles baltas, ypač grindų - tai žinok nieko gero ir gražaus

Aš pasidariau siūles pilkas - tai nors nereik grandyt tų tarpų... bet yra kitas minusas - siūlės gaunasi gana ryškios, nebelieka tokio vientisumo, kaip baltos plyteles+balti tarpai

Esat visada laukiami

As irgi visur dariau pilkus tarpus ant grindu, jau buvau pasimokius bute, kad kokia bebutu grazi spalva, ji virsta murzinai pilka, o palaikyt idealia svara net neturint vaiku man buvo sudetinga...
QUOTE(indruciukas @ 2010 08 18, 23:25)
o jus nekaitinat karta per para vandens iki 70laipsniu kad bakterijos tos is l raides (nu uzkrito pavadinimas
) zutu 
stai sias plytkas esu issirinkusi- siandien dar ermitaze aparici stende jas nuglosciau ir nuciupinejau

stai sias plytkas esu issirinkusi- siandien dar ermitaze aparici stende jas nuglosciau ir nuciupinejau

Tos bakterijos vadinasi legioneles, musu katilas kas kazkiek laiko jas naikina ikaitindamas vandeni...
Labai geras pasirinkimas plyteliu - pas mano kaimyne panasios, tai labai elegantiskai atrodo

Kuo nuosirdziausi sveikinimai

QUOTE(indruciukas @ 2010 08 18, 23:25)
... tai ir dabar prasysiu meistriuku,kiek imanoma mazesnius tarpus daryti tarp plyteliu (esu girdejus, kad visai be tarpu galima plytkas klijuoti
)ir desiu toki baltai murzina tarpa
...

Kadangi pas mus 1a. grindys bus plytelem tai irgi noriu kad jos butu be tarpu. Bet mano vyras pasake, kad be tarpu negali buti, nes kazkas tada ten negerai, o kas negerai - nebeprisimenu

Dar yra toks uzpildas tarpam uzpildyti, specialiai vonioms ir virtuvems. Jis yra ar silikono ar gumos pagrindu, zodziu, kazkoks toks keistas. Pas mus dabar virtuvej plytku tarpai juo uzpildyti, tai valosi

QUOTE(virgutej @ 2010 08 19, 07:57)
Su manim sedi

Geras, kaip fainiai

Sveikos visos

O pas mus tempai suleteja visai

O siaip, vis lakstem prie juros, kol orai leido ir plyteles rinkausi. Taigi jau turim parsiveze

Dar tamburui nusipirkom plytkas, parsiveziau dar i nama pasiziuret, tai iskart "prilipo", tokios kremines, sendintos, su rudais, samaniniais papeckiojimais, tokios nelygios. Tikiuosi, kad ant tokiu nesimatys iskart visi pasipurvinimai. Tai tokias pat, tik tamsesnes paemem ir skalbyklai.
Dar nuziurejau plyteles virtuvei, irgi sendintos, nelygios, nu mano skonio

QUOTE(indruciukas @ 2010 08 19, 00:40)

o mes turim draugą, kuris dirba su langais, tai sakė, kad dabar tų tarpu su argonu nebepildo...

Papildyta:
jetus, kaip faina...

QUOTE(Nastanka @ 2010 08 19, 10:00)
Kadangi pas mus 1a. grindys bus plytelem tai irgi noriu kad jos butu be tarpu. Bet mano vyras pasake, kad be tarpu negali buti, nes kazkas tada ten negerai, o kas negerai - nebeprisimenu
Dar yra toks uzpildas tarpam uzpildyti, specialiai vonioms ir virtuvems. Jis yra ar silikono ar gumos pagrindu, zodziu, kazkoks toks keistas. Pas mus dabar virtuvej plytku tarpai juo uzpildyti, tai valosi
Ir spalvu irgi visokiausiu yra..

na tai tau uzduotis issiaiskinti kodel negalim, ir kas ten per uzpildai tarpams

QUOTE(Nastanka @ 2010 08 19, 09:00)
Ir spalvu irgi visokiausiu yra..

Negerai, kad susidet gali neidealiai graziai, nes jos juk nera 100% idealiai vienodos

Apie tuos tarpus esu girdejus, bet vat konkreciai nieks nepasako apie juos

Dar kaimyne minejo, kad tiesiog ta paprasta uzpilda kazkuom reik nutept

Nastanka, suzinok kas ten per uzpildai pas jus su ta guma

QUOTE(Renna @ 2010 08 19, 08:50)
Kai klijavo mums virtuvėj grindų plyteles, tai pasakiau meistram, kad noriu be tarpų, tai pažiūrėjo į mane kaip į "durną bobą" - jiems žymiai daugiau darbo, plytelės aparici - bet vis tiek kažkiek kreivokos - tai kur jau virtuvinis dėjosi, matėsi, kad "nuvažiavo siūlės", nes dedant be kryžiukų, labai sunku plyteles lygiai dėti.
maniskiai meistrai jau niekuom nebesistebi

na vat ta pati vakar man sake del katilines plyteliu- tipo nuvaziuoja siules- bet as kai ziurejau, tai nieko nemaciau kas kur vaziuoja

na su tarpeliais teks vargti,bet kad nenoriu nieko kito, tik tu plytku,tai ateity teks papluseti

