Sveikos mergelikes,
Gal kas seis metais daretes grezini,kokios dabar kainos? ir gal turite kokias firmas rekomenduoti?
QUOTE(Taikute @ 2010 08 08, 12:51)
Edituke, o kodel sakai kad plyteles grindu blogai, nes as tai dziaugiuosi plytelem, man tikrai nereik ju kiekviena diena plauti, nes labai dekingas issirinkau, joks purvas nesimato
nei virutuveje nei kolidoriuje 

nesupratai matai - as ne del plyteliu, jau rasiau plyteliu nekeisciau i nieka, nes prieziura yra superine, bet......kolidoriuje (pas mane be tamburo, ir kieme nera trinkeliu) sudetos tamsiai rudos plyteles ir ka.....nebeimanoma pabut su svariom plytelem, visi pedsakai matosi, mes kalbejom apie spalva - as sakau gal truputi sviesesnes (tokios kokios yra mamo salione ir virtuveje )maskuotu zvyro, pilkus pedasus, nes dabar vaikas praeina ir jau zymes.......
jei tau nereikia kiekviena diena plaut - tavo seima superine...pas mane kiauliu kinis, plaunu ir kitus kambarius kiekviena diena, ir vonios ir toleto grindis taip pat...
QUOTE(edituke @ 2010 08 08, 17:17)
nesupratai matai - as ne del plyteliu, jau rasiau plyteliu nekeisciau i nieka, nes prieziura yra superine, bet......kolidoriuje (pas mane be tamburo, ir kieme nera trinkeliu) sudetos tamsiai rudos plyteles ir ka.....nebeimanoma pabut su svariom plytelem, visi pedsakai matosi, mes kalbejom apie spalva - as sakau gal truputi sviesesnes (tokios kokios yra mamo salione ir virtuveje )maskuotu zvyro, pilkus pedasus, nes dabar vaikas praeina ir jau zymes.......
jei tau nereikia kiekviena diena plaut - tavo seima superine...pas mane kiauliu kinis, plaunu ir kitus kambarius kiekviena diena, ir vonios ir toleto grindis taip pat...
pas mane taip pat

nardau po interneto platybes, kaip uzsimaniau tapetu i miegama........
QUOTE(edituke @ 2010 08 08, 20:31)
nardau po interneto platybes, kaip uzsimaniau tapetu i miegama........
nu tai pirmyn i parde kokia

Siandien kalbejau su uosviene, tai dujos kita menesi jau lyg brangs 20cnt

Papildyta:
QUOTE(dier @ 2010 08 08, 10:23)
neisiu i miska- geriau pas tave grybu atleksiu pavalgyti

QUOTE(indruciukas @ 2010 08 08, 21:11)
pirmyn tai pirmy, pirma reikia gauti sutikima, cia biski sunkiau

QUOTE(indruciukas @ 2010 08 08, 21:14)
o kas nors buvot "eurotope" plyteliu ? kaip ten asotimentas, kaip kainos? kazkaip as nezinojau apie tokia parde 

ir as nezinojau...
QUOTE(edituke @ 2010 08 08, 21:27)
ir as nezinojau...
gandralisky yra kazkur

as kai klausiau av interjeruose, is kur plytkas renkat,tai sake,kad linejoj,aparici,arsenale ir eurotope.... vat reiks varyti i ta eurotopa pasizvalgyti

QUOTE(indruciukas @ 2010 08 08, 21:32)
gandralisky yra kazkur
as kai klausiau av interjeruose, is kur plytkas renkat,tai sake,kad linejoj,aparici,arsenale ir eurotope.... vat reiks varyti i ta eurotopa pasizvalgyti

paziurejau ju internetinej pardej, yra graziu plyteliu, kokios tik idomu kainos....
QUOTE(edituke @ 2010 08 08, 21:36)
paziurejau ju internetinej pardej, yra graziu plyteliu, kokios tik idomu kainos....
http://www.naminis.l...as.visos_prekes
nu "naminy" ju kainos nemazos,bet reik i vieta vaziuoti ziureti, gal ir mazesniu yra

QUOTE(indruciukas @ 2010 08 08, 21:40)
http://www.naminis.l...as.visos_prekes
nu "naminy" ju kainos nemazos,bet reik i vieta vaziuoti ziureti, gal ir mazesniu yra

gal bus akciju atrakciju vietoje