Renna, dar norejau klausti,kokios firmos vandens filtrus dejot? pas jus irgi vanduo kiausiniais smirdejo? ar padejo filtrai?
dar del peciaus apsimelavau

http://www.boileriai...as-200-p-2.html
[quote=pra,2010 08 18, 13:42]
[quote=ilonux,2010 08 18, 12:15]
Maciau, kad vieni zmones kvartale turi, reiks prie progos paklaust, kur pirko. Bet man ju plastikine ciuozykla nelabai patiko, nes labai status nusileidimas, musu medine-metaline zymiai maloniau nusileidzia. Musu vienodos "Strevos" supynes+ciuozykla, tik mes emem pilna komplekta, o jie uzsisake plastikine ciuozykla. Beje, jie artimiausi pra kaimynai
aga, mes ta ciuozykla jau isbande...
Kadangi Gvidukas dar nelabai moka ciuozti, tai kelis kartus kaukstelejo galva, o tos mergaiciukes ipratusios, moka pristabdyti... Tai joms puikiai sekasi... Siaip smagi ciuozykla. Tik kur pirko nezinau...
beje, ilonux, kur reikia rasyti tuos prasymus dujoms: pas pirmininke ar duju ukyje?
[/quote]
o is kur pirkote supynes vaikams. Mes buvom pirke is "vaivorykstes", bet kaina didele, o ir kokybe man ju nelabai. Tai ieskom is kur kitur
[quote=Reniss,2010 08 18, 18:08]
sveikos
iloniux kainos tu putekliu dar neaiskios, bet kazkur virs 1000lt tai tikrai, nes dabar jie renka norincius, tada rinks tiekejus ir perskambins ir siulys ka turi, o tada jau rinksies, siap geras dalykas, kas turi labai patenkinti
[/quote]
Na tie putikliai geras dalykas, kai sniegas purus ir nesuslapes. Bet jei palyja ir pasala, tai tada ji pasalinsi tik su lopeta
[quote=indruciukas,2010 08 19, 01:40]
kazkur esu skaicius,kad su ziebtuveliu kazkaip tikrina, ir dar langai tokie kaip tonuoti buna,kai argono dujomis uzpildyti- na pas mus is lauko atrodo kaip truputi "niaukti"
dar kazkur skaiciau,kad nera brangios tos argono dujos,kad neapsimoka nepildyti ju ir geru vardu rizikuoti.....

[/quote]
Mes darem tuos matavimus kazkokius(buvau cia kazkada rasius apie juos), tai jie parodo kiek tie langa uzpildyti...Pas mus parode, kad kai kurie langa nera uzpildyti, tai daba laukiam turi atvaziuot kazkada pakeist
[quote=ilonux,2010 08 18, 12:15]
Maciau, kad vieni zmones kvartale turi, reiks prie progos paklaust, kur pirko. Bet man ju plastikine ciuozykla nelabai patiko, nes labai status nusileidimas, musu medine-metaline zymiai maloniau nusileidzia. Musu vienodos "Strevos" supynes+ciuozykla, tik mes emem pilna komplekta, o jie uzsisake plastikine ciuozykla. Beje, jie artimiausi pra kaimynai

aga, mes ta ciuozykla jau isbande...

beje, ilonux, kur reikia rasyti tuos prasymus dujoms: pas pirmininke ar duju ukyje?
[/quote]
o is kur pirkote supynes vaikams. Mes buvom pirke is "vaivorykstes", bet kaina didele, o ir kokybe man ju nelabai. Tai ieskom is kur kitur

[quote=Reniss,2010 08 18, 18:08]
sveikos
iloniux kainos tu putekliu dar neaiskios, bet kazkur virs 1000lt tai tikrai, nes dabar jie renka norincius, tada rinks tiekejus ir perskambins ir siulys ka turi, o tada jau rinksies, siap geras dalykas, kas turi labai patenkinti

[/quote]
Na tie putikliai geras dalykas, kai sniegas purus ir nesuslapes. Bet jei palyja ir pasala, tai tada ji pasalinsi tik su lopeta

[quote=indruciukas,2010 08 19, 01:40]
kazkur esu skaicius,kad su ziebtuveliu kazkaip tikrina, ir dar langai tokie kaip tonuoti buna,kai argono dujomis uzpildyti- na pas mus is lauko atrodo kaip truputi "niaukti"

[/quote]
Mes darem tuos matavimus kazkokius(buvau cia kazkada rasius apie juos), tai jie parodo kiek tie langa uzpildyti...Pas mus parode, kad kai kurie langa nera uzpildyti, tai daba laukiam turi atvaziuot kazkada pakeist

QUOTE(sania @ 2010 08 19, 11:13)
[/b]

ta termo nuotrauka ar dar kazka kita daret?